Creëren & Manifesteren in het Hier en Nu

Als je jezelf herkend in bepaalde uitspraken als:
“Het komt zoals het komt”,
of “het heeft even de tijd nodig”
…dan, wordt het tijd dat je je uitstelgedrag eens goed onder de loep neemt, want
het IS, zoals het IS… in het Hier en Nu!

Creeren & Manifesteren in het Hier en Nu is bedoeld om bewuster om te gaan met het creëren van je persoonlijke situatie, je gezondheid, je geluk en vooral je succes. We gaan in op de valkuilen en veel gemaakte fouten bij het manifesteren en de stappen voor een goede manifestatie worden met je door genomen.

Ik werk zelf nu een aantal jaren bewust met deze universele wetten van aantrekkingskracht en kan jou verzekeren dat het altijd werkt. Het is simpelweg het verschil tussen ‘Dromen of Doelen’, volgens het principe van de 7 D’s!

Naast de universele wet van aantrekking, de wet van compensatie en de wet van actie, wordt er vooral veel aandacht besteed aan ‘de wet van synchroniciteit’

Synchroniciteit legt de verbinding met het “collectief onbewuste” en is bovenal een bron van zingeving en verbondenheid. Voor sommigen kan het een spoor van confronterende lessen voor de ziel zijn, zolang je nog worstelt met het principe.  Echter, wanneer je jezelf eenmaal aan het synchronistische principe kunt overgeven wordt het een kompas om op te vertrouwen.

Wanneer je naar jezelf kijkt en niet (helemaal) tevreden bent over één of meerdere persoonlijke gebieden van je leven, dan wordt het tijd om hier bewuster mee om te gaan, omdat je dit allemaal zelf creëert en ook zelf weer ongedaan kan maken. Veranderen naar het positieve, in het Hier en Nu.

Deze lezing van John Breukels duurt ongeveer 2x 60 minuten.
Tussen de lezing en achteraf is er altijd een mogelijkheid om vragen stellen.

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort ook tijdens een lezing bij jou in de buurt. Of, wil je mij uitnodigen om deze lezing eens bij jouw vereniging of organisatie te komen doen? Vraag vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: