+31646294809
info@johnbreukels.com

Waarom is Amplivo de beste business op de online markt van vandaag?

Waarom is Amplivo de beste business op de online markt van vandaag?

In dit blogbericht plaats ik een artikel van ECO-World.online die als onafhankelijke partij een gedegen onderzoek heeft uitgevoerd naar de betrouwbaarheid van Amplivo en de ‘plastic waste to fuel-projecten. ECO-World.online onderzoekt duurzame projecten, verdienmodellen en investeringsplannen, waarbij het onderzoek zich voornamelijk richt op feiten, wet- & regelgeving en indien van toepassing de wettelijk vereiste vergunningen.

Amplivo is het sociaal doel gedreven platform, waar iedereen ‘gratis’ terecht kan om artikelen te delen over duurzaamheid, milieu, economie, ecologie en innovaties voor een duurzame toekomst en tevens de handelsnaam van de Corsair Groep. Een gratis platform dat alles en iedereen in staat stelt een rol te spelen in de wereldwijde strijd tegen plastic afval en tegelijkertijd de mogelijkheid voor iedereen, zowel bedrijf als particulier, om #PlasticNeutraal te worden. Amplivo is de website, ook wel zakelijke backoffice genoemd van een gemeenschap van milieubewuste ondernemers die zich bezig houden met het sponsoren van ecologisch duurzame projecten die verandering voor een betere wereld creëren.

Doe je eigen onderzoek

Hoewel het onderzoek van ECO-WORLD nu ook hier online staat, is het altijd raadzaam om zelf ook onderzoek te doen, maar waar begin je als je iets wilt onderzoeken? Veel mensen weten niet hoe ze een bedrijf objectief moeten beoordelen. Google kan uitkomst bieden, maar dan moet je wel de juiste zoekopdracht invoeren. De genoemde punten geven in ieder geval houvast om de feiten te kunnen checken. Maar het is goed om te weten wat je ook kunt tegenkomen.

Toets Amplivo, of Ecovo in op Google en je vindt veel berichten over scam. Dit is niet vreemd want veel concurrenten willen graag meeliften op hun succes. Slecht nieuws verkoopt nu eenmaal beter dan goed nieuws. Naast het feit dat alle punten eenvoudig zijn te weerleggen zijn ze ook vaak te herkennen aan een link die jou doorverwijst naar een ander verdienmodel. Je kunt het al raden, veelal het model waar deze berichtgevers zelf geld aan verdienen.

Daarnaast zijn er meerdere sites die proberen om potentiële geïnteresseerden om de tuin te leiden. Zoals gezegd: Slecht nieuws verkoopt nu eenmaal beter en sommige websites verdienen hun inkomsten uit adverteerders, dus hoe meer bezoekers, hoe interessanter voor adverteerders en dus financieel aantrekkelijker voor dergelijke websites, zonder de ‘feiten checken’.

Onze bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek en vertrouwen!

Enorm groeipotentieel en duurzaamheid

Corsair combineert meerdere enorme groeimarkten, waaronder het creëren van een betere wereld door het plastic afval met miljoenen kilo’s tegelijk te verwerken op een milieuvriendelijke manier, waarbij het wordt omgezet naar ABF (Advanced Bio Fuel), ofwel een schonere olie met een lager zwavelgehalte en een lagere Co2 dan fossiele brandstoffen.

Zoals we weten is olie de meest gevraagde en meest verhandelde grondstof op deze aarde waarbij jaarlijks biljoenen liters worden verhandeld: Niet alleen voor wegverkeer en scheepvaart, maar ook voor het bouwen van huizen, het aanleggen van wegen en zelfs het produceren van plastic. De belangrijkste factoren van het bedrijfsmodel zijn duurzaamheid en een circulaire economie met de olie van de toekomst als eindresultaat, waardoor het bedrijf een zeer sterke financiële positie heeft, die ieder jaar zal toenemen door het realiseren van meer projecten en dus meer machines die het plastic afval kunnen verwerken tot olie. De vraag naar olie is nog altijd groter dan het aanbod en dat zien we al jaren terug in de brandstofprijzen. De vraag naar een schoner alternatief, zoals de ABF die gewonnen wordt uit plastic afval zal de komende jaren alleen maar toenemen door Internationale wet- en regelgevingen met betrekking tot de klimaatverandering.

Partnerschap met een gereguleerd bedrijf

Op dit moment van schrijven heeft de Corsair Group International een 3-tal ‘Plastic waste to fuel projecten’ fysiek gerealiseerd, waarvan 2 projecten in Thailand (Bangkok 1 met 3 machines / Bangkok 2 met 2 machines), en het eerste Europese project in Slowakije. In de komende maanden cq. jaren komen daar vele internationale projecten bij, waarvan alleen al in Europa de projecten worden gerealiseerd in België, Nederland, Ierland, Oostenrijk, Servië, Slovenië.

De financiering van deze projecten komt voor een groot deel van grote investeerders uit de zakenwereld, maar daarnaast ook door de vele particuliere supporters en influencers uit de Amplivo community.

De gepubliceerde resultaten van het aantal liters olie dat wordt terug gewonnen uit plastic afval worden daadwerkelijk behaald. We kunnen met nadruk stellen dat de Amplivo community, die bestaat uit meer dan 40.000 onafhankelijke milieubewuste entrepreneurs in 42 landen niet zo ver zou gaan om een bedrijf aan te bevelen, en in het bijzonder daarmee te gaan samenwerken, als het niet een bedrijf was dat precies doet wat ze beloven. Er kan geen twijfel over bestaan dat het wegwerken van plastic afval en de fantastische resultaten van de opbrengsten uit de veel schonere olie 100% echt zijn.

Sterk, toegankelijk team

De eigenaren en betrokken partners staan niet op de zwarte lijst. Ze hebben eerlijk gezegd een uitmuntende reputatie in de zakenwereld en ze zijn zeer zichtbaar, toegankelijk en werken dagelijks nauw samen met de leiders binnen de community van Amplivo en Ecovo.

Jussi Veiko Saloranta is de CEO van Corsair een vooraanstaand bedrijf dat zich bezighoudt met de duurzame ontwikkelingen in de internationale oliemarkt. Het gaat hierbij op de eerste plaats om de ontwikkeling van de ‘plastic afval naar olieproductie’, maar daarnaast ook om de voortschrijdende ontwikkelingen en onderzoeken naar schonere brandstoffen, door het verwijderen van schadelijke stoffen tijdens het raffineren van de oliën, waarbij ook het verminderen van luchtvervuiling zeer hoog op de agenda staat. Hij woont en werkt in Thailand.  Corsair International is een internationale energie- en milieuontwikkelingsmaatschappij, gevestigd in Thailand, met een hoofdkantoor in Bangkok en Europees kantoor in Amsterdam, Nederland.

100% duurzaam businessmodel

Op de eerste plaats is het altijd goed om te onderzoeken of een bedrijf beschikt over een product en of dit product rendabel genoeg is om commissies over te kunnen betalen. Zoals we inmiddels weten is het eindproduct olie, ofwel Advanced Bio Fuel, waarbij door wet- en regelgeving de vraag naar deze schonere brandstoffen alleen maar kunnen toenemen. Aangezien we zeker weten dat de handelswinsten reëel zijn, is het eenvoudig om het geld dat met het beloningsplan wordt gegenereerd te verklaren en wanneer je dit doet, is het duidelijk dat dit businessmodel voor de lange termijn is.

Directe verdiensten in Euro’s: Alle commissies worden wekelijks op zaterdagmorgen uitbetaald in Euro op je online Cash wallet in Amplivo. Deze Euro’s kun je via een simpele handeling via Mountain Wolf laten storten op je eigen IBAN-account bij elke Europese bank, of desgewenst op een aan je account gekoppelde credit- of debitcard. Er is voor uitbetaling via Mountain Wolf gekozen, omdat deze internationaal voldoet aan de AML, ofwel de internationale wetgeving tegen het ‘witwassen van geld’. Het plan wordt 100% gegenereerd door echt geld vanuit opbrengsten van pakketten en producten op de eerste plaats, waarmee de projecten van Corsair worden gefinancierd. Op de tweede plaats van de nettowinsten – 33,3% van de olieproductie van deze projecten, ofwel een reële circulaire economie. Voor de betaling van de netwerkbonussen is het bedrijf ook niet afhankelijk van de aanwas van nieuwe leden. Wanneer het bedrijf geen nieuwe leden zou aannemen, dan zouden de inkomens nog steeds doorgroeien, simpelweg omdat de eerste plastic afval naar olie projecten ook gerealiseerd zijn, waarmee maandelijks hogere resultaten worden behaald.

Midden- & Lange termijn verdiensten: Op alle verdiensten in Euro ontvang je 1-op-1 ook de CSR (de PlasticCredit). Wij, particulieren in West-Europa, hebben allemaal een zogenaamde ‘Plastic Footprint’ van 5.000 kilo plastic, gebaseerd op het Europees gemiddelde van 50 kilo per persoon, per jaar. Wij kunnen er nu eveneens voor kiezen om Plastic Neutraal te worden door de éénmalige aanschaf van een Plastic Neutraal pakket, of anders door middel van een maandelijkse betaling onze bijdrage aan een schonere en leefbare wereld te bewerkstelligen. En welke keuze we daarin ook maken, iedereen die plastic neutraal wordt krijgt daarvoor in ruil ook de CSR token, ofwel de Plastic Credit, waarover je meer kunt lezen op de website CSRNOW.

Dat CSR een zeer lucratieve token is, dat blijkt wel uit de feiten: CSR is namelijk de eerste ERC-20 token waaraan een reële economie is gekoppeld, welke we zeer transparant op de blockchain kunnen volgen: voor elke kilo plastic afval die uit het milieu wordt weggewerkt en omgezet in schone ABF, komen er 10 CSR vrij.

Geen maandelijkse kosten!

Er zijn geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten van toepassing voor de supporters die dit project financieel willen ondersteunen en daardoor meewerken aan een schonere, leefbare en duurzame wereld. Dit is heel belangrijk, aangezien dit het risico van een terugloop van het aantal leden vermindert.

De Influencers, die dit project als een unieke kans zien om een eigen online business te beginnen betalen slechts éénmalig 95,- euro voor een business licentie, waarmee je voor een heel jaar de beschikking hebt over je eigen backoffice (online kantoor) en een bewezen marketing plan in een vooruitstrevende nieuwe economie. De jaarlijkse verlenging voor het onderhoud van de website en je online backoffice kost je slechts 60,- euro per jaar, vanaf het 2e jaar.

Beste beloningsplan van de wereld

Ondanks het feit dat er geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten zijn, betaalt Amplivo enorm veel meer dan welk ander bedrijf ook. Dit kan heel makkelijk worden aangetoond in een vergelijking. De indrukwekkende beloningen zijn verklaarbaar door de toenemende winsten uit de olieproductie: Meer projecten betekent meer machines die plastic afval verwijderen en daardoor meer olie kunnen produceren, dus meer netto winsten. Hierdoor is het voor passieve deelnemers zeer rendabel om dit project te ondersteunen door een pakket of product te kopen, waarmee je de bouw van meer projecten ondersteunt, en waarvoor je als dank de CSR tokens mag ontvangen.

Voor de actieve Influencers die ervoor kiezen om hier een part-time of full-time online business van te maken geldt op de eerste plaats hetzelfde als voor de passieve deelnemers. Tel hier dan ook nog eens de netwerkbonussen bij op en je hebt een absolute winnaar in handen.

Disclaimer

Inkomsten zijn afhankelijk van de mate van betrokkenheid en persoonlijke inzet. Het behalen van een zeker beloningsniveau is altijd gerelateerd aan je eigen persoonlijke inspanningen.

Belangrijk: wanneer je resultaten, feiten en promotionele berichten post op sociale media dien je voor een goede disclaimer te zorgen.

De Nederlandstalige disclaimer die hierboven staat vermeld is een vertaalde versie van het Engelse origineel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.