Kinderen van de Nieuwe Tijd

Vind jij ook dat kinderen heel ‘bijzonder’ zijn?

Ontdek wat wij kunnen leren over onze kinderen.
Vele kinderen die in de laatste 14 tot 15 jaar van onze aardse tijd geboren werden, zijn van engelen, aartsengelen of andere zonnestelsels afkomstig. Wanneer deze nieuwetijdskinderen op aarde komen, ervaren ze een nieuw gevonden vrijheid van expressie, een nieuw gevonden manier van dingen doen, maar het allerbelangrijkste:

Ze zijn afgedaald naar onze planeet Aarde met een ‘Missie’… Laten we hen deze levensmissie niet ontnemen.

Op dit moment krijgen wij als volwassenen te maken met allerlei etiketjes die onze kinderen krijgen opgeplakt, zodra onze kinderen net even anders zijn dan de meeste kinderen, het ‘gemiddelde’. We kennen de etiketjes Autisme, ADHD, PDD Nos, HSP, Hoogbegaafd en vele andere benamingen die de wetenschap eraan geeft wanneer ons kind niet in het ‘gemiddelde’ plaatje thuis hoort.

Ook ons complete leersysteem op scholen is erop gebaseerd om van onze kinderen ‘gemiddelde’ modelkinderen te maken. We hebben vast allemaal wel eens gehoord, of gelezen in het schoolrapport, dat een kind bijvoorbeeld met lezen of rekenen ‘onder het gemiddelde’ zit.

Vraag jezelf eens af; “Willen wij kinderen laten voldoen aan de gemiddelde norm, of willen wij dat onze kinderen ‘bijzonder’ kunnen blijven?”. Vandaar de subtitel: ‘Van Leerplicht – Naar Ontwikkelingsrecht!’

Deze lezing van John Breukels duurt ongeveer 2x 45 minuten
Tussen de lezing en achteraf is er altijd een mogelijkheid om vragen stellen.

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort ook tijdens een lezing bij jou in de buurt. Of, wil je mij uitnodigen om deze lezing eens bij jouw vereniging of organisatie te komen doen? Vraag vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: