Power Healing

Deze workshop is een prachtig geschenk voor jezelf en anderen, met Healing & zegeningen door Aartsengel Raphael & zijn archeia Lady Mary (Moeder Maria)
– Je ontvangt een inwijding met de laatste coderingen van de groene straal van Healing, *update 2017 van 3D naar 5D
– We werken verder met de energieën van de kosmische Groene Straal, het kosmisch aspect van visie, gezondheid en genezing.
– Het thema is Genezing & Gezondheid, met Heling van het Zelf en visie. Duidelijkheid en heldere inzichten in de onderliggende oorzaken van fysieke kwalen, ongemakken en chronische aandoeningen op het emotionele, mentale of spirituele vlak.

Power Healing is een onderdeel uit het Angel Power Program®, echter… omdat dit Power Healing programma bijzonder effectief is bij mensen met chronische klachten of aandoeningen, hebben we besloten om deze als losse workshop aan te bieden. Wanneer de medische wetenschap geen raad weet met ‘ziektebeelden’, ook wel syndroom genoemd, zoals we zien bij veel mensen met de combinatie van Fibromyalgie en CVS, dan is Power Healing een geschenk. Je zal niet de eerste zijn die de rolstoel voorgoed vaarwel gaat zeggen.

Kun je anderen helpen met Power Healing?
Het antwoord is Ja! …maar dat is niet de hoofdzaak. Net als met vele andere methodes zoals Reiki, Shambhala, Quantum Touch, enzovoort kun je de ander slechts ‘verlichting’ aanreiken. 100% genezen zal je altijd zelf moeten doen, echter met ‘Power Healing’ wordt het je wel gemakkelijker gemaakt. Het is vooral een geschenk voor jezelf!

Hoe werkt het? Wel… mijn hogere essentie maakt een spirituele verbinding met jouw hogere essentie. Hierdoor kan kan Raphaël in contact komen met jouw gidsen, waardoor we sneller inzichten krijgen tot jouw genezing.

Aartsengel Raphaël, voor Gezondheid & Genezing
Raphaël is de engel van de groene straal van Goddelijke Kennis. Zijn naam betekent “God Geneest” en hij staat voor genezing via het Goddelijke.

Raphaël’s helende kracht bestaat uit het herstellen van de Goddelijke orde door de kracht van Liefde.

Hij maakt ons bewust van de geestelijke, emotionele of mentale lessen die bij een ziekte of kwaal horen en laat je vervolgens zien hoe je weer ‘Heel’ kunt worden en wordt daarom ook de Engel van Genezing genoemd.

 

Maria, de Moeder – Ik geef je bescherming, je bent weer thuis!
In deze workshop staat Maria altijd aan de zijde van Aartsengel Raphaël, voor Spirituele Zelfzorg.
Maria, onze moeder, laat je ervaren dat we allemaal “goed” zijn zoals we zijn. Ondanks al je tekortkomingen wordt je geaccepteerd en mag je ontspannen bij onze ‘moeder’. Die houdt van ons ondanks alles. Zij ontspant je en geeft je geborgenheid. Vaak is dat net het beetje extra dat jou over je grootste obstakel naar genezing brengt: ‘je angst!’

De uitwisseling van Energie voor deze uitgebreide workshop bedraagt € 111,00 per deelnemer, inclusief de inwijding volgens de laatste lichtcodes.