+31646294809
info@johnbreukels.com

PIRAMIDE ENERGIE

De Bosnische Piramides 
met net een beetje meer

2x per jaar, meer specifiek in mei en september organiseren wij een 8-daagse Piramide Energiereis in Bosnië & Herzegovina. De temperaturen in mei en september zijn vergelijkbaar, variërend van 24-32 graden. Het thema voor deze reizen mag in de titel al direct duidelijk zijn: “heel veel energie ervaren”
Tijdens deze piramide energiereizen combineren we diverse krachtige Sacred Sites in Herzegovina met een 4-tal dagen piramide-energie in de vallei van de Bosnische piramides… Kortom: Een energetische beleving!
Je hebt de mogelijkheid om met de auto te vertrekken naar Ljubljana, en je vanaf Slovenië bij ons te voegen als je de reis met eigen auto wenst te maken. Of, als je liever de reisduur wat verkort, dan kun je met een directe vlucht van Amsterdam naar Ljubljana, om van daaruit met ons mee te rijden..

De eerste 4 dagen zullen we verblijven we in de regio van Visoko, in een 4-sterren hotel, waarbij we iedere dag excursies doen in de vallei van de Bosnische piramides.


We starten met een rondleiding door de tunnels, het ondergrondse labyrint van de Bosnische piramides. Daarna volgt een gevarieerd programma met het ontdekken van de Piramide van de Zon, Piramide van de Maan, Piramide van de Bosnische Draak en de Tumulus, Hram Vratnica… Kortom, veel inspiratie en indrukken in deze eerste 4 dagen.

Het 2e deel van de reis verplaatsen we ons over de Dinarische Alpen, richting het zuidelijker gelegen Herzegovina, met een heerlijk Mediterraans klimaat.


We nemen intrek in een hotel of villa op loopafstand van de beroemde oude brug in Mostar. Vanuit deze accommodaties hebben we dagelijkse excursies naar oude krachtplaatsen, zoals Doarson, Radimlja en Blagaj, maar ook voldoende natuur, cultuur en watervallen, om alle inspiratie van de voorgaande dagen te kunnen integreren….

Daarom noemen we de reis in het voorjaar: Inspiratie en Reflectie Tour en de reis in september is onze vaste Piramide Energie week!

KIJK HIER VOOR ONZE REISDATA & PRIJZEN!

Plaatjes zeggen meer dan 1.000 woorden!