MDR: Mee-Doen-Regeling

Iedereen heeft het recht om persoonlijk en collectief te groeien, zowel in bewustzijn, als in geluk, succes en gezondheid! …Daarom hebben wij een MDR-potje!

 

Mijn visie is dat iedereen, niemand uitgesloten, het recht heeft op ontwikkeling, persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming en daarom wens ik alle lezingen, workshops, cursussen, weekends en opleidingen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken.

Wanneer je je overvloed onbaatzuchtig kunt delen, kunnen we de weg naar collectieve eenheid zichtbaar maken.

Regelmatig hoor of lees ik: “John, wat een interessante cursussen en weekends organiseer jij allemaal, maar helaas is dat voor mij financieel niet te doen”… Wel, dan heb ik nu goed nieuws voor je, want – zonder inmenging van gemeentes, overheden en subsidies – heb ik besloten om vanuit mijn eigen overvloed een MDR-potje te maken. Een financieel potje met daarin een speciale “Mee-Doen-Regeling” voor de minderbedeelden in onze samenleving.

Bedoel ik dan dat je zomaar ‘gratis’ kunt meedoen aan onze activiteiten? Nee, helaas is dat ook niet helemaal waar, omdat ik je ook direct bewust wil maken van de uitwisseling van energie: Iets dat niets kost, is ook niets waard! Helaas denken we alleen teveel in termen van geld, maar er zijn zoveel andere vormen van energie-uitwisselingen. Daarnaast word je geleerd om in ‘waarde’ te denken, in plaats van ‘kosten’… En toch heb ik wellicht leuk nieuws voor je, want je kunt van mij een prettige financiële tegemoetkoming verwachten door kortingen op workshops, opleidingen en weekends, indien jij in de onderstaande doelgroepen valt:

  • Mensen die door een arbeidsongeschiktheid, invaliditeit of andere redenen afhankelijk zijn van minimum inkomen, en daarmee op of onder het bestaansminimum moeten leven.
  • Eén-ouder gezinnen, veelal alleenstaande moeders van studerende en schoolgaande kinderen: vaders/moeders die keihard werken om het gezin draaiende te houden, maar door studies, schoolgeld, kleedgeld en andere hoge kosten, niets over houden om ook maar iets leuks voor jezelf te ondernemen.
  • Ieder ander die het gevoel heeft door zijn/haar persoonlijke situatie in aanmerking te kunnen komen voor een bijdrage/korting via mijn MDR-potje.

Wanneer je in een evenement deze button ziet en je wilt in aanmerking komen voor een Mee-Doen-Regeling, klik dan vrijblijvend op deze knop!

De financiële ondersteuning die ik je kan geven op mijn workshops, opleidingen en weekends kunnen – afhankelijk van jouw situatie – variëren van 25 tot 50% korting. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden die in jouw situaties van toepassing zijn.

Een MDR-bijdrage kun je aanvragen door mij hieronder een aanvraag te sturen met jouw naam en bericht, en als onderwerp “MDR en het weekend of de workshop van jouw keuze”

[contact-form-7 id=”72″ title=”Contactformulier 1″]