Ho’oponopono

Ho’oponopono is een sjamanistische methode uit Hawaii die ervoor zorgt dat ons ego op 1 lijn komt met ons Ware Zelf. Je spreekt het uit als Ho o pono pono.

Velen van ons zijn gevangenen van ons onderbewustzijn. Het zijn de programma’s van het onderbewuste die het merendeel van ons handelen en onze gedachten beïnvloeden.

De oplossing? Vrijkomen van de ketenen van het onderbewuste. Door een paar simpele zinnetjes te zeggen maak je contact met het bovenbewuste en worden de programma’s die het onderbewuste domineren definitief weggebrand.

Deze zinnetjes zijn.
Ik hou van je (I love you)
Bedankt (Thank you)
Het spijt me (I am sorry)
Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)

Zeg deze zinnetjes altijd en vooral als er zich problemen voordoen. Je zult zien dat op het moment dat je zegt ik hou van je tegen jezelf of het universum dat angst en ergernis verdwijnen. Pure liefde en harmonie komen er voor in de plaats. Als je Ho’oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnengaat.
De vier zinnetjes zijn sleutels die ervoor zorgen dat de energie van het universum kan binnenstromen in het bewustzijn. Vervolgens ruimt die energie allerlei oude programma’s die zich in het onderbewuste bevinden op. Dat zijn programma’s die te maken hebben met bijvoorbeeld; angst, zelfbeklag, pijn, teleurstelling, opgelegde normen, enzovoort. Het gaat dus niet om affirmaties, maar om sleutels die de energie van het onderbewuste vrijmaken en je helpen om schoon te worden van oude programma’s.

Deze Interactieve workshop wordt gegeven door John Breukels, grondlegger van Engelentherapie Benelux & Light Miracles, auteur van het boek ‘Health & Happiness´
Iedere deelnemer ontvangt een CD-rom met lesmateriaal (PDF) en de transformerende Ho´oponopono muziek (mp3). Tijdens de workshop behandelen we:

  • De Ho’oponopono meditatie met ademhalingstechniek
  • Stimulering meditatief bewustzijn
  • Ho’oponopono Touch: Schoonmaken door aanraken
  • Space Clearing
  • Reinigen van je Lichaam / zelf gekleurd water maken
  • De Gumtechniek

De uitwisseling van energie bedraagt € 55,00 per deelnemer, inclusief het lespakket op CD-Rom.

* Optioneel: Inclusief de Ho’oponopono Auraspray, is de workshop € 74,99
Je kunt deze spray ook als los item bestellen in onze webwinkel… Wil je deze bestellen, klik dan hier!