+31646294809
info@johnbreukels.com

HOME is where the HEART is

HOME is where the HEART is

HOME is where te heart is, en HOME is nu ook waar het werk is!

Op de eerste plaats wil ik mijn medeleven betuigen aan alle getroffen beroepen in de Horeca, de taxibranche, de sierteelt, de verzorgende beroepen van kappers, masseurs, schoonheidsspecialiste tot fysiotherapeut, en alle andere mensen die nu thuis zitten, geen inkomen hebben en zelfs hun job dreigen te verliezen. Dat 2020 gaat zorgen voor een enorme Economische crisis is een feit!

De tot dusver genomen maatregelen in verband met het Corona Virus – die vandaag in Nederland met nog 3 weken extra werd verlengd, tot 28 april – zijn wellicht nodig om besmetting te beperken, echter het zal vertrekkende gevolgen hebben… Vele malen groter dan de crisis van 2008 en 1930, volgens vele economen en financieel reporters, veelal gebaseerd op feiten en cijfers.

Forbes Magazine schrijft al veel over de opmars van ‘Home Based work’, en met name de onafhankelijke mogelijkheden als franchiser in een online marketing business. Naar verwachting zullen minstens 79 miljoen mensen in de komende periode hun reguliere job gaan inruilen voor het vrije “online” werken. De populariteit van thuiswerken neemt toe – in het Verenigd Koninkrijk blijkt uit gegevens van het Office of National Statistics (ONS) dat het aantal Britse werknemers dat is verhuisd naar telewerken, is toegenomen met bijna een kwart miljoen in het afgelopen decennium, en dit aantal zal naar verwachting zijn opwaartse spiraal voortzetten, waarbij de helft van de Britse beroepsbevolking tegen 2020 naar verwachting op afstand zal werken. In de Verenigde Staten van Amerika stijgt het aantal thuiswerkers met gemiddeld 8 miljoen sinds 2016.

Ook in Nederland zien we deze trend toenemen! En wie kan ons de schuld geven van deze nieuwe wens om vanuit het comfort van ons eigen huis te werken? Geen woon-werkverkeer, flexibel werken, en zelfs de optie om in je pyjama te werken als je dat wilt – en natuurlijk met supersnelle breedband tegenwoordig en de verbeteringen in de technologie in het algemeen, is werken vanuit een thuisomgeving nog nooit zo eenvoudig geweest. Voeg daar nog de groeiende populariteit onder de zelfstandige beroepsbevolking in het algemeen aan toe en dit lijkt precies te zijn waarom steeds meer mensen op zoek zijn naar franchisemogelijkheden voor een online business als een mogelijke zakelijke onderneming.

Maar wat is nu een Online Business?

Het is simpelweg een franchisebedrijf waarvoor geen vaste lokalen nodig zijn, zoals een unit, een kantoor of een verkooppunt. En voordat mensen in paniek raken door te denken dat ze gek zouden worden terwijl ze elke dag naar dezelfde vier muren keken, betekent dat niet dat jouw mogelijk nieuwe bedrijf thuis is gevestigd. Voor een online business heb je slechts het volgende nodig: Een laptop, een smartphone en een Internetverbinding, ongeacht of dat nu in je eigen huis is,op een zonnig terras, op een tropisch strand met palmbomen, of in welk ander deel van de wereld dan ook. Waar je ook bent, je business gaat altijd door …zelfs in een Lock-Down!

  • Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, de diverse branches en de vrijheid van werken?
  • Wil je zelf je uren (full-time of part-time) en je eigen inkomen kunnen bepalen?

Ik bied je niet alleen de mogelijkheid voor een ‘Home based online business’, maar ook alle coaching, training en vooral de ‘know how’.  Het enige wat je hoeft te doen is even contact op te nemen als:

  • jij op dit moment zonder werk of inkomen zit
  • als je je baan dreigt te verliezen
  • of als je gewoon toe bent aan veranderingen en de vrijheden van online werken!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.