Angel Awareness Touch®

Angel Awareness Touch® bevat onder andere Metatron-Healing en is een Bewuste Aanraking, door verschillende groepen van Aartsengelen, volgens de 3 Zuilen; Genade, Balans en Onverbiddelijkheid! Deze bewuste aanraking is de hoogste vorm van “behandeling” en is bruikbaar in elke helende praktijk, in elk menselijk contact. Op zich is het iets alledaags: een hand op de schouder, een hand op de rug, om de voeten.

Minder alledaags is het tasten naar het Zijn, naar het wezen en de werkelijkheid van de ander, door de kleding! Bij de bewuste aanraking heb je dus de kleding aan, waardoor er geen drempel is, wat bij de Engelenmassage op het ontblote lichaam misschien wel het geval is. Zo wordt deze aanraking tegelijk een prachtige oefening en een prachtig geschenk.

Op deze wijze een contact ontvangen is zowel een oefening in zelfacceptatie – hoe men hier en nu present is – als dat het verzoent en verzacht. Tegelijk doet het een bevrijdend appèl op het zelfhelende vermogen van de mens: vanuit het bewustzijn van het nu, volgt vanzelf de volgende stap.

Angel Awareness Touch® kun je aanleren in een cursus van 2 dagen (of 5 dagdelen), waar we naast ´theoretische kennis´ zeer veel aandacht besteden aan de ´praktijkgerichte oefeningen met de bewuste aanraking van de Engelen´. Er wordt onder andere gewerkt met de Angel Awareness Touch-essences van Light Miracles® en tevens ontvangt iedere deelnemer een 6-tal afstemmingen, waardoor je kanaal wordt gezuiverd, en vervolgens gevuld met Engelenkwaliteiten, evenals een nuttige poster op A3-formaat om op te hangen in je praktijk. De uitwisseling van energie voor A.A.T.® bedraagt € 444,- inclusief uitgebreide lesmap en materialen.

De Angel Awareness Touch® is zeer goed in combinatie met de Engelenmassage te doen. Zie ook de 3-in-1 opleiding op onze agenda, indien je zowel de opleiding Angel Awareness Touch® als de opleiding Engelenmassage inéén wenst te doen.

Angel Awareness Touch® …Metatron Healing
Hoewel de levensboom is gebaseerd op een al meer dan 5000 jaar oude wijsheid vanuit de Kaballa, is de Metatron Healing relatief nieuw in onze huidige wereld. Het werd ontvangen als remedie in 2004 door John Breukels, en in 2009 verder uitgewerkt. De remedie, met de daarbij ondersteunende Aartsengelen essences van Light Miracles®, werden ontvangen door John Breukels en bevestigd door middel van verschillende onafhankelijke testen en ervaringen.

Metatron en Sandalphon
Metatron is de Aartsengel aan het hoofd van de levensboom. Hij is, net als wij, mens geweest die de volledige weg heen en terug van de levensboom heeft afgelegd. Hij is de jongste engel in de orde van de Aartsengelen. Metatron brengt de hemelse energie naar onze aarde.
Aartsengel Sandalphon was de aardse tweelingbroer van Metatron en behoort nu eveneens tot de orde van de aartsengelen. Hij zorgt er voor dat we aarden, en dat we in volledige balans zijn. Hij geeft ons kracht en energie om onze weg verder te zetten. Doordat ze beiden zelf ooit mens geweest zijn, begrijpen ze ons. Ze kennen onze pijn, angst, wrok, negativiteit en gevoelens vanuit het menselijk beperkte bewustzijn.

De weg en het resultaat
Er wordt gewerkt met de 3 zuilen; De zuil van Genade, de zuil van Balans en de zuil van Onverbiddelijkheid, de 11 codes (Aartsengelen) en de 32 paden door de Levensboom. Doordat blokkades (oorzaken) opgeheven worden, verdwijnen de gevolgen (klachten) die aan jouw fysieke, emotionele of mentale lichaam hangen. Je wordt als het ware ‘verlicht’.
Sommige blokkades zijn familiegebonden. Doordat jij ze opheft, geeft dit een reactie op de mensen uit je omgeving, ofwel doordat jij je geaccepteerde waarheid (een voor waarheid aangenomen geloof) loslaat, verdwijnen ze eveneens bij de mensen in jouw omgeving; familie, vrienden, zielsverwanten, die eveneens aan de ketting van dit verhaal vast hangen. Je helpt dus niet alleen jezelf, maar ook één of meerdere zielen in jouw omgeving.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: