Zielen Bewustzijn

Zielen Bewustzijn…
Waarom kunnen relaties eindigen? …en waarom Zielen eeuwig verbonden zijn!

John Breukels geeft tijdens deze lezing vooral veel informatie over het Zielen Bewustzijn. Vanwege een steeds grotere toename van mensen met vragen over de nieuwe Tijd, Zielengroepen, tweelingzielen, zielenmaatje, leerprocessen op zielniveau, en vooral voor diegenen die nog altijd de ‘Prins op het Witte Paard’, of ‘de ware Jacob’ verwachten, of wensen tegen te komen, is het nu de juiste tijd om de mensheid de juiste inzichten mee te geven.

 

Tijdens deze voordracht ontdek je alles over de 7 verschillende zielengroepen, en de mogelijke zielenovereenkomsten (afspraken met anderen) die je maakte voordat je op aarde ben gekomen.

Deze lezing bestaat uit 2 delen van ruim 60 minuten en biedt jou de mogelijkheid tot vele inzichten op zielniveau en de verbindingen die wij hebben met andere Zielen, waarin we de volgende thema’s behandelen:

Deel 1: Lezing over de 7 Kosmische Stralen & de IK BEN
Om te kunnen begrijpen waarom anderen zielen in je leven komen, is het van belang om eerst te begrijpen ‘wie jij bent’ en waar je vandaan bent gekomen. Deel 1 is daarom een korte informatieve lezing met uitleg over de 7 kosmische stralen en waarom de ziel naar aarde is gekomen. De onsterfelijke ziel op het pad van 7 kosmische stralen, gezien vanuit de eigen IK BEN!

Deel 2: Meditatie & Verbindingen op zielniveau
We starten met geleidemeditatie door de 17 chakra’s, met een reis van de binnenaarde tot aan de Bron. Daarna een uitleg over de 7 Zielengroepen, waaronder Tweelingmaatjes, Tweelingzielen, Tweelingvlam, Tweelingstraal, zielsverwanten en leggen daarbij de verschillen uit. Wij zien momenteel veel mensen zoekende naar een Tweelingziel, maar eenmaal ontmoet maakt het Aardse Bewustzijn vaak de vergissing om hier ‘de ware liefde’ in te willen ontdekken. Wat zie je, nadat je uitleg hebt gekregen hoe je dieper kunt kijken, of voelen in de zielenverbinding?

Het is zeker geen saaie lezing met uitsluitend theoretische informatie, want we zullen door middel van oefeningen ook zeker zelf kunnen gaan ervaren! Kortom, een lezing die je zeker niet mag missen!

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort ook tijdens een lezing bij jou in de buurt. Of, wil je mij uitnodigen om deze lezing eens bij jouw vereniging of organisatie te komen doen? Vraag vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: