+31646294809
info@johnbreukels.com

TIME TO CHANGE PERSPECTIVE!

TIME TO CHANGE PERSPECTIVE!

TIJD OM PERSPECTIEF TE VERANDEREN!

Graag wil ik je uitnodigen, liever gezegd ‘uitdagen’ om een nieuwe uitdaging op Social Media te starten: #timetochangeperspective

De planeet Aarde, waar wij ons leven hebben gekozen, is een wereld van dualiteit. De fysieke wereld, ofwel wat we zien en voelen is niet alles wat er is. Er zit een wereld van geest en doel achter, en hoe het er ook van buiten uitziet, er is veel meer aan de hand onder de omstandigheden die wij veelal als negatief ervaren. Als ik me daarop kan richten door positief te zijn en gebruik te maken van de diepere betekenis achter wat ik ervaar, dan kan ik met meer gemak accepteren wat ik ervaar, in elke situatie.

De keuzes die we zelf maken:
We hebben allemaal een keuze in hoe we dingen bekijken. Ik kijk terug op alles wat ik de afgelopen jaren zelf heb meegemaakt en in plaats van me boos, verbitterd of verteerd te voelen, voel ik dat er zoveel positiviteit, vrede en harmonie in mijn eigen leven is gekomen. Ik heb zelfs kanker genezen door enkel positief te zijn, me over te geven aan mijn lessen en ze te accepteren, in plaats van kanker te bestrijden.
Ik heb fantastische relaties, ofwel betere ‘verbindingen’ opgebouwd met nieuwe vrienden die resoneren met mijn positieve gevoelens. Mooie zielen die ook hun perspectief veranderden. Ergens onderweg kon ik de gouden en zilveren voeringen in mijn regenboog vinden, en dat kan JIJ ook. Kijk eens naar je eigen leven en denk aan de vele moeilijke tijden die je hebt doorstaan, en daarachter de vele zegeningen die daaruit zijn voortgekomen.

Jij hebt een kans om de goede kant te vinden voor elke situatie, voor elk probleem, hoe moeilijk het ook lijkt, door alleen je mening te veranderen en het positieve van elke ervaring te identificeren. Er is een les in elke pijn, zoals er een mooie roos is in een struik vol doorns.
Het veranderen van je perspectief is als het veranderen van het venster waardoor je de wereld bekijkt. Wanneer je verandert hoe je de wereld bekijkt, verander je jouw gevoelens daarover.

#timetochangeperspective

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.