+31646294809
info@johnbreukels.com

MASSAGES

Massage is not just a luxury.
It’s a way to a healthier, happier life!

Aanraken en aangeraakt worden … de belangrijkste ervaring in de energie van liefde en van levensbelang voor de ziel, diep contact met jezelf, de ander, het universum. Soms heb je gewoon een beetje ondersteuning nodig. Het enige dat je nodig hebt is het loslaten van al je verwachtingen. Door je aan te raken, nodig ik je uit contact te maken met jouw lichaam en te ervaren wat er gebeurt en dus ook je gevoelens te begeleiden. Wat er in jou wordt aangeraakt weet je niet van te voren.
Soms is massage alleen een fysieke ervaring, vaak wordt er ook een andere laag in jezelf aangeraakt. In dit ontmoetende contact met jezelf kan je voelen hoe gespannen je wellicht bent of hoe moe je je voelt of verdrietig over iets bent, terwijl je dacht dat dit al lang opgelost was. Door te voelen – op een dieper energetisch niveau – zonder het weg te willen hebben of te veroordelen, maar je het gewoon bewust te worden, dan pas kunnen we samen echt iets veranderen.

ABHYANGA MASSAGE

Gevoelige, liefdevolle handen masseren je met warme geurende oliën. Je lichaam wordt geraakt door de zachtheid. Je kunt je volledig laten gaan, je hoeft even niets te doen, alleen maar te zijn.
Deze massage is er op gericht dat je je gehele lichaam als één sensueel instrument kunt ervaren. Na de massage voel je je energiek, gekoesterd en verzorgd.
Aan het eind is een moment van rust waar je de effecten van de massage tot diep in je kern kunt laten doordringen.
Met heerlijke geurende essentiële oliën, met zachte aanrakingen en met de nodige persoonlijke aandacht!
Een Abhyanga Massage duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, echter ik adviseer je om hiervoor meer tijd in te plannen. Vooraf is er altijd een kennismakingsgesprek, of indien je al vaker een massage van mij hebt gehad een gezellige sociale babbel. Na de massage is het raadzaam om tijd voor jezelf te nemen, veel water te drinken en gewoon even lekker niets doen, zodat de liefdevolle energieën en ervaringen daarna nog hun uitwerking hebben.

IDA PINGALA MASSAGE

De Ida & Pingala massage is een uitbreiding op de Abhyanga massage, met het verschil dat we in deze massage veel aandacht schenken aan het ontwaken van de god en godin in jezelf, door het samenbrengen van je eigen zuivere mannelijke en vrouwelijke energie. Een ervaring waar ieder deel van je lichaam liefdevol wordt aangeraakt. 
Onze allerbelangrijkste energie is de seksuele energie, ofwel ‘kundalini’. Om deze op te wekken, met als doel “Energie, Balans en Zelfbeheersing”, geven we vooraf altijd een uitgebreide uitleg van de “Ida & Pingala Massage”, en het ervaren van deze energieën.
Door liefdevolle en zachte aanraking van diverse erogene zones worden de mannelijke en vrouwelijke energiestromen in jezelf wakker gemaakt. Aan het eind van de massage worden deze 2 energieën samen gebracht in het hart, waardoor de je liefdesvonk van de god en de godin in jezelf mag ervaren.
Een volledige Ida & Pingala Massage duurt ongeveer 2 à 2,5 uur. Plan ook hier weer ruim de tijd in voor jezelf.

SAMYAMA MASSAGE

Een uniek “Liefdes Cadeau” voor jezelf!
Deze zeer uitgebreide sessie/massage is de ultieme liefdevolle samensmelting tussen de ‘gever’ en de ‘ontvanger’, de shiva en de shakti, door een diepe verbinding hart, ziel en geest. Het is alsof 2 zielen één lichaam bewonen en geeft je de ervaring geheel in elkaar op te gaan.
Meditatie wordt afgewisseld met oefeningen, gericht op het gezamenlijk beleven van intimiteit en nabijheid, en je wordt ingewijd in inspirerende Tantrische manieren van aanraking tijdens de massage.
De sessie is niet seksueel, wel sensueel!
Een liefdevolle samensmelting door een Samyama Massage duurt minimaal 2,5 uur tot maximaal 4 uur, echter ik adviseer je om hiervoor meer tijd in te plannen. Vooraf is er altijd een verbindende kennismaking, of indien je al vaker een massage van mij hebt gehad een gezellige sociale babbel… Voor, tijdens en na de Samyama sessie is er voloende ruimte voor een rustgevend ritueel, of gewoon even de ervaringen met elkaar delen in verbindende communicatie.

HEB JE MOEITE MET BLOOT ZIJN, MAAR WIL JE TOCH EENS GENEGENHEID ERVAREN?

Probeer eens een 
Sacred Snuggle Sessie 

Wat is een Sacred Snuggle Sessie? …en wat is er anders dan een Knuffel-sessie? Snuggle betekend letterlijk: ‘lekker liggen’… Een Sacred Snuggle sessie is een heilig sensuele verbinding, waar we samenkomen om elkaar te knuffelen, aan te raken, strelen, zuivere tantrische energie uitoefenen, spelen, lachen, huilen, intimiteit en/of kwetsbaarheid delen, en alles wat er spontaan ontstaat. Meer specifiek is het een deel- en leermoment om te oefenen wat goed voelt, en wat niet goed voelt. Een verwezenlijking van de vraag om je behoeften te ontmoeten, je grenzen vast te stellen, en zelfs afwijzing te overwinnen! Bij een Sacred Snuggle Sessie kun je dus gewoon je kleren aanhouden.

WIL JE MEER WETEN?