+31646294809
info@johnbreukels.com

THE FIN-FLUENCER

My Stories of Success…
combined together

Het mooiste dat je voor een ander kunt doen is niet alleen je rijkdom, geluk en wijsheid delen, maar aan hen te openbaren hoe zij hun eigen rijkdom, geluk en wijsheid kunnen vergaren… Het gaat over de keuzes die wij zelf maken in onze situaties en levenslessen.
Na jaren van zoeken naar de antwoorden op de grote vragen in het leven, vond ik pas in 2014 de puzzelstukjes en het bracht mij in staat om ze toe te passen in mijn leven. Deze levens-veranderende informatie wil ik ook graag met jou delen… Maar hoeveel succesverhalen van mij of anderen heb je nog nodig, voordat je jouw eigen succesverhaal gaat creëren?

~Wil jij een gezond en gelukkig leven? ~
Transformeren naar Liefde, Licht, Harmonie, Balans, Vreedzaamheid en Eenheid in jezelf en de wereld om je heen? Jezelf bevrijden van alle beperkingen: Wil je uit je emotionele, spirituele en vooral Financiële beperkingen? …En, ontdekken hoe je de sleutels naar ‘Succes, Happiness & Overvloed’ in handen krijgt? Met BeYou Life Changing & Boundless Wealth 4 all wil ik met je delen dat ook jouw wereld binnen je bereik ligt, net zoals ik de mijne heb gecreëerd. Velen kennen mij zoals ik NU ben, maar je hebt geen enkel idee wie of wat ik vroeger was en wat ik ervoor moest doen om hier te komen. Ik herinner me nog wel hoe het was om te leven in een kleine beperkte wereld die ‘twijfel en armoede’ genoemd wordt. Ik weet nu dat wanneer IK mijn droom kan leven, dat iedereen dat kan… Ook jij!
~ John Breukels ~
Influencer, Creator & Life-Style Coach
FOR BLISSFUL HAPPINESS!

IK BEN KLAAR VOOR MIJN SUCCESVERHAAL!

PASSIEF INKOMEN DOOR ACTIVA & TECHNOLOGY


Financiele educatie werd op school en van huis niet gegeven aan de gewone mens, zoals jij en ik, waardoor we geleerd hebben om te moeten werken voor ons geld, echter de huidige technologie maakt het mogelijk dat slimme software, computers en een groeiende community van bewuste mooie mensen elkaar helpen aan verschillende activa, waarmee we een eerlijk passief en wederkerend inkomen hebben gecreëerd.

READ MOREVERTEL MIJ MEER OVER EEN PASSIEF INKOMEN?

INNOVATIONS FOR A SUSTAINABLE FUTURE

Over het milieu, duurzaamheid en schone energie is erg veel te doen in de maatschappij. Zelfs de Europese Unie,  de overheden, de scheepvaart (IMO) en diverse andere organisaties komen met regelgevingen voor schonere brandstoffen en oplossingen tegen Co2 en stikstof!
Anderzijds is er veel te doen om het wereldwijde probleem van plastic afval! 

Ontdek de uitvinding van de eeuw: Meer dan 18 jaar onderzoek naar de levenscyclus van plastic heeft ertoe geleidt dat we plastic afval nu op een duurzame en efficiënte wijze kunnen omzetten naar Advanced Bio Fuel, ofwel: de allerschoonste brandstof van de toekomst, waarmee niet alleen onze planeet en oceanen verlossen van plastic afval, maar ook nog kunnen mee profiteren van de opbrengsten uit de brandstof!

Nog nooit eerder voelde het zo fijn om je GELD TE VERDIENEN, terwijl al meer dan 35.000 mensen uit meer dan 40 landen samen werken aan een mooiere, schonere en leefbare planeet. Want hoe UNIEK is het? …samen deze wereld mooier maken, terwijl het je ‘golden ticket’ naar financiële vrijheid kan zijn!

READ MORENODIG MIJ UIT VOOR EEN PRESENTATIE?