Massages

Aanraken en aangeraakt worden … de belangrijkste ervaring in de energie van liefde en van levensbelang voor de ziel, diep contact met jezelf, de ander, het universum. Soms heb je gewoon een beetje ondersteuning nodig. Het enige dat je nodig hebt is het loslaten van al je verwachtingen en mij ont-moeten met een open geest.

Door je aan te raken, aangeraakt te worden nodig ik je uit contact te maken met jouw lichaam en te ervaren wat er onder mijn handen gebeurt.

Het biedt dan de mogelijkheid om je uit je verstand naar je lichaam, en dus ook je gevoelens te begeleiden. Wat er in jou wordt aangeraakt weet je niet van te voren. Soms is massage alleen een fysieke ervaring, vaak wordt er ook een andere laag in jezelf aangeraakt. In dit ontmoetende contact met jezelf kan je voelen hoe gespannen je misschien bent of hoe moe je je voelt of verdrietig over iets bent, terwijl je dacht dat dit al lang opgelost was. Door te voelen – op een dieper energetisch niveau – zonder het weg te willen hebben of te veroordelen, maar je het gewoon bewust te worden, dan pas kunnen we samen echt iets veranderen.

Massages in Liefde & Licht!

Ik heb de massages onderverdeeld in 2 stromingen: “Love & Light”

… Alweer bijna 30 jaar geleden kwam ik terug uit India met een schat aan geschenken en ervaringen. Ayurveda, boeddhistische tantra en tal van oude traditionele rituelen, zoals liefdevolle bad- en wasrituelen, volgens de oosterse filosofie. Ik noem dit de stroming van ‘liefde’. Kijk in het submenu voor alle mogelijkheden, of klik ‘HIER’

Zo’n 10 jaar later, toen ik de engelen in mijn leven erkende en ik het eerste centrum voor Engelentherapie startte, heb ik het engelenrijk uitgenodigd om nog meer de stroming van ‘licht’ in de massages te combineren en toe te passen… en zo ontstond de Engelen Massage. 

  • Wil je een Engelen Massage ontvangen en ervaren? klik op Engelen Massage
  • Wil je de Opleiding Engelenmassage volgen en zelf alles leren… klik ‘HIER

Alle massages, ook de Engelenmassage, wordt vanwege de olie gegeven op een ontbloot lichaam, echter… jouw lichaam zal altijd bedekt worden met een badhanddoek, zodat je niet onnodig bloot hoeft te liggen.
Deze massages worden gegeven in een ontspannen sfeer, met passende rustgevende klanken op de achtergrond. Mijn massages zijn geschikt voor iedereen, je hoeft er slechts ontvankelijk voor te zijn.

Massages en sessies kunnen doorgaan in Eeklo, Duffel, Zwevegem, of desgewenst bij jou aan huis, indien je daarvoor de ruimte en mogelijkheden hebt.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: