Gaia ID

GAIA IDEE – ID-kaart & Rijbewijs

De prachtige zielen, ofwel het volk van USCC GAIA zijn zichzelf er van bewust dat de zogenaamde ‘legitimatieplicht’ een middel is om je te dwingen jezelf te identificeren als ‘persoon’ (natuurlijk persoon of rechtspersoon), waardoor je akkoord gaat met een overeenkomst binnen het systeem. Zoals je al eerder kon lezen op de pagina van USCC GAIA is de ‘persoon’ eigendom van de staat, en ben daarmee automatisch gebonden aan alle wetten en plichten van het land waarin je bent.
Vrije onafhankelijke zielen, mits ze in liefde, harmonie en vreedzaamheid leven, zullen ze niet snel om een ID vragen. De toezichthouders mogen je niet zonder reden naar een identiteitsbewijs vragen. Doen ze dat toch, dan is het aan jou op welke wijze jij jezelf wenst te identificeren; Als persoon (eigendom), of als Gaiaanse ziel (vrij, onafhankelijk en bewust)

De bevolking van USCC GAIA groet snel, héél snel… Echter, we zitten niet te wachten op lieden die met voorbedachten rade of vanuit criminele activiteiten een oplossing denken te vinden. Of, wanneer je nog steeds wilt blijven strijden tegen het systeem, kun je beter een ‘persoon’ blijven. Er wordt een voorbeeldfunctie van je verwacht in liefde en harmonie en met respect naar de ander die misschien nog niet klaar of bewust is van vrije en onafhankelijke mogelijkheden.
Bewuste prachtige zielen die zich vooral bewust zijn van de universele wetten, en de wetten van de natuur, en zij die bereid zijn volgens deze wetten te leven, zijn van harte welkom.

Wil je ook een GAIA-IDEE?
Om in aanmerking te komen voor een ID & Rijbewijs van GAIA zul je eerst even een 2-tal lezingen moeten bijwonen, of liever nog; een BE YOU Life Changing weekend van 2 dagen moeten volgen.
Voor mensen met een hoger spiritueel, collectief of hoger bewustzijn van de kosmische wetten volstaat het om alleen de 2 lezingen bij te wonen;
1. Health & Happiness – de keuzes die we zelf maken
2. USCC GAIA – de Verenigde Staten van Eendracht en Bewustzijn

Alles is energie, en vanuit dit bewustzijn kun jij zelf met gemak en eenvoud de ‘bewuste’ schepper van een mooier, gezonder, liefdevoller en harmonieus leven zijn.
Wanneer we samen de wereld willen veranderen, mogen we eerst zelf onthechten van alle beperkende conditioneringen, gedachten en gedragen in onze eigen wereld! Wil je mee doen? Samen de wereld veranderen? Begin dan met je zelf, waardoor je vervolgens een medeschepper bent van een liefdevolle participatie samenleving? Geluk en Gezondheid zijn ook jouw geboorterecht! Wil je daar meer over weten? Dan zijn deze beide lezingen beslist ook iets voor jou… Wil je op weg geholpen worden naar een vrij, onafhankelijk, gezond, gelukkig en liefdevol leven, voor jezelf en de wereld om je heen? Doe dan eens mee aan de 2 levensveranderende dagen van een BE YOU Life Changing Weekend!

Een GAIA-IDEE kan dus worden besteld, en je aanvraag zal worden bekeken door onze ‘wijze vrouwen van liefdevolle zaken’.