Z.I.E.K.T.E

Z.I.E.K.T.E. – Genezing en gezondheid door bewustzijn en boviswaarden, door John Jagadiël Breukels

Of je nu last hebt van een verkoudheid, een ontsteking of een vermoeidheid, maar ook langdurige chronische aandoeningen, kwalen en ongemakken. Alles heeft een onderliggende oorzaak op een emotioneel, mentaal, en/of spiritueel karmisch vlak.

De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich zodanig te kristalliseren of te verharden dat we er niet meer ‘omheen’ kunnen kijken.

Wat we dan ‘ziekte’ noemen is in de meeste gevallen slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Ziekte is gewoonlijk de staat waarin ons lichaam verkeert als de liefdevolle zorg voor onszelf te lang wordt tegengehouden. Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.

Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af, waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Een ontsteking bijvoorbeeld is een fysiek geworden innerlijk conflict dat zich aan ons kenbaar wil maken door op een pijnlijke wijze van binnen naar buiten te drukken. Zo heeft in feite elk klachtenpatroon een emotionele of psychische boodschap of inzicht die onze relatie met onszelf, ons ware zelf, wil herstellen.

Wil je er tegen vechten? De klachten onderdrukken door medicijnen, antibiotica of de medische wetenschappelijke benadering? Prima, doctoren, apothekers en verpleegkundigen moeten ook eten.
Wees je ervan bewust dat alles energie is en vaak ligt het antwoord op de manier van onthechten al in je eigen hart aanwezig. Helaas gebruiken velen niet het hart, maar het hoofd om de strijd aan te gaan. Echter uit een gevecht, een oorlog of een strijd is nooit een winnaar gekomen. Daarnaast volgt energie de intentie, dus dat wat je aandacht geeft wordt extra gevoed!

Waarom overlijden er zoveel mensen aan kanker? Omdat we hebben geleerd ‘tegen’ deze ziekte te vechten, echter… uit eigen ervaring kan ik vertellen dat acceptatie en dankbaarheid toepassen veel snellere inzichten geeft, waardoor je ook beter van de ziekmakende energie kunt onthechten.

Ontdek in deze lezing hoe je jezelf geneest en gezond kunt blijven… door Bewustzijn en Boviswaarden!

Z.I.E.K.T.E is een afkorting van een: Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring!

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort ook tijdens een lezing bij jou in de buurt. Of, wil je mij uitnodigen om deze lezing eens bij jouw vereniging of organisatie te komen doen? Vraag vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: