Shambhala Oneness

Shambhala Oneness, ofwel Shambahala Eenheid, is de completering en het “Upgraden” van Shambhala MDH door middel van nieuwere technieken en nog hogere frequenties van de energie en lichtkracht. De initiaties zijn completer en nog simpeler aan te leren. Tevens zijn er een 5de inwijding en video’s toegevoegd en zijn er nieuwe symbolen bijgekomen waarin je wordt geleid naar een Hoger en Spiritueel Bewustzijnsniveau.

Hoewel het bij Shambhala Eenheid niet meer gaat om het werken met symbolen, wordt er meer gewerkt met intuïtie en de samenwerking met de Lords and Lady’s. Het healen en doorgeven van energie is een bijproduct.

Upgraden? …of jezelf een cadeau schenken?
Ik krijg al jaren de vragen; Ik ben Reiki-master, dus moet ik nu bij Shambhala 1 beginnen? …of, Als ik al Shambhala MDH heb gedaan, waar begin ik dan met Shambhala Eenheid? Ik ben zelf van mening dat de tijden dat een Shambhala Master voor jou bepaalde wat goed voor jou is, compleet verleden tijd is. Daarom deel ik graag mijn eigen ervaringen met jou;

Al meer dan 20 jaar geleden kwam de Reiki (volgens de Usuï methode) op mijn pad. Ik volgde alle reikicursussen en inwijdingen destijds tot en met het eindtraject; Reiki Master. Nu, terwijl we volop in het watermantijdperk leven, hoor ik vaak dat Reiki niet meer van deze tijd is… maar is dat zo? Onzin natuurlijk! Voor mij persoonlijk is het inderdaad niet meer van deze tijd, en voor veel lezers van dit artikel, die door geëvolueerd zijn naar hogere bewustzijnsfasen zal dat ook gelden. Laten we ons er echter wel van bewust zijn dat er nog veel van onze medemensen nu pas vanuit het ‘beperkte bewustzijn’ een stapje maken naar het bewuste bewustzijn… Voor hen is Reiki nog net zo’n geschenk, als dat het voor mij ruim 20 jaar geleden was.

Begin 2004 maakte ik voor het eerst kennis met Shambhala Multi Dimensional Healing, afgekort als MDH, en reisde telkens af van Hoorn naar Tilburg om ook alle Shambhala inwijdingen te ontvangen. Shambhala MDH was een nog groter geschenk dan Reiki, en ik bemerkte dat dit alles te maken heeft met de fasen van bewustzijn waarin wij onszelf bevinden. Ook bemerkte ik dat Shambhala MDH weer stappen hoger ging dan de eerdere ervaringen met mijn Usuï Reiki. Anderzijds had ik wel weer te maken met een Shambhala Master die mij beperkte in mijn eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.
Nu zijn gebeurtenissen en ontmoetingen nooit toevallig, maar veelal een directe synchroniciteit! De Wet van Synchroniciteit legt de verbinding met het “collectief onbewuste”, is een bron van zingeving, verbondenheid en van confronterende lessen voor de ziel. Wanneer je jezelf eenmaal aan het synchronistische principe kunt overgeven wordt het een kompas om op te vertrouwen. Ik vertrouw al 20 jaar op dit principe, dus zo kwam het dat ik tijdens een klankschaal healing in Almere een ontmoeting kreeg met Jessie Burger, een hartverwarmende Shambhala Master die in een eerder stadium alle lesmappen van Shambhala MDH heeft vertaald naar het Nederlands. Iets zei me dat ik bij haar de Shambhala MDH helemaal opnieuw moest gaan, dus ik heb het aan Jessie voorgesteld; “En dan ontdek je wanneer iemand vanuit het hart werkt, en deze hartenergie boven het commerciële stelt!”
Ze zei me: John, natuurlijk wil ik je graag alle inwijdingen opnieuw geven, maar waarom zou je dat doen? Je hebt alle inwijdingen al gekregen! Ik liet haar weten dat ik mijn oorspronkelijke lesgever (master) mij beperkte in mijn groei, en dat ik graag verder wilde. Jessie liet mij weten dat het zou volstaan als ik dan alleen de 4e inwijding opnieuw zou doen… en dat gebeurde eind 2004!
Ikzelf heb vanuit mijn voormalig spiritueel centrum van 2005 tot 2008 veel mooie zielen verder mogen helpen op het pad van Shambhala MDH… Totdat Shambhala Eenheid begin 2009 kwam. Bij Shambhala Eenheid werd zelfs al direct een éénmalige upgrade aangeboden, voor Shambhala MDH Masters en beoefenaars, en alleen de Shambhala Eenheid 5 zou volstaan. Ik was er als de kippen bij en deed de upgrade MDH naar Eenheid!

Hoe omschrijf ik nu die verschillen?
Tenslotte komen alle energieën uit 1 Bron… Dus mijn Usuï Reiki traject van 20 jaar geleden omschrijf ik het liefst als een gevoel van ‘thuiskomen’. Mijn traject binnen Shambhala MDH was al direct een thuiskomen, en iedere stap die ik daarin nam werd de inrichting van een nieuwe kamer, of een aanbouw aan mijn ‘thuis’. En dan de Shambhala Eenheid: Het woord Eenheid zegt eenvoudigweg al alles; Thuiskomen in een samenleving van Eenheid tussen gelijkgestemden. Het definitief vaarwel zeggen van een wereld die gebaseerd was op een gevoel van afgescheidenheid en dualiteit, en ik werd welkom geheten in een nieuwe wereld. Het was me ineens duidelijk wat de 5e dimensie is; Geen fysieke plaats, maar een verschuiving door alle niveaus van bewustzijn.
Ervaringen leerden mij echter dat ik toch iets miste in het geheel… Ik wilde deze mooie energie niet alleen voor mezelf gebruiken, maar ook doorgeven aan de mensheid die nog niet door deze bewustzijnsverschuivingen zijn gegaan. De manier waarop ik zelf de upgrade heb gedaan was heerlijk, wederom een geschenk voor mezelf, maar zeker niet afdoende om ook anderen weer mee te nemen naar die mooie wereld van Eenheid en collectief bewustzijn, waar we allemaal zo mee bezig zijn.
Wil je Shambhala Eenheid doorgeven op een zuivere en pure manier, zorg dan dat je zelf ook alle facetten van de Diamant kent! Nogmaals, geen enkel oordeel over de werkwijze van andere shambhala masters, het is puur mijn gevoel en deze werd versterkt door alle ervaringen die ik er sinds 2009 mee mocht opdoen.

Laat je cursisten vrij in hun eigen processen!
Vul niet voor een ander wat wel of niet goed is, en adviseer uitsluitend als daarom gevraagd wordt. Zonder oordeel neem ik waar dat grootste denkfout van Shambhala Masters is gelegen in de betekenis van het woord ‘Meester’…
Wij zijn nooit de meester van de cursist, de mastergraad betekent simpelweg dat je meesterschap over een bepaalde graad hebt behaald. En zelfs wanneer we dan Meesterschap over onszelf hebben bereikt zal het leven nog altijd niet gaan zoals we willen… We leren en krijgen duidelijkere inzichten van het leven met ons voor heeft.
We leven nu volop in het Aquarius-tijdperk (waterman) wat symbool staat voor “Ik-Weet”. Decennia lang, vanaf mijn eigen Reiki-traject tot aan de Shambhala MDH, leefden wij nog in het Vissen-tijdperk, hetgeen nog symbool stond voor “Ik-Geloof”. Laten wij ons hier vooral bewust in zijn en daarom de manier en het tempo waarop Shambhala Eenheid gebracht wordt, aan de cursisten/deelnemers zelf over laten. Het is niet van belang wat we geloven, belangrijk is dat wij nu weten dat de Mensheid zich razendsnel evolueert, ieder op zijn/haar eigen pad en tempo, en ook dat is goed! Voorts weten wij nu dat de energie van Shambhala Eenheid zichzelf doseert, het is puur, zuiver en voor iedereen beschikbaar.
Dit alles is grotendeels aangereikt door Saint Germain en de Lords en Ladies of Shambhala om dit werk uit te breiden. Gaandeweg zul je merken wat wordt gevraagd van de potentiële studenten. Men haalt de grootste potentiële waarde uit het geheel door alle materialen, video’s en symbolen te integreren bij elke inwijding alvorens deze te ondergaan. Dat betekend dat je de materialen grondig hebt doorgenomen. Alles wat je aangereikt krijgt in de 5 inwijdingen en lesmaterialen zijn niets meer of minder, zoals wat dit wij noemen, “zaadjes zaaien”. Tijdens de inwijdingen planten we zaadjes die mogen uitgroeien tot een mooie “levensboom”. Je zult dit ervaren tijdens de “Shambhala Eenheidsreis”.
Het is aan jezelf en je eigen verantwoordelijkheidsgevoel wat je met die zaadjes doet. Het geheel gaat heel erg diep en is zeer leerzaam. Het helpt je absoluut naar “eenheid” toe. Doch wij benadrukken nogmaals, “Jij bent degene die het doet”, samen met je begeleiders. Het eindresultaat kan meesterschap opleveren, eenheid, kundalini ontwaking, het ontdekken van de heilige graal en nog veel meer. Wij wensen je een prachtig reis terug naar eenheid.

Niveau 1
Er zijn vijf graden van inwijding in Shambhala Eenheid. De eerste graad bevat de geschiedenis opdat je de evolutiesprong van de mens kan begrijpen, dat je jezelf kunt genezen en anderen op een directe manier door je intentie neer te zetten. Verder de samensmelting van de elektrische (mannelijke) en magnetische (vrouwelijke) energie binnen in jezelf.

Niveau 2
De tweede graad Shambhala Eenheid staat je toe om op afstand genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhala-energie vloeien. Doe het alsof je de radio aanzet en zoekt naar je favoriete zender. Tweehonderd jaren geleden had niemand je geloofd als je had gepraat over lange afstand spreektoestellen (telefoon), sterker nog; mensen hadden je vierkant uit gelachen. Tegenwoordig kan niemand zonder telefoon en kan men zich niet voorstellen dat er ooit een tijd was dat het gewoon niet bestond. Straks zal het ook, evenals telefoneren, heel normaal zijn om energie te ontvangen of te sturen. Extra in deze inwijding is de sprong die we evolutionair maken door de goddess energie haar gelijkwaardige rol te laten vertolken. in eerste instantie binnen in ons waardoor het resultaat boekt ook buiten ons en dat uiteraard wereldwijd. Het wordt nu steeds duidelijker dat het om balans gaat en de energie van de drie-eenheid.
Niveau 3
De derde graad omvat een mengsel van nieuwe en oudere symbolen, nog meer educatieve films die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken.
Niveau 4
De vierde graad is de Mastergraad. Een Shambhala Master ontvangt tijdens de 4e inwijding 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. Voordat je zegt; zoveel symbolen kan ik nooit onthouden, heb er vertrouwen in dat al deze symbolen worden geïmplementeerd in je energieveld en dat ze voor je geestesoog verschijnen op het moment dat je ze nodig hebt, voor welk doel dan ook, als je bezig ben met Shambhala Eenheid. In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysieke niveau. Je ontvangt in deze graad ook duidelijke instructies over de inwijdingsprocedures van de niveau’s 1 tm 4 en ben je bevoegd om de graden 1/4 te onderwijzen en de inwijdingen te verzorgen.Weg zijn de tijden waarin verantwoordelijkheid geen plaats had in de inwijdingen. Shambhala Eenheid wijst van beide kanten de verantwoordelijkheden aan.

Niveau 5
De vijfde graad bevat nog meer video’s, inzichten en toegevoegde informatie die laten zien waarom Germain gekozen heeft voor deze wijze van inwijden/opleiden. Er is een speciale extra inwijding geschreven voor deze 5e graad.
Tevens is het een dag van hands on werken/zien hoe men een healing voor jezelf, anderen en eventueel op grotere schaal kan geven. Er wordt aangereikt je een “hands on” inwijding kunt doen én hoe je een kleine groep in één keer kunt inwijding kunt doen. De 5e graad heeft meer te maken met het vertoeven en verblijven in het” bewust bewustzijnsniveau” en de sprong naar het goddelijke bewustzijnsniveau. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vijf de graden in Shambhala

Uitwisseling van energie per niveau (1 t/m 4)
De kosten bedragen € 111,- per niveau inclusief lesmateriaal, per niveau, certificaat, begeleiding en tips. Uiteraard hoort hier ook koffie, thee en kristalwater bij. Duur 1 dagdeel per niveau en de nodige thuisstudie.

De Universele boodschap van het getal ‘111’…
“Een energetische poort heeft zich voor jou geopend, waardoor je gedachten zich snel zullen manifesteren in realiteit…  Kies daarom uitsluitend voor positieve gedachten om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met je wensen.”

Tevens ontvangen alle cursisten bij ieder niveau van ons een extra afstemming op de Engelen van Bewustzijn, los van de Shambhala EENHEID inwijdingen, waarmee een communicatiebrug wordt geslagen tussen jou hogere essentie en de Engelen.

De energetische bijdrage voor het 5e niveau is € 177,00 inclusief lesmateriaal, per niveau, certificaat, begeleiding en tips. Uiteraard hoort hier ook koffie, thee en kristalwater bij. Duur 1 dagdeel per niveau en de nodige thuisstudie.

Wij geven de cursus en inwijdingen op verschillende locaties in Nederland & België.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: