Melchizedek Training

Deze training is een prachtig geschenk voor jezelf en zetten wij onszelf in de meeste krachtige Vortex die er op aarde bestaat, onder leiding van Melchizedek.
– Je ontvangt een inwijding van Melchizedek in samenwerking met Aartsengel Metatron, met de laatste coderingen van de Materialisatiestraal, *update 2017 van 3D naar 5D
– We werken verder met de energieën van de kosmische wetten, wetmatigheden en de Heilige geometrie.
– Het thema is Creëer je eigen droomleven! Ook jij verdient een beter leven…

 

Melchizedek staat aan het hoofd van de Materialisatiestraal en is de drager van kosmische wetten, wetmatigheden en de Heilige geometrie. DNA en cellen van de mens dragen allemaal unieke codes met zich mee en zijn de instrumenten voor creatie en manifestatie.

De Melchizedek Training (met inwijding) zorgt voor Harmonie tussen spirituele en materiële behoeften. Waardigheid, kracht en versterken van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Vertrouwen, volmaaktheid en manifestatie.

Melchizedek kun je goed samen met Metatron gebruiken!

Metatron begeleidt het scheppingsproces en helpt ons in contact te komen met de Goddelijke Staat van Zijn. Dit biedt nieuwe inzichten, inspiratie en visie op de vervulling van ons levensplan. Melchizedek en Metatron zijn samen de dragers van het ‘Kosmische boek van Kennis’ en beheren daarmee de Levensboom (Kabbala), de Levensbloem, Merkabah en de Kubus van Metratron.

Deze bijzondere trainingsdag zorgt voor het ontwaken van ons Kristallijnen Lichtlichaam, waardoor we een waardig medeschepper in Eenheid worden.

De uitwisseling van Energie voor deze uitgebreide workshop bedraagt € 111,00 per deelnemer, inclusief de inwijding volgens de laatste lichtcodes.