+31646294809
info@johnbreukels.com

Pechoti

De Pechoti Methode 
Ayurvedische healing met etherische olie 

Heb je ooit gehoord van de pechoti-klier? In onze westerse cultuur weten we er weinig over, maar in de Ayurvedische geneeskunst is het vrij gebruikelijk.
De Pechoti-klier bevindt zich achter de navel. Tijdens de zwangerschap draagt de navelstreng voedingsstoffen over van moeder op baby. Dit gebeurt via een verbinding met de Pechoti-klier. Hoewel de navelstreng na de geboorte wordt doorgesneden, blijft deze klier bestaan, met meer dan 70 duizend verbindingen met weefsels en organen door het hele lichaam.
Ayurvedische geneeskunde gebruikt dit systeem al eeuwen. Dit medicijn is een van de oudste holistische methoden ter wereld. Het richt zich op de balans en integratie van lichaam en geest. Oude Ayurvedische teksten beschrijven de toediening van heilzame oliën via de navel. Een techniek die ook de Pechoti-methode wordt genoemd. De teksten melden zelfs dat de navel kan detecteren welke aderen zijn opgedroogd, waarna de olie ze weer opent.

FOR ENGLISH CLICK HERE!

Wij gebruiken deze Pechoti in een modernere methode, met natuurzuivere biologische etherische oliën en het gebruik van fonoforese, geluidsfrequenties door stemvorken met de frequenties van Venus, de Maan, onvoorwaardelijke liefde en DNA-repair.

FOR ENGLISH, CLICK HERE!

Meer over de Pechoti-methode:

Een navel is feitelijk je eerste litteken. Dit litteken blijft achter nadat de navelstreng bij je geboorte is doorgesneden. We vergeten vaak dat de navel de toegangspoort was tot alle moederenergie! En of je nu in een mannelijk of vrouwelijk lichaam beweegt, deze moederenergie is essentieel voor al onze organen en ons welzijn. Tijdens ons leven op aarde hebben we vaak te maken met situaties, emoties of trauma’s die een bepaald energieblok vormen voor het functioneren van bepaalde organen, afhankelijk van de situatie of emotie. In de eeuwenoude leer van de Ayurvedische gezondheidszorg wordt daarom veel gewerkt met de pechoti-methode, of het oplossen van ongewenste situaties, emoties en energetische blokkades via de navel en de buikklier.
Voor iedereen: Voorafgaand aan een healing via de pechoti-klier, doen we eerst een kinesiologietest. Dit kan door de chakra’s één voor één te testen en van daaruit te bepalen welke chakra’s niet in balans zijn. Vervolgens testen we welke essentiële oliën geschikt zijn en zullen worden gebruikt via de navel en de borstklier om de ongewenste situatie of emotie op te lossen.

READ MOREAFSPRAAK MAKEN?

NIEUW: FOR WOMEN ONLY!

We kunnen ook een kinesiologietest en de symbolen van de baarmoeder gebruiken om te bepalen welke vrouwelijke aspecten niet langer in harmonie zijn met de moederenergie.
We doen eerst een spiertest door 9 verschillende vrouwelijke aspecten via de baarmoedercirkels. Ook hier kunnen we dan bepalen welke ondersteunende etherische oliën we in de navel zullen gebruiken om ze via de pechoti-healing weer in harmonie te brengen met je goddelijke vrouw, je Divine Goddess.
We doen deze healings met de pechoti-methode tijdens onze Sacred Feminine-tours in Herzegovina en Slovenië, maar je kunt ook een privésessie aanvragen in Nederland, België of Slovenië. Hoewel we nog steeds zo hygiënisch zijn, is de navel vaak de meest vergeten en secundaire plaats, maar is een enorm belangrijke waarde voor jouw welzijn!
Maak nu je afspraak voor een sessie!

READ MOREAFSPRAAK MAKEN?

Discover More / Ontdek Meer

Sacred Feminine Tour

Herzegovina

Sacred Femine Tours

Divine Unity Tour

Slovenië

Draken Energie ervaren

Essence of Magdala

Slovenië

Essences of Magdala

Piramide Energiereizen

Bosnische piramides

Bosnische Piramides