+31646294809
info@johnbreukels.com

Waarom is Ecovo / Amplivo de beste business op de online markt van vandaag?

Waarom is Ecovo / Amplivo de beste business op de online markt van vandaag?

In dit blogbericht plaats ik een artikel van ECO-World.online die als onafhankelijke partij een gedegen onderzoek heeft uitgevoerd naar de betrouwbaarheid van Amplivo & Ecovo en de ‘plastic waste to fuel-projecten. ECO-World.online onderzoekt duurzame projecten, verdienmodellen en investeringsplannen, waarbij het onderzoek zich voornamelijk richt op feiten, wet- & regelgeving en indien van toepassing de wettelijk vereiste vergunningen.

Zowel Amplivo, alsook Ecovo, zijn geen bedrijven maar de handelsnamen van Cloud Horizon limited. Ecovo is de naam van het sociaal doel gedreven platform waar iedereen ‘gratis’ terecht kan om artikelen te delen over duurzaamheid, milieu, economie, ecologie en innovaties voor een duurzame toekomst. Een gratis platform dat alles en iedereen in staat stelt een rol te spelen in de wereldwijde strijd tegen plastic afval en tegelijkertijd te genieten van meerdere functies, voordelen, met aanbiedingen, deals, cashbacks en meer.

Amplivo is de website, ook wel zakelijke backoffice genoemd van een gemeenschap van milieubewuste ondernemers die zich bezig houden met het sponsoren van ecologisch duurzame projecten die verandering voor een betere wereld creëren.

Doe je eigen onderzoek

Hoewel het onderzoek van ECO-WORLD nu ook hier online staat, is het altijd raadzaam om zelf ook onderzoek te doen, maar waar begin je als je iets wilt onderzoeken? Veel mensen weten niet hoe ze een bedrijf objectief moeten beoordelen. Google kan uitkomst bieden, maar dan moet je wel de juiste zoekopdracht invoeren. De genoemde punten geven in ieder geval houvast om de feiten te kunnen checken. Maar het is goed om te weten wat je ook kunt tegenkomen.

Toets Cloud Horizon, of Amplivo, of Ecovo in op Google en je vindt veel berichten over scam. Dit is niet vreemd want veel concurrenten willen graag meeliften op hun succes. Slecht nieuws verkoopt nu eenmaal beter dan goed nieuws. Naast het feit dat alle punten eenvoudig zijn te weerleggen zijn ze ook vaak te herkennen aan een link die jou doorverwijst naar een ander verdienmodel. Je kunt het al raden, veelal het model waar deze berichtgevers zelf geld aan verdienen.

Daarnaast zijn er meerdere sites die proberen om potentiële geïnteresseerden om de tuin te leiden. Zoals gezegd: Slecht nieuws verkoopt nu eenmaal beter en sommige websites verdienen hun inkomsten uit adverteerders, dus hoe meer bezoekers, hoe interessanter voor adverteerders en dus financieel aantrekkelijker voor dergelijke websites, zonder de ‘feiten checken’.

Onze bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek en vertrouwen!

Enorm groeipotentieel en duurzaamheid

Het business model van Cloud Horizon combineert twee enorme groeimarkten, namelijk het creëren van een betere wereld door het plastic afval met miljoenen kilo’s tegelijk te verwerken op een milieuvriendelijke manier, waarbij het wordt omgezet naar ABF (Advanced Bio Fuel), ofwel een schonere olie met een lager zwavelgehalte en een lagere Co2 dan fossiele brandstoffen.

Zoals we weten is olie de meest gevraagde en meest verhandelde grondstof op deze aarde waarbij jaarlijks biljoenen liters worden verhandeld: Niet alleen voor wegverkeer en scheepvaart, maar ook voor het bouwen van huizen, het aanleggen van wegen en zelfs het produceren van plastic. De belangrijkste factoren van het bedrijfsmodel zijn duurzaamheid en een circulaire economie met de olie van de toekomst als eindresultaat, waardoor het bedrijf een zeer sterke financiële positie heeft, die ieder jaar zal toenemen door het realiseren van meer projecten en dus meer machines die het plastic afval kunnen verwerken tot olie. De vraag naar olie is nog altijd groter dan het aanbod en dat zien we al jaren terug in de brandstofprijzen. De vraag naar een schoner alternatief, zoals de ABF die gewonnen wordt uit plastic afval zal de komende jaren alleen maar toenemen door Internationale wet- en regelgevingen met betrekking tot de klimaatverandering.

Partnerschap met een gereguleerd bedrijf

Cloud Horizon limited is een contractuele samenwerking aangegaan met Corsair, waar Cloud Horizon de ontwikkeling van het plastic afval voor brandstoffaciliteiten in Bangkok en andere projecten co-financiert. In ruil voor de overeengekomen financiering ontvangt Cloud Horizon minimaal 33% (maximaal 49%) van de bedrijfswinst van de olieproductie uit de faciliteiten van Corsair.

De gepubliceerde resultaten van het aantal liters olie dat wordt terug gewonnen uit plastic afval worden daadwerkelijk behaald. We kunnen met nadruk stellen dat de Amplivo community, die bestaat uit meer dan 40.000 onafhankelijke milieubewuste entrepreneurs in 42 landen niet zo ver zou gaan om een bedrijf aan te bevelen, en in het bijzonder daarmee te gaan samenwerken, als het niet een bedrijf was dat precies doet wat ze beloven. Er kan geen twijfel over bestaan dat het wegwerken van plastic afval en de fantastische resultaten van de opbrengsten uit de veel schonere olie 100% echt zijn.

Sterk, toegankelijk team

De eigenaren en betrokken partners staan niet op de zwarte lijst. Ze hebben eerlijk gezegd een uitmuntende reputatie in de zakenwereld en ze zijn zeer zichtbaar, toegankelijk en werken dagelijks nauw samen met de leiders binnen de community van Amplivo en Ecovo.

Frank Ricketts is de CEO van Cloud Horizon limited. Met meer dan 45 jaar netwerkmarketing ervaring beschikt hij ook over veel kennis. Dit is belangrijk want veel bedrijven gaan ten onder aan onvoldoende kennis en onervarenheid. Het bedrijf, Cloud Horizon limited is gevestigd op de Cayman Islands. We zien dat veel oliemaatschappijen, financiële instellingen en grotere investeringsbedrijven ervoor kiezen om ‘off shore’ een moederbedrijf te handhaven, waardoor het fiscaal aantrekkelijker is voor het investeringsbedrijf om duurzame projecten te kunnen financieren. Wie geïnteresseerd is in het ondersteunen van deze duurzame projecten ziet natuurlijk ook graag dat de financiële middelen terecht komen bij de doelen waarvoor het bestemd is.

Jussi Veiko Saloranta is de CEO van Corsair (voorheen Socium Development) een vooraanstaand bedrijf dat zich bezighoudt met de duurzame ontwikkelingen in de internationale oliemarkt. Het gaat hierbij op de eerste plaats om de ontwikkeling van de ‘plastic afval naar olieproductie’, maar daarnaast ook om de voortschrijdende ontwikkelingen en onderzoeken naar schonere brandstoffen, door het verwijderen van schadelijke stoffen tijdens het raffineren van de oliën, waarbij ook het verminderen van luchtvervuiling zeer hoog op de agenda staat. Hij woont en werkt in Thailand.  Socium Development is een internationale energie- en milieuontwikkelingsmaatschappij, gevestigd in Thailand, met een hoofdkantoor in Bangkok en Europees kantoor in Amsterdam, Nederland.

Beide bedrijven en beide CEO’s hebben, naast hun reputatie, veel te verliezen en zullen het nooit riskeren om in de gevangenis te belanden voor het opzetten van een illegaal project.

100% duurzaam businessmodel

Op de eerste plaats is het altijd goed om te onderzoeken of een bedrijf beschikt over een product en of dit product rendabel genoeg is om commissies over te kunnen betalen. Zoals we inmiddels weten is het eindproduct olie, ofwel Advanced Bio Fuel, waarbij door wet- en regelgeving de vraag naar deze schonere brandstoffen alleen maar kunnen toenemen. Aangezien we zeker weten dat de handelswinsten reëel zijn, is het eenvoudig om het geld dat met het beloningsplan wordt gegenereerd te verklaren en wanneer je dit doet, is het duidelijk dat dit businessmodel voor de lange termijn is.

Directe verdiensten in Euro’s: Alle commissies worden wekelijks op zaterdagmorgen uitbetaald in Euro op je online Cash wallet in Amplivo. Deze Euro’s kun je via een simpele handeling via Mountain Wolf laten storten op je eigen IBAN-account bij elke Europese bank, of desgewenst op een aan je account gekoppelde credit- of debitcard. Er is voor uitbetaling via Mountain Wolf gekozen, omdat deze internationaal voldoet aan de AML, ofwel de internationale wetgeving tegen het ‘witwassen van geld’. Het plan wordt 100% gegenereerd door echt geld vanuit opbrengsten van pakketten en producten op de eerste plaats, waarmee de projecten van Corsair worden gefinancierd. Op de tweede plaats van de nettowinsten – 33,3% van de olieproductie van deze projecten, ofwel een reële circulaire economie. Voor de betaling van de netwerkbonussen is het bedrijf ook niet afhankelijk van de aanwas van nieuwe leden. Wanneer het bedrijf geen nieuwe leden zou aannemen, dan zouden de inkomens nog steeds doorgroeien, simpelweg omdat de eerste plastic afval naar olie projecten ook gerealiseerd zijn, waarmee maandelijks hogere resultaten worden behaald.

Midden- & Lange termijn verdiensten: Op alle verdiensten in Euro ontvang je 1-op-1 ook de FLP (Free Loyalty Points) die je kunt omwisselen voor de ISF, ofwel Susnova-token, welke is gekoppeld aan de duurzame ABF. Zoals je in de afgesloten overeenkomst tussen Cloud Horizon en Corsair hebt kunnen zien, ontvangt Cloud Horizon een minimaal percentage van 33,3% over de winsten van de olieproductie. De ISF-token is de officiële handelsvaluta voor de 33,3% van Cloud Horizon. En, omdat Cloud Horizon geen oliehandelaar is, koopt Corsair de 33,3% direct weer terug en betaalt daarvoor met ISF aan Cloud Horizon. De ISF-tokens die Corsair daarvoor nodig heeft zullen door Corsair worden gekocht van de Tokenhouders via de Exchange van Mountain Wolf, waardoor ook deze handeling geheel voldoet aan de regelgeving van de AML (Anti Money Laundring)

Geen maandelijkse kosten!

Er zijn geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten van toepassing voor de supporters die dit project financieel willen ondersteunen en daardoor meewerken aan een schonere, leefbare en duurzame wereld. Dit is heel belangrijk, aangezien dit het risico van een terugloop van het aantal leden vermindert.

De Influencers, die dit project als een unieke kans zien om een eigen online business te beginnen betalen slechts éénmalig 95,- euro voor een business licentie, waarmee je voor een heel jaar de beschikking hebt over je eigen backoffice (online kantoor) en een bewezen marketing plan in een vooruitstrevende nieuwe economie. De jaarlijkse verlenging voor het onderhoud van de website en je online backoffice kost je slechts 60,- euro per jaar, vanaf het 2e jaar.

Beste beloningsplan van de wereld

Ondanks het feit dat er geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten zijn, betaalt Cloud Horizon enorm veel meer dan welk ander bedrijf ook. Dit kan heel makkelijk worden aangetoond in een vergelijking. De indrukwekkende beloningen zijn verklaarbaar door de toenemende winsten uit de olieproductie: Meer projecten betekent meer machines die plastic afval verwijderen en daardoor meer olie kunnen produceren, dus meer netto winsten. Hierdoor is het voor passieve deelnemers zeer rendabel om dit project te ondersteunen door een pakket of product te kopen, waarmee je de bouw van meer projecten ondersteunt, en waarvoor je als dank de ISF-tokens mag ontvangen.

Voor de actieve Influencers die ervoor kiezen om hier een part-time of full-time online business van te maken geldt op de eerste plaats hetzelfde als voor de passieve deelnemers. Tel hier dan ook nog eens de netwerkbonussen bij op en je hebt een absolute winnaar in handen.

Disclaimer

Inkomsten zijn afhankelijk van de mate van betrokkenheid en persoonlijke inzet. Het behalen van een zeker beloningsniveau is altijd gerelateerd aan je eigen persoonlijke inspanningen.

Belangrijk: wanneer je resultaten, feiten en promotionele berichten post op sociale media dien je voor een goede disclaimer te zorgen.

De Nederlandstalige disclaimer die hierboven staat vermeld is een vertaalde versie van het Engelse origineel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.