+31646294809
info@johnbreukels.com

Passie… Volg je Hart!

Passie… Volg je Hart!

Hoe kan het nu dat veel mensen terug grijpen naar het oude?
Ons DNA heeft een geheugen. Wij zijn gewend om dingen te doen op bepaalde manieren. We hebben veel onbewuste gewoonten die lijken op vertrouwde karrensporen. Echter, wanneer we deze gewoonte eens doorbreken, dan is angst het eerste wat we voelen. Onze hartslag gaat sneller, onze zintuigen staan op scherp, we krijgen klamme zweterige handen, enzovoort…

Wees je bewust dat dit onze menselijke natuur is. Door veranderende energie en verschuivingen in ons collectief bewustzijn worden we geconfronteerd met een hoop nieuwe en spannende situaties die elkaar in razendsnel tempo opvolgen, dus wees je bewust dat dit de transformatie is naar een nieuwe wereld en nieuwe manieren.

Zet je angst om in vertrouwen… Mijn oog viel ooit op een Engelstalig boek met de titel: “Feel the Fear and Do It Anyway.” (Voel de angst en Doe het toch). Ik heb het boek niet eens gekocht, want de titel was al voldoende om te begrijpen dat mijn gidsen me simpelweg een inzicht gaven. Wanneer je dus het gevoel hebt dat je een beetje angstig wordt, betekent dat alleen dat je iets nieuws doet, dat je iets nieuws gaat leren of ervaren… That’s it!

Wanneer je er voor kiest om persoonlijk te groeien, dan is het leven soms een beetje eng, maar wees je ook bewust van het feit dat angst en opwinding exact dezelfde frequentie hebben in ons menselijk lichaam. Angst en opwinding hebben dezelfde fysiologische reactie, met het enige verschil dat opwinding een goed gevoel geeft en angst een minder goed gevoel. Ik wil dit met jou delen, want wij hebben twijfels… ieder van ons. Dit gebeurt vooral nadat we een visie, of een moment van inspiratie hebben. Alsof een klein lampje wordt ingeschakeld in ons hoofd. Wij zeggen dan: “Wow!” …maar, wat gebeurt er daarna? In de daaropvolgende minuut twijfelen we aan de inspiratie of het inzicht en dat komt, omdat we niet beseffen wie we werkelijk zijn! Het wordt tijd dat we leren om dit te doen. Velen weten inmiddels dat je gedachten bepalend zijn voor gebeurtenissen in je leven, dus mogen we onze twijfels negeren en aandacht besteden aan onze waarheden. Telkens als wij een ervaring of inspiratie krijgen die ons verheft, jou het gevoel geeft van “Wow!” Besteed dan op een positieve manier aandacht aan deze ervaring… Zeg bijvoorbeeld tegen jezelf; “Misschien is het niet gek om de hemel op aarde te creëren. Misschien zij we werkelijk gevuld met licht. Misschien zijn we inderdaad prachtig. Misschien zijn we een deel van het grote geheel.” Maar heb bovenal vertrouwen en zie de openbaring die je net kreeg als JOUW waarheid.

Ben jij dus iemand die zichzelf snel laat overmannen door twijfels of andere gedachten in je Geest? Neem dan een moment van rust voor jezelf en ga terug naar het licht van die waarheid die je net had. Iedereen, ook jij, kan een droomwereld op Aarde creëren. Twijfel is het enige obstakel dat jou in de weg staat, dus als we gewoon ons hart volgen, kunnen we onze dromen manifesteren.

Of, denk jij dat jouw droom buiten je bereik ligt? Dat jij jouw werkelijkheid niet kunt manifesteren? Dan zeg ik; Bullshit!

Graag wil ik je vertellen dat ook jouw wereld binnen je bereik ligt, net zoals ik de mijne heb gecreëerd. Velen van jullie kennen mij zoals ik NU ben, maar je hebt geen enkel idee wie of wat ik vroeger was en wat ik ervoor moest doen om hier te komen. Ik herinner me nog wel hoe het was om te leven in een kleine beperkte wereld die ‘twijfel’ genoemd wordt, maar ik weet daarom temeer dat wanneer IK mijn droom kan leven, dat iedereen dat kan… Ook jij! Leef je dromen en maak van elke droom een doel.

Het Universum, Moeder Aarde, en IK vragen jou om al die wilde dromen die jij in je hebt naar boven te laten borrelen. Ga die dromen leven, en ook al heb je bepaalde dingen nog niet bereikt, doe dan alsof ze er al zijn, draag ze uit…

“Fake it, till you make it”
Stel je voor of pretendeer dat het al gebeurt en wees je bewust dat je hiermee je bestelling aan het Universum doorgeeft. Een gevleugelde uitspraak van mijzelf is; “Fake it, till you make it”… Doe alsof het er is, totdat het er is.
Kijk eens naar een goede acteur of actrice… zij kunnen vrijwel iedere rol spelen en waarom? Een acteur leest eerst een script, en vervolgens fuseert de acteur met de persoon in de rol, omdat er geen twijfel zit. Als een acteur het script leest, dan beeldt hij zich reeds in hoe het is om die persoon te zijn en automatisch geeft het Universum hem alles wat hij nodig heeft om het personage in de film te kunnen zijn, waardoor een film vaak zo levensecht lijkt. Toen ik eenmaal dit principe begreep begon ik mijn eigen script te schrijven. Ik leef me in, en het Universum geeft me absoluut alles, wanneer ik maar wil en zoveel als ik wil. Ik hoef alleen maar te beginnen met te doen alsof het zo is. Dus, vertrouw op jezelf, volg je hart, schrijf je eigen script… en acteer! Alsof het er al is.

Tenslotte wil ik met je delen dat het een goede zaak is om een overvloed aan zelfvertrouwen kweken, dat je kunt vasthouden aan die droom, dat je iets kan en alles doen wat je wilt zijn. Schrijf je eigen persoonlijke script met een lijst van alle fantastische en prachtige dingen en als je ’s morgens op staat lees dan je script. Zeg tegen jezelf; Okay, IK BEN deze persoon, loop je kamer uit in de veronderstelling dat JIJ deze persoon daadwerkelijk bent, dat het jouw waarheid is. En als je eenmaal bezig bent, merk dan hoe simpel het is om jouw wereld te claimen.
Je script… dat kun je ieder moment toevoegen. Is het ene doel bereikt, dan zet je weer een nieuwe scene in jouw script en ontdek steeds meer verbazingwekkende dingen over jezelf, hoe meer je dit doet.

Het is tijd om de angst terug te keren in zijn verlichte vorm, en dat is OPWINDING! Wees opgewonden over jouw eerste rol als acteur of actrice, want als je de angst loslaat kom jij een stap verder in onze nieuwe wereld en krijgen we collectief “de goede dingen”. We doorbreken samen oude patronen en we doen dingen die we nooit eerder hebben gedaan. Dat is waar onze groei zit. Wij zijn hier om de mensheid te helpen hun opwinding te voelen, niet hun angst… en hen helpen hun eigen waarheid te horen. Dat is de reden waarom JIJ dit leest. Weet je hoe gaaf dat is?

Ik wens je een mooie en liefdevolle transformatie, in Liefde en Licht,
John Jagadiël Breukels

 

2 reacties

 1. Ann Verdegem schreef:

  Bedankt voor de prachtige tekst John, voor de motivatie, voor de “reminder”. Een tekst die ik nog vele malen ga herlezen tot ook mijn droom , mijn realiteit is.
  Ik ben deze morgen wakker geworden en heb een hele boel affirmaties gezegd, gedacht het moet “NU” veranderen , het kan, ik kan het ! Dan open ik mijn FB en het eerste dat ik zie is deze tekst 🙂
  Toeval ? Nee, toeval bestaat niet, het valt je toe !!
  Dank u wel !

  • admin schreef:

   Lieve An, alles komt op het juiste moment naar je toe, zo ook deze boodschap.
   We zullen elkaar vast snel weer zien. Heel veel succes in jouw manifestaties en creaties.
   Heb vertrouwen, want ook jij bent het waard!
   Kleurrijke groet uit het hart,
   John

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.