Karmische Banden

In deze workshop gaan we ons verbinden met de energieën en het zwaard van Aartsengel Michael, om middels onze vrije wil te kiezen voor een doorsnijden van Karmische Banden… Niet alleen uit dit Aardse leven, maar vooral ook uit vorige levens.

Heb je in leven bijvoorbeeld moeite met het uitspreken van jouw waarheid of mening, dan is het zeer goed mogelijk dat je in een vorig leven “De Gelofte van Stilte” hebt afgelegd. Lukt het jou maar niet om overvloed aan te trekken, of heb je in dit leven veel schulden of financieel onvermogen, dan is het zeer wel mogelijk dat je een “Gelofte van Armoede” hebt afgelegd in 1 van je vele eerdere levens.

Door een verbinding met Aartsengel Michael nemen we je mee… diep in jezelf en bieden we je de mogelijkheid om naar eigen vrije wil de banden door te snijden, jezelf te bevrijden van vroegere geloften, en jezelf te bevrijden van Angst en/of Schuldgevoel.

De uitwisseling van energie voor deze workshop bedraagt € 55,00 per deelnemer.

De uitgebreide geleide meditatie voor het doorhalen van je karmische banden is ook verkrijgbaar op een cd. Wil je deze bestellen, klik dan hier!