Goddelijk Plan

De specifieke kaartlegging, die je in deze workshop geheel zelf doet, onder de begeleidende energie van Aartsengel Michael, geeft je liefdevolle zegeningen, maar vooral heldere inzichten in de vragen;

Wie ben ik werkelijk?
Waarom ben ik hier op Aarde?
Wat is mijn Goddelijke Missie op zielniveau?

Het Goddelijk Plan is dus niet zomaar een kaartlegging, maar een spirituele verbinding op zielniveau met Aartsengel Michael, waarbij je leert werken vanuit het Hart, om de verbinding met Aartsengel Michael te maken, Het Goddelijk Plan te leggen, te duiden en interpreteren. Je gaat dan 1-op-1 door met de verbinding van Aartsengel Michael, waarbij je door middel van je eigen reading, via Michael inspiratie en persoonlijke inzichten krijgt in jouw persoonlijke Levenspad… Het Goddelijk Plan!

Leer in deze workshop hoe je zelf de verbinding met Michael en de kaarten kunt maken voor inzicht in uw eigen Goddelijk Plan.

De uitwisseling van Energie voor deze uitgebreide workshop bedraagt € 55,00 per deelnemer, inclusief een persoonlijke kaartlegging en duiding.

Je dient dus wel zelf een set Engelenkaarten mee te brengen!
Wij adviseren de set kaarten Engelentherapie Orakel, maar andere kaartsets waarin Aartsengel Michaël is vertegenwoordigd kunnen ook, zoals – Antwoorden van de Engelen – Boodschappen van de Engelen – Engelen & Heiligen – Opgestegen Meesters