Abhyanga Massage

Prachtige mooie ziel, lees altijd eerst even de pagina ‘Siddhi Samyama‘ alvorens je besluit om een tantrische massage te ontvangen.

Abhyanga massage

Gevoelige, liefdevolle handen masseren je met warme geurende oliën. Je lichaam, teder gestreeld door zorgzame zijde handen, je wordt geraakt door de zachtheid. Je kunt je volledig laten gaan, je hoeft even niets te doen, alleen maar te zijn.
Deze massage is er op gericht dat je je gehele lichaam als één sensueel instrument kunt ervaren. Na de massage voel je je energiek, vitaal en diep van binnen geraakt, gekoesterd en verzorgd.

Aan het eind is een moment van rust waar je de effecten van de massage tot diep in je kern kunt laten doordringen.

Een schitterende massage waar ieder deel van je lichaam liefdevol wordt aangeraakt. Het is een lust voor de zintuigen. Met heerlijke geurende oliën, met zijde en zachte aanrakingen. Je zult worden verwend door zachte en krachtige aanrakingen, opwinding en ontspanning, beweging en rust.

Een Abhyanga Massage duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, echter ik adviseer je om hiervoor meer tijd in te plannen. Vooraf is er altijd even een kennismakingsgesprek, of indien je al vaker een massage van mij hebt gehad een gezellige sociale babbel… maar ook na de massage is het raadzaam om tijd voor jezelf te nemen, veel water te drinken en gewoon even lekker niets doen, zodat de liefdevolle energie en ervaring daarna nog hun uitwerking hebben.

Tarieven:

Abhyanga Massage 1,5 uur € 99,00
Abhyanga Massage 2 uur € 111,00
Abhyanga Massage met sessie 3 uur € 177,00

Massages en sessies kunnen doorgaan in Eeklo, Duffel, Zwevegem, of desgewenst bij jou aan huis, indien je daarvoor de ruimte en mogelijkheden hebt.

Wil je al direct een afspraak maken?
[contact-form-7 id=”777″ title=”Consult”]

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: