Gouden Zilveren Violette Vlam

De Violette Straal is de 7e Kosmische Straal uit het pad van de 7 Stralen.
De afgelopen periode heb ik gemerkt dat sommigen de Violette Straal nogal eens verwarren met de ‘blauwe straal’ van Aarstengel Michaël, of het snijden van energetische koorden. Reden om eens wat aandacht te besteden over het werken met deze prachtige Violette Straal, de Straal van Goddelijke Transformatie. Het is symbolisch gezien de kleur van samensmelting van de 1e blauwe straal met de 3e roze straal. De smelting van de energieën van Goddelijke kracht en Goddelijke liefde manifesteert dan uiteindelijk de violette straal, de straal van vergeving en bevrijding van de Ziel.

De kwaliteiten van de violette straal zijn: vrijheid, vergeving, compassie, rechtvaardigheid, genade, transmutatie van verleden, zuivering van heden, verbetering van de kansen in de toekomst, vernieuwing, verandering, alchemie, geheime leer, magie, priesterschap, mysticisme, ritueel.

Werken met de “Gouden Zilveren Violette Straal”
Het violette vuur is een speciaal spiritueel licht bij ons geïntroduceerd door de Opgevaren Meester Saint Germain. Het is een wonderlijke techniek die helpt de geest te zuiveren, de emoties te bevrijden en het lichaam te genezen. Door het violette vuur in onze affirmaties aan te roepen, kan de ziel van iemand zich sneller verenigen met haar Heilige Zelf en haar reden van bestaan vervullen.
Het violette vuur is een spiritueel licht met hoge frequentie. De specifieke frequentie van de violette straal drukt de actie van mededogen, gerechtigheid, vrijheid en transmutatie uit. Transmutatie is het proces van iets veranderen in een hogere vorm. Zo heeft de vibratie van het violette vuur de capaciteit om onzuivere elementen van de vier lagere lichamen te transmuteren in een vibratie die dichter ligt bij die van de IK BEN.

Omdat tijden veranderen en vibraties sneller gaan, accelereren, heeft Saint Germain kleuren toe moeten voegen aan degenen die wij op aarde al gebruiken. In 1998 werd eerst de zilveren dimensie toegevoegd aan de kracht van de Violette Straal, waardoor het ‘de Zilver Violette Vlam’ werd. Hogere vibraties betekent andere tijden, en dus wordt er een beroep gedaan op andere remedies en andere methodes. Zodoende, de Zilver Violette Vlam.
Zo werk je mee aan transformatie van de aarde. De lagere energieën worden zo stapje voor stapje getransmuteerd in Kosmisch Goud. Door de tijdsgewrichten heen evolueert de zevende straal, zoals alles op aarde en in de Kosmos evolueert. Dit heeft er toe geleid dat er eerst Zilveren Licht is waargenomen in de Violette Vlam, gevolgd door Goud. Het zilver van de Kosmische Maan vertegenwoordigt het heilige vrouwelijke. Het Goud van de Kosmische Zon vertegenwoordigt het heilige mannelijke.

De initiatie die we gaan ontvangen van Saint Germain noemen wij daarom een 3-in-1 activatie van “De Gouden Zilveren Violette Straal”. Je kan in visualisaties en meditaties gebruik maken van alle drie de kleuren. Sommigen zullen zich klaar voelen om met alle drie de kleurschakeringen te werken, terwijl anderen liever eerst een focus hebben op violet. Dan, na een periode van groei, zal deze focus verschuiven naar zilver violet om uiteindelijk ook het goud te omarmen. Ieder is hierin vrij om het eigen hart en de innerlijke wijsheid te volgen. Afhankelijk van de eigen trilling kan het fijn zijn eerst te richten om daarna door te groeien naar de verrijkte Violette Vlam. Wat men ook verkiest in dit werk van transformatie, de belangrijkste kern van dit werk is de zuivere intentie vanuit het hart.

Ook leren we te werken met onze Engelen en Lichtmeesters die op de Violette straal dienen, waaronder Aartsengel Zadkiël, Saint Germain, Lady Portia, Lady Quan Yin en Merlijn, de tovenaar, die zich vanuit de Bron rechtstreeks met jouw hart zullen verbinden, voor het hoogste doel van de mensheid op aarde, en de aarde zelf.

Uitwisseling van energie voor deze workshop bedraagt € 77,00 per deelnemer, inclusief de 3-in-1 initiatie.
Wanneer je een combinatie afstemming wilt op zowel de violette vlam, met de toegevoegde kleuren ‘zilver & goud’, dan is dit de ideale mogelijkheid. Deze workshop duurt circa 4 tot 5 uur, afhankelijk van het aantal te initieren deelnemers.