Ida & Pingala Massage

Prachtige mooie ziel, lees altijd eerst even de pagina ‘Siddhi Samyama‘ alvorens je besluit om een tantrische massage te ontvangen.

Ida & Pingala Massage

De Ida & Pingala massage is een uitbreiding op de Abhyanga massage, met het verschil dat we in deze liefdevolle massage veel aandacht schenken aan het ontwaken van de god en godin in jezelf, door het samenbrengen van je eigen zuivere mannelijke en vrouwelijke energie. Een goddelijke ervaring waar ieder deel van je lichaam liefdevol wordt aangeraakt. Het is een lust voor de zintuigen.

Onze allerbelangrijkste energie is de seksuele energie, ofwel ‘kundalini’. Om deze op te wekken, met als doel “Energie, Balans en Zelfbeheersing”, geven we een korte uitleg van de “Ida & Pingala Massage”, en het ervaren van deze energieën. Er zijn 5 nadi’s (energiebanen) die van belang zijn bij de Tantrische Ida & Pingala massage;

de Ida Nadi is het vrouwelijke energiekanaal welke links om de Chakra’s cirkelt van Perineum (basis-Chakra) tot diep in linkerneusgat ter hoogte van je derde oog. Door deze nadi stroomt de Shakti (De moeder). Dit is een vrouwelijke energie welk staat voor het manifesteerbare werelds bewustzijn, scheppend en ontvangend. Zij is gehuisvest in het Perineum Chakra en is een opstijgende kracht.

de Pingala Nadi is het mannelijke energiekanaal welke rechts om de Chakra’s cirkelt van het kruinchakra tot diep in het perineum. Door deze nadi stroomt de Shiva (de vader). Dit is de mannelijke energie welk staat voor het zuivere ongemanifesteerde kosmisch bewustzijn, die gevend en actief. Het is een neerdalende kracht.

de Sushumna Nadi: De Ida en de Pingala Nadi cirkelen om de belangrijkste Nadi, de Sushumna Nadi. Deze is gelegen in de binnenste baan van ons ruggenmerg en loopt opwaarts van Perineum tot aan de kruin-Chakra. Alle 7 hoofd Chakra zijn gelegen aan deze Sushumna Nadi. Door deze Nadi stroomt onze levensenergie, Prana. Prana wordt gevormd telkens als Shiva en Shakti bijeen komen.

de Galblaas Nadi en Blaas Nadi: Dit zijn twee Nadi’s die net als de Sushumna Nadi in de binnenste baan van ons ruggenmerg gelegen zijn. De energie stroomt neerwaarts en heeft als functie het afvoeren van afvalstoffen naar de blaas en de galblaas.

Door liefdevolle en zachte aanraking van diverse erogene zones worden de mannelijke en vrouwelijke energiestromen in jezelf wakker gemaakt. Aan het eind van de massage worden deze 2 energieën samen gebracht in het hart, waardoor de je liefdesvonk van de god en de godin in jezelf mag ervaren.

Een volledige Ida & Pingala Massage duurt ongeveer 2 à 2,5 uur, echter ik adviseer je om hiervoor meer tijd in te plannen. Vooraf is er altijd even een kennismakingsgesprek, of indien je al vaker een massage van mij hebt gehad een gezellige sociale babbel… maar ook na de massage is het raadzaam om tijd voor jezelf te nemen, veel water te drinken en gewoon even lekker niets doen, zodat de liefdevolle energie en ervaring daarna nog hun uitwerking hebben.

Tarieven:

Ida & Pingala Massage 2 uur € 144,00
Ida & Pingala Massage 2,5 uur € 177,00
Ida & Pingala Massage met sessie 4 uur € 225,00

Massages en sessies kunnen doorgaan in Eeklo, Duffel, Zwevegem, of desgewenst bij jou aan huis, indien je daarvoor de ruimte en mogelijkheden hebt.

Wil je al direct een afspraak maken?
[contact-form-7 id=”777″ title=”Consult”]

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: