Gaia Hug

GAIA HUGS – Betalen met Liefde & Aandacht!
Onze wereld is verdeeld in ‘Rijkdom & Armoede’, van gelijkheid en eerlijk delen is geen sprake …of liever gezegd; In de ‘wereld’ waar je nu leeft woedt oorlog! De media laat jou misschien nog geloven dat het om religie gaat; een strijd tussen moslims, christenen, katholieken, orthodoxen, joden, of groeperingen als koerden, soennieten en sjiieten! Echter, het is een leugen, het is een onwaarheid! De enige reden waarom er nog armoede, ziekte, dualiteit, honger en oorlog kan bestaan is gelegen in de macht van de 2 werkelijke goden: Dollar en Euro!
Zolang de mensheid op aarde deze 2 religieuze heersers ‘Dollar en Euro’ blijft vereren zal er verdeeldheid zijn! Geld, of zoals het systeem ons laat geloven; ‘wettige betaalmiddelen’ hebben alleen waarde als wij zelf geloven dat het een werkelijke waarde heeft. Daarom is er een alternatief; HUG!

De HUG, ofwel het Engelstalig woord voor ‘knuffel’ symboliseert liefde en aandacht!

Hoe werkt het met geld, zoals dollar en euro? De mens wenst het graag te ontvangen, we werken hele dagen hard om het geld bijeen te krijgen, sommigen die meer hebben dan nodig zetten het op een spaarrekening, en bij velen doet het ‘pijn’ als we geld verliezen of moeten uitgeven!
Bij liefde en aandacht werkt dit andersom; De samenleving bestaat grotendeels uit ‘gevers’. We zijn bijna allemaal in staat om de ander liefde en aandacht te geven, echter het in haast onvoorstelbaar als we kijken naar het percentage mensen die in staat is om liefde te ontvangen… Voor velen voelt het nog angstig, voor anderen is het zelfs pijnlijk, en ook zijn er mensen die hun hart hebben afgesloten voor het ontvangen van liefde, omdat ze dachten dat liefde ze gekwetst heeft. “Love Hurts?…” Nee, dat is niet correct;
Afwijzing doet pijn, eenzaamheid doet pijn, iemand verliezen doet pijn en afgunst doet pijn! Wij verwarren dit vaak met liefde, echter in werkelijkheid is liefde het enige middel op deze wereld om je pijn, je eenzaamheid en verdriet te helen, het enige middel om jezelf weer wonderbaarlijk gelukkig, blij en gezond te voelen.

Hoe minder euro’s we nog gebruiken, des te eerder kan het systeem met zichzelf gaan spelen! Wij bewandelen het pad van vrijheid, op weg naar meer liefde en aandacht voor elkaar. Veel bewust en vrij levende mensen betalen al met Liefde en Aandacht, en veel ondernemers, praktijken en bedrijven accepteren ook al HUGS!
Totdat we volledig in het volle bewustzijn komen dat we geen geld meer nodig hebben, vertegenwoordigd de HUG een waarde van € 1,44 welke je kunt gebruiken als werkelijk fysiek betaalmiddel in de verenigde staten van Eendracht & Bewustzijn GAIA. Wanneer een stap naar vrijheid en onafhankelijk nog wat angstig voor je voelt kun je ook weer terugstappen in de schijnveiligheid van oude gedragspatronen en conditioneringen en kun je de HUG natuurlijk ook weer gewoon inwisselen voor euro’s!