Engelen Kinder-Coach®

Engelentherapie Benelux® biedt een korte 2-daagse opleiding, in een weekend en eventueel 2x stage workshop, voor volwassenen die graag willen meewerken om kinderen ‘bijzonder’ te laten zijn, en zij die de bovengenoemde Engelen workshops voor kinderen in hun eigen regio wensen te geven aan groepen, buurthuizen, scholen en verenigingen, waar veel kinderen aan verbonden zijn, of deze workshops zelf willen organiseren in eigen buurt en vriendenkring.
Heb je affiniteit met zowel kinderen, als Engelen en het spiritueel bewuste? Dan zullen wij jou, als liefdevolle Engelen-Kindercoach zeker graag verwelkomen. Het meest ideale scenario is dat je zelf al eens een Engelentherapie Weekend, dan wel de 3 losse modules hebt gedaan, om je eigen ervaringen te kunnen inzetten, maar het is niet absoluut noodzakelijk. Wel is er een vereiste dat je een basisworkshop ‘werken met engelen’ hebt gevolgd, om je vervolgens in 1 dag tijd de benodigde materialen, kennis, wijsheid en methodes voor kinderen mee te geven.
Indien je al een gedegen basis hebt met het afschermen, contact en werken met Engelen, en snel wilt starten als Engelen-Kindercoach met onze Engelenworkshops voor kinderen, meldt je dan snel aan voor de 2-daagse opleiding en eventuele stage, welke worden gegeven door John Breukels, oprichter en founder van Engelentherapie Benelux.

De uitwisseling van energie voor deze 2-daagse opleiding bedraagt € 277,00

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: