+31646294809
info@johnbreukels.com

Hoe giftige zware metalen uw leven kunnen ruïneren?

Hoe giftige zware metalen uw leven kunnen ruïneren?

BRON: Anthony William, een Amerikaanse auteur die medisch en gezondheidsadvies biedt. Nederlandse vertaling door John Breukels, uiteraard met hieronder OOK DE OPLOSSING tegen de zware metalen!!!

 Lijdt u aan chronische gezondheidsproblemen en heeft u de antwoorden die u zoekt nog niet gevonden? Moe. Migraine, hoofdpijn. Pijn in de gewrichten. Huiduitslag. Terugkerende infecties, ontstekingen en andere spijsverteringsstoornissen. Nervositeit en angst. Slapeloosheid. Slecht geheugen. Concentratie problemen en/of stemmingswisselingen.Helaas komen dit soort symptomen steeds vaker voor.De toxiciteit van zware metalen – zoals kwik, aluminium, koper, cadmium, nikkel, arseen en lood – is een van de grootste bedreigingen voor onze gezondheid en ons welzijn.

Hoewel toxiciteit van zware metalen vrij vaak voorkomt, wordt deze niet vaak gediagnosticeerd. Dit komt doordat de toxiciteit van zware metalen een ongrijpbare tegenstander is. Het blijft goed verborgen in ons lichaam en ontdekt zichzelf nooit, tenzij je er actief naar op zoek bent.

Giftige zware metalen zijn praktisch overal aanwezig, en ze zijn aanwezig in dingen waar we dagelijks mee te maken hebben, zoals aluminium blikjes en aluminiumfolie, batterijen, metalen borden, oude verf en zelfs het voedsel dat we eten. Pesticiden en herbiciden (die zelfs bij een strikt biologisch dieet moeilijk volledig te vermijden zijn) zijn bijvoorbeeld een veelvoorkomende bron van zware metalen. Als gevolg hiervan vervoeren de meesten van ons zware metalen die bijna ons hele leven bij ons zijn en die diep in onze stoffen zijn gebarsten. Helaas zijn het deze ′oude’ metalen, die zich al heel lang in ons systeem verstoppen, die de grootste bedreiging vormen.

Ze vergiftigen ons lichaam letterlijk en kunnen vrijwel elk systeem en orgaan beschadigen, inclusief onze hersenen, lever, spijsvertering en andere delen van ons zenuwstelsel. Giftige zware metalen belasten ons immuunsysteem enorm en maken ons kwetsbaar voor verschillende ziekten.

Neurotoxinen van zware metalen kunnen ons centrale zenuwstelsel (vooral onze hersenen) ontsteken en irriteren, waardoor meerdere symptomen ontstaan, zoals geheugenverlies, hersenmist, vermoeidheid en depressie. Giftige zware metalen kunnen ook bijdragen aan ontstekingen in het spijsverteringskanaal, waarbij gif vrijkomt en in onze darmen terechtkomt.

Alsof het nog niet erg genoeg is, dienen zware metalen ook als voedselbron voor virussen, bacteriën, parasieten en andere pathogenen van het lichaam. Zware metalen kunnen bijvoorbeeld dienen als voedsel voor cellen van streptokokken A of B, darmwand, C. difficile, H. pylori en gistcellen. Dit kan een groeiende vermenigvuldiging van bacteriën in onze darmen veroorzaken, een aandoening die bekend staat als SIBO (dunne darmbacteriegroei) die wordt gekenmerkt door een opgeblazen gevoel in de buik, buikpijn, diarree, obstipatie (of beide) en kan leiden tot een tekort aan voedingsstoffen.Bovendien, wanneer virussen zoals Epstein-Barr en gordelroos giftige zware metalen voeden, kan dit symptomen veroorzaken zoals gevoelloosheid, vermoeidheid, hartslag, oorsuizen, duizeligheid, nekpijn, kniepijn, voetpijn, hoofdpijn en diverse andere pijntjes en kwalen, die vaak andere oorzaken hebben. Wanneer ziekteverwekkers zoals Epstein-Barr, operatieve gordelroos en vele anderen zware metalen eten, veranderen ze metalen in een bijzonder agressieve vorm van neurotoxine.

Dit secundaire neurotoxine is het bijproduct en afval van deze ziekteverwekkers en heeft de mogelijkheid om door het hele lichaam te verplaatsen en een nog grotere chaos van het centrale zenuwstelsel te veroorzaken. Dit fenomeen kan door medische wetenschappelijk onderzoeken moeilijk te traceren zijn, wat leidt tot een verkeerde diagnose, zoals de ziekte van Lyme, wolf, reumatoïde artritis en vele andere auto-immuunziekten, omdat bloedonderzoek zijn nauwkeurigheid begint te verliezen wanneer bloed volledig gevoed bijproduct wordt door afvalstoffen van een pathogeen ziekte. (NOTE: Een pathogeen, ook ziektekiem genoemd, is een ziekteverwekker van biologische oorsprong, meer specifiek een micro-organisme of biologisch deeltje, dat een infectieziekte kan veroorzaken.)

Deze neurotoxinen kunnen zelfs de hematoencefalie-barrière passeren, waar ze onze neurotransmitters (de chemicaliën die onze hersencellen gebruiken om met elkaar te communiceren) afsnijden. Het kan op zijn beurt depressie en andere stemmingsstoornissen, geheugenverlies en verschillende andere cognitieve stoornissen veroorzaken.

Het is dan ook geen verrassing dat zware metalen een belangrijke rol spelen in onze huidige epidemieën van ′mysterieuze ziekten′ en degeneratieve ziekten zoals Alzheimer en dementie. Ondanks dit alles blijft de toxiciteit van zware metalen een relatief inconsistent (en onbehandeld) fenomeen – voor alles wat we weten over de gevaren van zware metalen, zijn er nog veel meer te onthullen. Zware metalen zijn misschien wel de belangrijkste ′verborgen veroorzaker′ en het mysterie van de ziektes, die bijdragen aan alle bovengenoemde symptomen.

Aanvulling van de vertaler, John Breukels na een zeer geslaagde detox met verbluffende resultaten:

WAT KUN JE ZELF DOEN? – DE ‘NATUURLIJKE’ OPLOSSING OM ZWARE METALEN UIT DE HERSENEN EN PIJNAPPELKLIER TE VERWIJDEREN!

Er zijn talloze DETOX-producten op de markt te vinden, echter het is belangrijk om te weten welke je moet hebben om de symptomen van zware metalen tegen te gaan! Een zeer veel gebruikt middel is Zeoliet, dat voornamelijk in capsules of poedervorm verkrijgbaar is en in de meeste gevallen zelfs geen natuurlijke Zeoliet is, maar een synthetische variant. Goedkoop = duur koop! Bespaar jezelf de moeite, je tijd en je geld… deze producten gaan je niet helpen bij de bovengenoemde symptomen en ziektes!

Echter, sinds februari 2020, dus vrij recent is men erin geslaagd om het grootste wonder van de natuur te ontdekken: Zeoliet Clynoptiloliet in vloeibare vorm met “micron technologie”, waardoor de detox nu kan binnen dringen in de reeds vergiftigde cellen en pijnappelklier! …En ook nu weer is het oppassen wat je gaat gebruiken, want niet iedere aanbieder van Zeoliet Clynoptiloliet beschikt over deze gepatenteerde micron technologie, en zal daarom ‘wel’ je fysieke lichaam en organen reinigen, maar niet je bloed en al zeker niet de hersencellen en pijnappelklier! Zelf ben ik inmiddels 2 maanden bezig met een combinatie van 2 producten, waarmee ik verbluffende resultaten heb mogen ervaren. Het mooiste wat een mens kan horen: “John, wat heb heb gedaan? …je lijkt wel 10 jaar jonger!”

Hieronder de openbaringen, en onderaan een link om je aan te melden op de website:

ROOT is geen medicijn! …desondanks zijn er vele wonderbaarlijke ervaringen, want naast het feit dat het ons fysieke lichaam reinigt en ondersteunt, verdwijnen zelfs de symptomen (officiële geneeskunde) van ongeneeslijke aandoeningen zoals spierdystrofie, multiple sclerose, autisme, Alzheimer, diabetes, dementie, depressie, slapeloosheid, enz.

Mijn eigen ervaringen: Een recent gescheurde meniscus werd snel genezen, ik verlies gewicht op een gezonde manier, omdat ik minder behoefte heb aan koffie, suiker, zoete lekkernijen en andere snacks waar ik normaal verslaafd aan was, ik slaap beter, ik voel me fitter en mijn darmen ervaren meer rust en ontspanning. Ook merk ik dat mijn altijd te droge huid nu veel zachter en soepeler wordt, maar het allerbelangrijkste: De telkens terugkerende urineweginfecties zijn nu ook inmiddels 2 maanden verdwenen en het vocht dat met regelmaat in mijn lichaam werd vastgehouden is afgevoerd… waardoor ik dus inderdaad 10 jaar jonger lijk dan 2 maanden geleden!

ROOT is echt voor absoluut alle mensen! Ik gebruik beide producten: Clean-Slate en Zero-In

Waarom beiden? Wanneer je alleen een DETOX wenst, dan zou je ook alleen “Clean-Slate” kunnen gebruiken, echter omdat de cellen worden vrijgemaakt van de zware metalen, is er nu ruimte in de cellen en je lichaam. Ik kies ervoor om het advies van de producenten en medisch auteur Anthony William op te volgen, door die ruimte zelf bewust op te vullen met Zero-In (kurkuma, pijnboomschors, fluweelboonzaad en vitamine D.), waardoor het een extra ‘helende werking’ krijgt.

Tevens een link naar de website, indien je zelf een account wilt aanmaken om te bestellen.

http://www.therootbrands.com/jagadiel888

Of, als je naar aanleiding van dit artikel vragen hebt, stel ze gerust hieronder, of een persoonlijke E-mail mag ook.  Let op: Ik ben geen arts en/of dokter, maar een tevreden gebruiker en ervaringsdeskundige op gebied van Zeoliet Clynoptiloliet!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.