Sacred Snuggle Party

Wat is een Sacred Snuggle Party?

Als je nog nooit een Snuggle Party hebt bijgewoond, kun je je afvragen: Wat is een Snuggle Party? en wat is er anders dan een Knuffel-party of sessie?

Snuggle betekend letterlijk: ‘lekker liggen’… Een Sacred Snuggle Party is een heilig zoet sensueel evenement waar we samenkomen om te flirten, elkaar aanraken, masseren, zuivere tantrische energie uitoefenen, spelen, lachen, huilen, intimiteit en/of kwetsbaarheid delen, en alles wat er spontaan ontstaat. Het is een drugs- en alcoholvrije intieme party, waar we kunnen ontspannen en in contact komen met gelijkgestemde mensen. Meer specifiek is het een sociaal laboratorium om te oefenen wat goed voelt, en wat niet goed voelt. Een verwezenlijking van de vraag om je behoeften te ontmoeten, je grenzen vast te stellen, en zelfs afwijzing te overwinnen!

Een ‘Sacred Snuggle Party’ wordt ingeleid en bewaakt door ervaren snuggle-masters, waardoor jouw veiligheid en het respect voor iedereen gewaarborgd is.

Wie kunnen er meedoen aan een Snuggle Party?

Singles, koppels, liefdesbrengers, beginners, gevorderden en leraren, openhartige en positieve mensen aan die geïnteresseerd zijn in het veilig verkennen van de heilige sensualiteit, zolang je maar respect hebt voor jezelf, en vooral voor de signalen, zowel verbaal als non-verbaal, van de andere aanwezigen.

De uitwisseling van energie voor deze bijzondere bijeenkomst bedraagt, afhankelijk van de locatie, slechts € 33,- tot maximaal € 44,- per deelnemer. De waarde van deze onvergetelijke ontdekkingsreis is onschatbaar voor de rest van je leven.