+31646294809
info@johnbreukels.com

SACRED FEMININE REIZEN

Sacred Feminine Tours voor bewuste vrouwen

We nodigen je uit voor deze speciale 8-daagse Sacred Feminine Tour in Herzegovina, waar Alenka je zal begeleiden door je goddelijke vrouwelijke energieën, met de 5 elementen van het vrouwelijk lichaam, met pechoti-kliermethode, met oefeningen en fonoforese, op de meest heilige vrouwelijke plekken van Herzegovina.
=> Bezoek en ontdek heilige plaatsen van oude beschavingen
=> Doe mee met meditaties, buikademhaling en buikmassages
=> Ontdek je eigen vrouwelijke kwaliteiten en vaardigheden
=> Geniet van een reis en deel met gelijkgestemde vrouwen!

Dag 1: Vertrek van Amsterdam-Schiphol met een vroege vlucht naar Ljubljana, Slovenië
We vertrekken per combi bus vanuit Ljubljana richting Kroatië. Een mooie rit vanaf Zagreb via Sveti Rok naar Split met fraaie uitzichten, om vervolgens vanaf de Makarska riviera Herzegovina binnen te rijden. In de namiddag komen we aan bij onze accommodatie in Mostar; een gastvrij 3-sterren hotel op slechts 5 minuten lopen van het oude centrum en de beroemde ‘Stari Most’.
We nemen onze intrek voor de komende 7 nachten, even opfrissen, en dan naar de oude stad in voor een welkomstdrankje en diner, op een idyllisch plekje in het oude Mostar.


Dag 2: We maken een excursie naar de oude ruïnes van de Illyrische stad Daorson, een sacred feminine krachtplaats, waar we de eeuwenoude energie en wijsheid van de vrouw nog duidelijk leefbaar kunnen voelen en ervaren.

Nadien dalen we af naar de Bregava rivier voor een lunch in de buitentuin, aan de watervallen en met verse wilde forellen.


Dag 3: Kravica watervallen… een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden

De Kravice Watervallen zijn gelegen in een mooi ongerept natuurpark, op enkele kilometers van het beroemde Maria bedevaartsoord Medjugorje. Wat Kravice zo bijzonder maakt is dat de immense watervallen worden gevormd uit zeven verschillende natuurbronnen, voordat het zich verzameld bij de watervallen. Deze 7 natuulijke bronnen komen vanuit 7 energetische krachtplaatsen! Kravica verzameld al deze magische energie, voordat het met natuurgeweld naar beneden stort. Wie zijn/haar fantasie, of helderzicht de vrije loop laat, ontdekt al snel dat we omgeven zijn door natuurwezens: Deva’s, Elfen-energie en vele spirits of nature!
Wat tevens bijzonder is dat Kravice de energetische verbinding is tussen moeder aarde en de dolfijnen-energie. De watervallen vormen een natuurlijke rivier die uitmondt in de Neretva, welke vervolgens weer vanuit Herzegovina en Kroatië uiteindelijk in de Adriatische zee terecht komt… het domein van de Dolfijnen!


Dag 4: Dagje Kroatië… We starten met een boottocht op de natuurmeren van Bacinska Jezera, een ervaring in de natuur met flora, fauna en… waterschildpadden.

Na deze rustgevende ontspanning op het water rijden we een klein stukje door naar Gradac, gelegen aan de Adriatische zee, voor een late lunch aan het strand, met natuurlijk… zeezicht!


Dag 5: Deze dag slapen we iets langer uit van alle indrukken, we vertrekken iets later dan gewoonlijk naar een afgelegen plek met veel privacy in de natuur: Oaza Mira, hetgeen ‘vredige oase’ betekent. Op deze plek zal Alenka meer uitleg geven over het vrouwelijk lichaam, de organen en hoe je je vrouwelijke eigenschappen nog beter kunt voeden en bekrachtigen. Na een late lunch gaan we terug naar Daorson, voor de magische zonsondergang: Hier mag je alles in je vrouwelijkheid laten bezinken en integreren.


Dag 6: Het is weer tijd voor water, dus… we rijden naar Koćuša waterfall in het westen van Herzegovina. Heerlijk genieten, mediteren, wandelen, kajakken of gewoon lekker niets doen. Later rijden via het 15e eeuwse Pocitelj naar Blagaj: De bron van de kobaltblauwe watergrot, onder een mystieke berg… Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die zich verbonden voelt met Agartha, en de wezens van de binnenaarde.


Dag 7: Na een welverdiend ontbijt gaan we onze koffers pakken en rijden we per combi bus vanuit Mostar, Herzegovina, via Kroatië weer terug naar Slovenië, waar we een bezoek zullen brengen aan een sereen plekje in natuur of kapelletje (afhankelijk van het weer)

Hier zullen we onze laatste meditatie en evaluatie doen, voordat we aan ons laatste avondmaal gaan beginnen. De deelnemers uit Nederland en België nemen vervolgens intrek in een accommodatie te Ljubljana, zodat we al dichtbij de luchthaven zijn.
Indien je nog wat energie over hebt kun je nog een late wandeling maken naar de beroemde drakenbrug in Ljubljana, het oude kasteel, of gewoon lekker je bed inkruipen voor een welverdiende nachtrust.


Dag 8: Na het ontbijt wordt iedereen opgehaald bij het hotel en rijden we naar Brnik, de nationale luchthaven van Slovenië.

De vroege ochtendvlucht van Transavia brengt iedereen weer veilig terug naar Amsterdam-Schiphol.

KIJK HIER VOOR ONZE REISDATA & PRIJZEN!

Wat vinden onze deelneemsters van de reis?

Op basis van accommodaties, faciliteiten/excursies en de inhoudelijke workshops:
…een score waar wij zelf ook zeer tevreden over zijn!

Hotel accommodaties

Faciliteiten & Excursies

Workshops & Coaching