+31646294809
info@johnbreukels.com

#paycashchallenge – HET ALTERNATIEF!

#paycashchallenge – HET ALTERNATIEF!

9 miljoen gebruikers wereldwijd, in 142 landen, wachten niet tot de banken bepalen dat Cash-geld verdwijnt. We hebben namelijk al een transparant, gedecentraliseerd en eerlijk alternatief!

De #paycashchallenge heeft alleen in Nederland en België al behoorlijk wat stof doen opwaaien. De uitleg over het mogelijk verdwijnen van contant geld en de gevaren die daarachter schuilen, zodra de banken en overheden de volledige controle krijgen over al het betalingsverkeer in de wereld.

Wat betekent gedecentraliseerd?

Zoals we inmiddels weten door de corona maatregelen stevenen we af op een wereld waar een klein groepje mensen – voor zover we dit nog mensen kunnen noemen – graag de totale controle over de mensheid willen hebben. Daar hoort volgens hen een totale controle van het betalingsverkeer bij, zogenaamd bedoeld om terrorisme te bestrijden, maar in werkelijkheid bedoeld om onze vrijheden af te nemen! Inmiddels weten we nu dat banken en valuta al gecentraliseerd zijn.

Decentralisatie betekent dat we een open en transparante manier van betalen, ontvangen en verzenden hebben via een zogenaamde blockchaintechnologie, waarbij niet de banken maar de mensen het toezicht hebben over een eerlijk verloop van de betaalmiddelen.

ISF – ofwel de Susnova token.

ISF is het 3-letterig sybool van de Susnova token en deze ISF is een ERC20-compatibel tokencontract dat werd geïmplementeerd op het hoofdnet van Ethereum. Een betere selectie konden we ons niet wensen!

Gedocumenteerde transparantie: Het gebruik van de Ethereal Public Blockchain was de sleutel voor de oprichters. Dit is een onberispelijk platform met openbare en gratis diensten van onder meer Etherscan.io en anderen. De oprichters hebben geen controle over de Blockchain waarop ISF opereert.

Bovendien staat de afkorting ISF voor Innovations for a Sustainable Future (innovaties voor een duurzame toekomst), dus door het gebruiken van ISF help je ook nog eens mee aan een mooiere, gezondere en duurzame wereld!

Hoe kom je aan deze Susnova (ISF) token?

Binnen een community van milieubewuste ondernemers geven wij steun aan ecologisch duurzame projecten die verandering voor een betere wereld creëren. Je kunt hierbij denken aan een schonere wereld, door duurzame energie en zoals we weten: Energie is nog altijd een rendabele markt, zolang we per huishouden, of per automobilist nog steeds moeten betalen voor energie.

Nu komt het mooie: Iedereen die betrokken is bij het wereldwijde ecologisch platform en mee helpt om een duurzamere wereld te creëren, wordt door elke actie en interactie beloond, waardoor we onze eigen Susnova (ISF) token kunnen verzamelen.

Wat kun je met Susnova (ISF) tokens?

Zoals gezegd: Door een decentralisatie op een transparante blockchain kunnen we ISF-tokens naar elkaar verzenden. 9,5 miljoen gebruikers wereldwijd is al een behoorlijk aantal nietwaar?

Echter, zolang we nog Euro’s en Dollars hebben, kun je de Susnova (ISF) ook gewoon inruilen voor euro’s en/of dollars op een open exchange. Bijkomend voordeel: Door een transparant platform te gebruiken, en omdat we voldoen aan alle internationale wet- en regelgeving, is het volkomen legaal en geheel binnen de normen van de AML (Anti Money Laundring) – en zal het omwisselen van Susnova (ISF) naar Euro en verzenden naar je Nederlandse of Belgische bank geen kritische vragen opleveren!

Waar wacht jij nog op?

De #paycashchallenge is een schitterend initiatief! We willen zeker graag ons contante geld in ere houden, maar wat als die maatschappij zonder contant geld er toch gaat komen? Ben jij al voorbereid?  9,5 miljoen mensen gingen je al voor! Niet alleen vanwege het alternatief om onze vrijheid te kunnen behouden, maar vooral ook vanwege alle duurzame projecten voor een betere wereld… Dus, waar wacht jij nog op?

Meer weten? …stuur me gerust een berichtje!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.