Massage opleiding

Wil je zelf de Engelenmassage aanleren?

Engelenmassage is een massage waarbij gewerkt wordt met Engelenenergie. Deze massage is niet te vergelijken met een reguliere ontspanningsmassage. De massage is vele malen zachter en liefdevoller en heeft een diepere werking dan welke massage ook.

Massage is één van de oudste vormen van Heling. Vele oude culturen gebruiken deze techniek al vanwege de heilzame werking die een massage heeft. Een massage werkt stimulerend en rustgevend. Een massage helpt bij fysieke ontspanning. Het maakt de spieren, pezen en gewrichten soepeler en verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid. Het zorgt er ook voor dat de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Op het geestelijk vlak brengt het rust, waardoor er een betere balans tussen lichaam en geest ontstaat.

Hoe gaat een Engelenmassage in zijn werk? Voorafgaand aan de massage is er altijd een kort gesprek, niet alleen ter kennismaking, maar juist om de behoefte van de client en het doel van de massage vast te stellen. Na een afstemming op de engelen van Liefde en Licht wordt de gehele massage liefdevol geleidt door de Engelen. De Engelen zijn liefdevolle wezens en de massage zal dan ook heel zacht en liefdevol aanvoelen. De massage zorgt voor het in balans brengen van lichaam en geest.

Tijdens de engelenmassage maken wij gebruik van de Light Miracles®, 100% natuurzuivere etherische Aartsengelenolie, die toegevoegd wordt aan de basisolie, welke vervolgens wordt verwarmd tot een aangename warme temperatuur. De massage wordt vanwege de olie gegeven op een ontbloot lichaam. Echter, je ontblote lichaam zal altijd bedekt worden met een badhanddoek, zodat je niet onnodig bloot hoeft te liggen.

De massage opleiding wordt gegeven op verschillende locaties, in een ontspannen sfeer, doorgaans met een kleine groep gelijkgestemde zielen.

Engelenmassage is geschikt voor iedereen… je hoeft er slechts ontvankelijk voor te zijn.

Je kunt nu deze massageopleiding aanleren in 5 à 6 dagdelen, of 2 weekends (zaterdag/zondag), waarin je de volgende disciplines leert:
Engelen Massage, deel 1 – nek, schouders, rug
Engelen Massage, deel 2 – billen, benen, voeten (angel touch)
Engelen Massage, deel 3 – buik, borst, lymfe, armen en handen
Engelen Massage, deel 4 – hoofd, gezicht en uitbreiden pijnappelklier
Het 5e dagdeel, of indien nodig het 6e dagdeel bestaat uit je examen: Je geeft een volledige massage.
Daarna gaan we over tot het uitreiken van jouw gecertificeerde diploma!

De uitwisseling van energie voor deze gehele opleiding bedraagt € 777,00

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: