+31646294809
info@johnbreukels.com

Z.I.E.K.T.E.

Z.I.E.K.T.E.

Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring!
Genezen door bewustzijn en boviswaarden, door John Jagadiël Breukels

Of je nu last hebt van een verkoudheid, een ontsteking of een vermoeidheid, maar ook langdurige chronische aandoeningen, kwalen en ongemakken. Alles heeft een onderliggende oorzaak op een emotioneel, mentaal, en/of spiritueel karmisch vlak.
De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich zodanig te kristalliseren of te verharden dat we er niet meer ‘omheen’ kunnen kijken. Wat we dan ‘ziekte’ noemen is in de meeste gevallen slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Ziekte is gewoonlijk de staat waarin ons lichaam verkeert als de liefdevolle zorg voor onszelf te lang wordt tegengehouden. Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.
Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af, waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Een ontsteking bijvoorbeeld is een fysiek geworden innerlijk conflict dat zich aan ons kenbaar wil maken door op een pijnlijke wijze van binnen naar buiten te drukken. Zo heeft in feite elk klachtenpatroon een emotionele of psychische boodschap of inzicht die onze relatie met onszelf, ons ware zelf, wil herstellen.
Wil je er tegen vechten? De klachten onderdrukken door medicijnen, antibiotica of de medische wetenschappelijke benadering? Prima, doctoren, apothekers en verpleegkundigen moeten ook eten.
Wees je ervan bewust dat alles energie is en vaak ligt het antwoord op de manier van onthechten al in je eigen hart aanwezig. Helaas gebruiken velen niet het hart, maar het hoofd om de strijd aan te gaan. Echter uit een gevecht, een oorlog of een strijd is nooit een winnaar gekomen. Daarnaast volgt energie de intentie, dus dat wat je aandacht geeft wordt extra gevoed!
Waarom overlijden er zoveel mensen aan kanker? Omdat we hebben geleerd ‘tegen’ deze ziekte te vechten, echter… uit eigen ervaring kan ik vertellen dat acceptatie en dankbaarheid toepassen veel snellere inzichten geeft, waardoor je ook beter van de ziekmakende energie kunt onthechten.

Genezen van Kanker, door bewustzijn en boviswaarden!

Veel mensen weten inmiddels dat ik in januari 2014 zelf de diagnose lymfeklierkanker (Non Hodgkin lymfoom) heb gekregen. Een zeer agressieve vorm, van mijn hals tot in de liezen, waardoor ik in 3 ½ maand tijd maar liefst 44 kilo lichaamsgewicht en dus ook mijn energie verloor. De genezing naar een 100% schoon en gezond lichaam heeft slechts 7 weken geduurd, mede dankzij de hulp van de Kristallen, het water en de tunnels van de piramides in Bosnië (Visoko). Kijk voor meer info op Piramidewater.com

Denk nu niet van ik heb kanker, dus ik drink alleen het piramidewater met een waarde van minimaal 50.000 bovis. Neen, het is een combinatie: Accepteer dat ook kanker jou iets wil vertellen, dus omarm het in plaats van er tegen te vechten! Anderzijds is er wel een logica te vinden.

Vallei van de Bosnische Piramides, Visoko, Bosnië en Herzegovina

De Bosnische piramides zijn niet voor niets pas in 2005 ontdekt. Moeder Natuur en het Universum brengen ons genezing op perfecte wijze en op het juiste moment, want het duizendenjaren oude water uit het ondergrondse labyrint van tunnels onder de piramide werd pas in 2013 gevonden. Wellicht herinner je dat men over de veelbesproken datum 21 december 2012 vertelde dat de wereld zou vergaan? En ja, dat klopt wel! Er is namelijk een oude wereld vergaan. Een oude wereld van geaccepteerde waarheden, die uitsluitend gebaseerd was op medisch wetenschappelijke kennis. De mens is bewuster geworden, en juist deze sprong in bewustzijn zorgt ervoor dat onze moeder natuur al haar kennis, en zelfs tunnels, healing rooms en genezend water vrij geeft, die al sinds een oude beschaving van 30.000 jaar voor onze jaartelling bestaansrecht heeft gehad.

Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, dus als we ons ziek voelen, of ziek zijn, dan is dat het eerste te merken aan de frequenties van onze waterhuishouding. Dit water in ons lichaam kunnen we meten in Boviswaarden. Vroeger bestond de Boviswaarde van de mens gemiddeld uit 6.500 – 8.000. Hoe lager de trilling van het water in ons lichaam, hoe ongezonder en zieker we worden. Onze leefgewoonten met voedsel (liever gezegd ‘vulsel’), genetische manipulatie, E-nummers, WiFi-straling en dergelijke zou onze Boviswaarden nog eens extra negatief beïnvloeden. Echter, bewuste mensen wisten hun eigen Boviswaarde te verhogen. De kristallen en het water uit de vallei van de piramides in Bosnië helpen ons daarbij, waardoor we zien dat de gemiddelde bewuste mens al tussen de 9.000 en 14.000 Bovis uitkomt. Ook weten we dat 27.000 Bovis (Shumann resonantie – Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde) zelf-genezend werkt, waardoor mensen gezonder zijn, altijd positief, vrij van oordelen, meer in harmonie met zichzelf en met hun omgeving. De piramides in Bosnië zijn niet voor niets pas ontdekt in 2005 en het water in de piramides pas in 2013 (na 21 december 2012), ofwel het waterman tijdperk! Zelf ga ik nog ieder jaar zo’n 4 à 5x per jaar terug naar Bosnië met kleine groepjes geïnteresseerden om zelf deze magische en wonderlijke verschuiving van Boviswaarden te ervaren. Wie geïnteresseerd is kan zeker eens een kijkje nemen op Balkan-Inspirit!
In mijn eigen specifieke geval was ik in de Bosnische piramides om te genezen van kanker, echter ook zien we daar mensen met reuma, diabetes, spierziektes. Ze hebben er allemaal baat bij. Het mooiste verhaal is van een jong meisje uit Slowakije dat op Internet rouleert. Haar longen waren afgeschreven, de wetenschap kon niets meer voor haar doen, totdat haar arts haar vertelde over Visoko en de tunnels. De Röntgenfoto’s van de longen van het meisje (ook op Internet) laten voldoende zien dat ik niet de enige ben die bewustzijn en boviswaarden mocht ontvangen om te genezen tot een mooie, gezonde en gelukkige ziel.

Transformatie… of vermoeidheid?
Op het moment van schrijven zitten we weer midden in gigantische energieverschuivingen, ofwel speciale data waarop er grote stromingen van Kosmische energieën op aarde en in ons menselijk bewustzijn binnen stromen. Deze magische en kosmische energie brengt ons een enorme verhoging van nieuwe frequenties, waardoor ons hogere bewustzijn in staat is zich verder te openen, wakker te worden en verder te ontplooien.
Al enkele weken is er voor velen een onverklaarbare vermoeidheid gaande. Veel zielen op aarde en zelfs de doorgaans onvermoeibare zielen hebben het gevoel nu toch ook even een pas op de plaats te moeten maken. Wij merken dit vooral aan onze vermoeidheid, en kan soms gepaard gaan met misselijkheid, hoofdpijn en opgezette buiken… het opgeblazen gevoel. Maar de kern is ‘Vermoeidheid’
Niet zo verwonderlijk, want alles heeft te maken met enorme veranderingen in onze energiesystemen. De afgelopen weken is er door verschillende upgrades in ons bewustzijn en het openen van nieuwe poorten veel nieuwe informatie binnen gekomen. Wellicht merk je dat nog niet in je hoofd/gedachten, echter je onderbewuste heeft op zielenniveau deze downloads al binnen gehaald, en deze worden nu pas door je lichaam en geest verwerkt.
Mocht je denken, oh… “ik kan er wel tegen, dus ik ga nog even door” …Natuurlijk, dat mag. Daar hebben we een vrije wil voor. Stel jezelf alleen wel de vraag: Ga ik vechten tegen mijn vermoeidheid? Want realiseer je goed dat wanneer je nu vecht tegen je vermoeidheid, je een strijd aangaat met het universum. Echter: “Hoe sterk je ook bent, van het Universum ga je het niet winnen!”

Rust nemen is op dit moment geen optie, maar een MUST! Zeker als je gevoelig bent voor deze energieveranderingen.
Wat is er gaande met deze veranderingen van energie?
Wel, terwijl we deze onzichtbare downloads in ons bewustzijn krijgen, is het onderbewuste bezig om onze diepste duisternissen te transformeren. Tijdens deze transformatie kan het zijn dat juist de grootste duisternis ‘angst’ sterker gevoeld en dus gevoed wordt. Wees je er ook van bewust dat jij niet langer hoeft te vechten voor je angst, want je angst is nu aan het vechten tegen het universum.
Die zogenaamd onneembare vesting, van waaruit angst en ego jouw leven hebben bepaald, wordt nu langzaam gesloopt. En, wanneer die vestingmuren weg zijn, kun je nog onmogelijk negeren wat daarachter vandaan komt: Je ware Zelf!
Sta dus maar gewoon toe dat je vermoeid bent, geef je er maar even aan over. We moeten niks, maar we mogen alles op mystieke wijze laten gebeuren en ervaren. Het mag er zijn!
Laat deze energetische veranderingen maar stromen, zodat liefde en licht in de plaats komen van je oude angsten en duisternissen.
Accepteer het maar, niet alleen vermoeidheid, maar elke energie die wij “ZIEKTE” noemen. ZIEKTE is simpelweg een afkorting van: “Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring”, dus accepteer, wees dankbaar en heet het welkom in liefde, zodat ook jij een liefdevolle transitie kunt ondergaan.

Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring!
Subtitel: “Genezen en Gezond blijven door Bewustzijn en Boviswaarden”
Tijdens de lezingen, voordrachten en beurzen is er altijd een kristal aanwezig, afkomstig uit het ondergrondse labyrint van tunnels onder de Bosnische piramides.

Dit kristal is een combinatie van bergkristal, groene calciet, oranje calciet, Mangano calciet (ondoorzichtig lichtroze), wit calciet, citrien en Zoisiet (blauwgroene zoisiet), dat heelt tot op DNA nivo. Het kristal heeft een boviswaarde van minimaal 68.000 bovis, tot hogere waardes afhankelijk van de maanstand, en ik nodig je uit om het eens vast te pakken, te voelen en zelf te ervaren wat het met je doet. Meer over de kristallen en de werking, kun je HIER lezen.

Ik hoop dat we elkaar snel eens tijdens een beurs of lezing ontmoeten om bewust over dit zinvolle onderwerp van gedachten te wisselen
John Jagadiël Breukels

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.