Engelentherapie®

Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik openlijk over Engelen wilde vertellen: Ergens diep van binnen zat een onderbewuste schaamte om naar buiten te treden met Engelen… Bang om veroordeeld te worden? …of was het mijn mannelijke ego?

In 2004 startte ik met het allereerste Centrum voor Engelentherapie in Nederland.

Sinds 2007 zijn we gestart met Engelen-workshops, opleidingen en weekends in België, waardoor ik heb besloten om van Engelentherapie Benelux® een geregistreerde merknaam te maken. Hoewel we in 2017 het 10-jarig jubileum van Engelentherapie Benelux® mogen vieren, beperken we ons niet meer alleen tot Nederland en België, maar zijn we inmiddels al actief in 9 Europese landen.

Misverstanden over Engelen!

Laat ik eerst duidelijk maken wat Engelen niet zijn! Ze doen niet aan waarzeggerij, ze voorspellen geen toekomst en ook werk ik niet mee aan geromantiseerde of religieuze dogma’s van gevleugelde wezens die je komen redden! Hoewel helaas vaak wordt beschreven dat Engelen ‘fijnstoffelijke wezens’ zijn, of worden afgebeeld als een ‘wezen met vleugels’, wil ik je graag vertellen dat een Engel ‘geen wezen’ is. Hoe kon het anders op meerdere te plaatsen tegelijk zijn?

Het woord “Engel” komt oorspronkelijk uit het Grieks; ‘Angelos‘ en Latijn; ‘Angelus’. Het betekent letterlijk: “Hemelse Bode”, of zoals ik ze zelf liever benoem: ‘Boodschapper van het Licht’.
Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde en licht met een enorme hoge trilling en intelligentie en hebben dus niets te maken met religie, kerk of waarzeggerij. Zij zijn er voor iedereen en zullen zelfs meer voor ons kunnen betekenen, wanneer wij de Engelen niet meer in een religieus hokje plaatsen. Zij zijn uitsluitend bezig om op onze IK-BEN, onze zielenmissies en mogelijkheden te focussen en niet om onze fouten te zien. Engelen oordelen niet, maar Engelen geloven in jou, of jij nu wel of niet in hun bestaan gelooft.

Wanneer je op zoek bent naar Innerlijke rust en vrede vanuit de wereld om je heen, dan zul je dat nooit vinden. Innerlijke vrede begint met kijken, voelen en onderzoeken van je zelf, van binnenuit! Begrijp ook dat alles wat je aantrekt in de buitenwereld, exact datgene is dat jij bent; Alles, van je vrienden tot relaties, de job die je doet en volgende baan die je krijgt… Het is allemaal een directe weerspiegeling van jouw Innerlijke Zelf; Dat wat je bent aan de binnenkant!

Wat is Engelentherapie?

Engelentherapie is het proces om de stromen van het denken te veranderen. Daar is doorzettingsvermogen en lef voor nodig, omdat je met jezelf geconfronteerd wordt en dat voelt niet altijd prettig.
Het is gebleken uit vele onderzoeken dat de mensen zo ‘geprogrammeerd’ zijn, dat het haast onmogelijk lijkt om uit een bepaalde situatie te groeien, ook al zijn er klachten op lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau. Het belangrijkste doel: Het antwoord ben jij …en Engelen helpen je daarbij!

Hoe dan? …wellicht heb je ook de pagina “Over Mij” gelezen?

Al vanaf mijn jongste kinderjaren word ik met raad en daad bijgestaan door mijn oer gids; ‘Jagadiël’, Engel van de Lemurische Bron! Lemurië staat voor het hartchakra, dus ook hartverbinding en de Bron staat voor ‘liefde en licht’. Door zelf via Jagadiël in verbinding te zijn met die ene Bron en mijn hart met jouw hart te verbinden maken we contact met jouw hogere essentie. Kort gezegd: Feitelijk doe ik zelf niet veel, ik zet mezelf er niet tussen, maar bevestig uitsluitend een kanaal te zijn om via mijn hogere essentie een verbinding van liefde en licht te maken met jouw hogere essentie.

Op deze manier is het mogelijk om zelfs met jouw gidsen en engelen in contact te komen en kunnen we alle andere engelen en aartsengelen van het licht vragen om jou en mij te begeleiden. Als Engelentherapie-Coach® die de therapie in de praktijk aanbiedt ben ik dus geen wonderdokter en nooit bezig om de cliënt te genezen. Echter, door mezelf als Engelentherapie-Coach vanuit mijn hart te werken met de Engelenwereld, zal jij op een liefdevolle en zachtere manier met zichzelf geconfronteerd worden, waardoor deze vorm van therapie veel meer kans van slagen heeft.

Wat doen we bij Engelentherapie Benelux®?

Naast de mogelijkheid voor Engelentherapie Coaching of een persoonlijke reading tijdens een 1-op-1 consult, zorgen wij ook voor laagdrempelige workshops, cursussen, weekends en al 10 jaar voor gecertificeerde opleidingen. Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou! Een uitgebreid aanbod van onze workshops, cursussen, weekends en de opleidingen die door Engelentherapie Benelux® gecertificeerd zijn vind je terug in het submenu.

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: