13D Bewustzijn

Lezing over het nieuwe “Bewustzijn en Lichtcoderingen voor de Nieuwe Mens”

Wellicht heb je al iets gelezen over de Miracle Light 13D Awareness …een lezing die geheel anders zal zijn dan mijn gewoonlijke voordrachten, met een hoog “Aha gehalte” van herkenningen. Dat wat de media ons doet geloven, gebaseerd op angst en rampspoed, blijkt ineens heel goed nieuws voor de mensheid te zijn…

Zo krijg je een volledig andere kijk op natuurverschijnselen, die 80% van de mensheid natuurrampen noemt, maar in werkelijkheid de transformatie van de Aarde is naar de nieuwe wereld.

Daarnaast wordt het je duidelijk waarom zoveel grote zeezoogdieren, als walvissen, potvissen en dolfijnen massaal aanspoelen op stranden en zandbanken, met de dood tot gevolg, en hoe wij deze dieren op een simpele manier kunnen redden door ons open te stellen voor de informatie die deze ‘hoeders van de Aarde’ ons brengen.

Andere aspecten die in deze lezing aan de orde komen zijn: Heling van de Bron, Het programma van de Ziel, Visie & Verbondenheid, Zielen-connecties en de 12-puntige ster van het herinnerd Meesterschap, waarmee tot een collectieve eenheid zullen komen.

Kortom, een lezing/voordracht over verdere bewustzijnsverruiming, om van daaruit weer inzichten te krijgen voor de nieuwe wereld, met alle benodigde Sleutels en Coderingen. Deze informatie is afkomstig van Jagadiël, uit de kristalwitte straal van universeel bewustzijn en de machtige Elohim stralen, doorgegeven tussen 11/11/’11 en 22/01/’12 in de vorm van 13 etherische diamanten.

Mocht er nadien voldoende belangstelling zijn om ook de 13 gratis diamanten (activaties) te ontvangen, kom dan ook eens naar een Miracle Light 13D-Weekend, waarna ook jij deze informatie en afstemmingen deelt met een ieder in jouw omgeving die er klaar voor is en wil transformeren naar de nieuwe wereld in Eenheid.

Wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort ook tijdens een lezing bij jou in de buurt. Of, wil je mij uitnodigen om deze lezing eens bij jouw vereniging of organisatie te komen doen? Vraag vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: