Opleiding Trainer

Engelentherapie Benelux® heeft plaats voor Trainers-Instructeurs!
Nieuwe aspirant trainers en instructeurs zijn enorm welkom, waardoor we een versneld traject aan kunnen bieden voor mooie en zuivere Engelenwerkers met de ambitie om de workshops, trainingen en Engelentherapie te geven.

Sinds Engelentherapie klein begon vanuit het Centrum voor Engelentherapie, Noord-Holland is er veel gebeurt.
Diverse mensen hebben Engelentherapie sessies gekregen, velen hebben een Engelentherapie Weekend gevolgd, of hebben zelf de opleiding Engelentherapie Coach® gevolgd en zoals elders genoemd op deze website: Doordat de Coach zich vanuit zijn/haar Hart verbindt met de Engelenwereld, zal de cliënt op een liefdevolle en zachtere manier met zichzelf geconfronteerd worden, waardoor aantoonbaar is vastgesteld dat de Engelentherapie ruim 80% meer kans van slagen heeft.

ENGELENTHERAPIE BENELUX® GROEIT NOG STEEDS!
Dit gegeven valt op, niet alleen bij cliënten, maar inmiddels ook bij specifieke doelgroepen van platforms en forum voor CVS en Fybromyalgie patiënten, waardoor er een “Hoort… zegt het voort”-reactie is ontstaan.
En al besteden we nog zoveel aandacht aan onze website en beurzen, de positieve mond-tot-mond reclame blijkt altijd de beste te zijn. Veel bestaande praktijken en therapeuten willen daarom Engelentherapie in het pakket willen hebben, waardoor we op dit moment snel extra trainers nodig zullen hebben die verbonden zijn aan Engelentherapie Benelux®, om zelfstandig training te geven in Nederland en/of Belgie. Ook zijn we op zoek naar Trainers die de Engelse, Duitse en Franse taal vloeiend beheersen, vanwege onze expansie naar overige buurlanden.

Minimaal 2x per jaar starten we met de TIC (Trainer Instructeurs Coach-opleiding)
Om de TIC-opleiding te kunnen volgen is het noodzakelijk dat de aspirant Trainer eerst zelf de 3 niveaus van Engelentherapie heeft doorlopen en er minimaal 6 maanden werkzaam mee is geweest.

2-daagse TIC-Opleiding, inclusief Master-initiatie (attunement) en lesmaterialen
Hotelovernachting in luxe kamer, inclusief ontbijtbuffet en 3-gangen diner
De uitwisseling van energie, All inclusive, bedraagt € 744,00

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: