Health & Happiness

Veel mensen kennen mij zoals ik nu ben, maar hebben geen idee van wie ik was en waar ik vandaan kwam. Wie ik nu ben heeft alles te maken met de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven… keuzes die jij ook kunt maken, elke dag weer in elke situatie, want een probleem is uitsluitend een probleem, als jij het wilt zien als een probleem!

Ook ik heb zelf te maken gehad met alle mogelijke levenservaringen en de inwijdingen van het Universum: een echtscheiding en jaren geen contact met mijn kind, financiële uitdagingen en een faillissement, fraaie lessen op gebied van gezondheid. Ik kreeg begin 2014 de diagnose lymfeklierkanker en wist binnen enkele weken te genezen door middel van de Universele Wetten en zelf bewuste keuzes te maken.

Wist je dat jij zelf ook de schepper van je eigen leven bent? …Misschien (nog) niet bewust, maar alles wat je tot nu hebt mee gemaakt, van je eerste speelgoed, je fiets, je brommer, je huis, en alle omstandigheden van gezondheid tot geluk, heb je zelf gecreëerd.

Iedere aangeboden actie in je leven daagt je uit tot een reactie, waarbij het lagere zelf van de mens doorgaans zal kiezen voor een ‘strijd’ (we zien de lessen als een probleem), hetgeen weer van invloed is op de kwaliteit van ons leven.

Alles is energie, en vanuit dit bewustzijn kun jij zelf met gemak en eenvoud de ‘bewuste’ schepper van een mooier, gezonder, liefdevoller en harmonieus leven zijn.

Wanneer we samen de wereld willen veranderen, mogen we eerst zelf onthechten van alle beperkende conditioneringen, gedachten en gedragen in onze eigen wereld! Voorheen dacht ik dat ik een slimme jongen was, en ik zou de wereld wel veranderen… Nu ben ik wijs: Ik heb mezelf veranderd! …dus, wil je samen met mij de wereld echt veranderen? Begin dan met je zelf, en met de bewuste keuzes te maken in alle situaties van je leven, waardoor je vervolgens een mede-schepper bent van je eigen droomleven, in je zelf gecreëerde realiteit! Geluk en Gezondheid zijn ook jouw geboorterecht! Wil je daar meer over weten? Dan is deze lezing beslist iets voor jou.

“Het mooiste dat je voor een ander kunt doen is niet alleen je rijkdom, geluk en wijsheid delen, maar aan hen te openbaren hoe zij hun eigen rijkdom, geluk en wijsheid kunnen vergaren…”

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort ook tijdens een lezing bij jou in de buurt. Of, wil je mij uitnodigen om deze lezing eens bij jouw vereniging of organisatie te komen doen? Vraag vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

“Health & Happiness …gaat over de keuzes die we zelf maken in ons leven”

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: