Samyama Massage

Prachtige mooie ziel, lees altijd eerst even de pagina ‘Siddhi Samyama‘ alvorens je besluit om een tantrische massage te ontvangen.

Samyama Massage

Een uniek “Liefdes Cadeau” voor jezelf! Deze zeer uitgebreide sessie/massage is de ultieme liefdevolle samensmelting tussen de ‘gever’ en de ‘ontvanger’, de shiva en de shakti, door een diepe verbinding hart, ziel en geest. Het is alsof 2 zielen één lichaam bewonen en geeft je de ervaring geheel in elkaar op te gaan.
Meditatie wordt afgewisseld met oefeningen, gericht op het gezamenlijk beleven van intimiteit en nabijheid, en je wordt ingewijd in inspirerende Tantrische manieren van aanraking tijdens de massage.
De sessie is niet seksueel, wel sensueel!

Een liefdevolle samensmelting door een Samyama Massage duurt minimaal 2,5 uur tot maximaal 4 uur, echter ik adviseer je om hiervoor meer tijd in te plannen. Vooraf is er altijd even een kennismakingsgesprek, of indien je al vaker een massage van mij hebt gehad een gezellige sociale babbel… maar ook na de massage is het raadzaam om tijd voor jezelf te nemen, veel water te drinken en gewoon even lekker niets doen, zodat de liefdevolle energie en ervaring daarna nog hun uitwerking hebben.

Tarieven:

Samyama Massage 2 uur € 144,00
Samyama Massage 2,5 uur € 177,00
Samyama Massage met sessie 4 uur € 225,00
Samyama Massage & wek de God/Godin in jezelf hele dag € 444,00

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij:Massages en sessies kunnen doorgaan in Eeklo, Duffel, Zwevegem, of desgewenst bij jou aan huis, indien je daarvoor de ruimte en mogelijkheden hebt.

Wil je al direct een afspraak maken?
[contact-form-7 id=”777″ title=”Consult”]

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: