Engelen Massage

Op dit moment zijn de Engelenmassages een ‘hot item’ en wordt door 80% van de klanten als zeer welkom ontvangen.
Dit is een massage waarbij gewerkt wordt met Engelenenergie en is niet te vergelijken met een reguliere ontspanningsmassage. Deze massage is vele malen zachter en liefdevoller en heeft een diepere werking dan welke massage ook. Op het geestelijk vlak brengt het rust, waardoor er een betere balans tussen lichaam en geest ontstaat.

Hoe gaat een Engelenmassage in zijn werk? Voorafgaand aan de massage is er altijd een kort gesprek, niet alleen ter kennismaking, maar juist om de behoefte van de cliënt en het doel van de massage vast te stellen. Na een afstemming op de engelen van het licht wordt de gehele massage liefdevol geleidt door de Engelen. Engelen zijn liefdevolle frequenties en de massage zal dan ook heel zacht en liefdevol aanvoelen. De massage zorgt voor het in balans brengen van lichaam en geest. Tijdens de engelenmassage maken wij gebruik van de Engelentherapie oliën van Light Miracles®, 100% natuurzuivere essentiële olie, die toegevoegd wordt aan de basisolie, welke vervolgens wordt verwarmd tot een aangename warme temperatuur.

Een volledige Engelenmassage duurt ongeveer 2 uur, echter ik adviseer je om hiervoor meer tijd in te plannen. Vooraf is er altijd even een kennismakingsgesprek, of indien je al vaker een massage van mij hebt gehad een gezellige sociale babbel… maar ook na de massage is het raadzaam om tijd voor jezelf te nemen, veel water te drinken en gewoon even lekker niets doen, zodat de liefdevolle energie en ervaring daarna nog hun uitwerking hebben.

Je kunt ook kiezen voor een Engelen Hoofd & Gezichtsmassage… Deze sessie duurt ongeveer 40 à 45 minuten, waarbij de hoofdhuid, het gelaat, de nek, schouders, armen en handen worden gemasseerd.

Tarieven:

Engelen Hoofd/Gezichtsmassage 45 min € 55,00
Engelen Massage 1 uur € 77,00
Engelen Massage 1,5 uur € 99,00
Engelen Massage 2 uur € 111,00
Engelen Massage arrangement 3,5 uur € 177,00

Massages en sessies kunnen doorgaan in Eeklo, Duffel, Zwevegem, of desgewenst bij jou aan huis, indien je daarvoor de ruimte en mogelijkheden hebt.

Wil je al direct een afspraak maken?
[contact-form-7 id=”777″ title=”Consult”]

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: