+31646294809
info@johnbreukels.com

Draken-energie & Engelen over 2018

Draken-energie & Engelen over 2018

Graag wil ik je even meenemen in de universele numerologie en de energetische frequenties van 2018. Goed om te weten: wanneer we 2+0+1+8 bij elkaar optellen dat de som op 11 uitkomt, een getal dat symbool staat voor de aanwezigheid van Engelen & Inzichten, echter daarover kun je hieronder meer lezen in “Wat Engelen ons over 2018 vertellen!”
Nu eerst even de getallen van het jaar 2018 apart genomen. 2018 is een combinatie van de energieën van nummer 2 en nummer 0, en de vibraties van nummer 1 en nummer 8.

 • Nummer 2 heeft betrekking op service en plicht, evenwicht en harmonie, aanpassingsvermogen, diplomatie en samenwerking, aandacht en ontvankelijkheid, vervulling en geluk, en jouw doel voor het goddelijke in je leven en je zielenmissie.
 • Nummer 0 resoneert met het ontwikkelen van iemands spirituele aspecten en vertegenwoordigt het begin van een spirituele reis en dat suggereert dat je luistert naar je intuïtie en jouw hoger zelf. Het getal 0 versterkt ook de energieën van de getallen waarmee het verschijnt en heeft betrekking op eeuwigheid, oneindigheid, eenheid, heelheid, doorgaande cycli en flow (stroming), potentieel en het beginpunt.
 • Nummer 1 resoneert met initiatief, instinct en intuïtie, het nemen van zelf-leiderschap en assertiviteit, een nieuw begin en een frisse benadering, motivatie, vasthoudendheid, streven naar vooruitgang en vooruitgang, en herinnert ons er ook aan dat we onze eigen realiteiten creëren door onze gedachten, overtuigingen en acties.
 • Nummer 8 brengt persoonlijke macht en autoriteit, innerlijke wijsheid, waarheid en integriteit, betrouwbaarheid en zelfredzaamheid, goed beoordelingsvermogen, manifestatie van overvloed en welvaart, het concept van karma en de universele spirituele wet van karma.

Wat Engelen ons over 2018 vertellen!
2018 heeft betrekking op je persoonlijke spiritualiteit, innerlijk weten, vasthoudendheid en het nastreven van je ziele-missie en rechtmatige bestemming. Het gaat dus vooral over zelf-acceptatie en zelfvertrouwen, dus heb geloof en vertrouwen in jezelf. Vertrouw erop dat je affirmaties, gebeden en visualisaties zijn gehoord en erkend door de engelen en Universele Energieën. Blijf met een positieve mind en houding gefocust, in evenwicht en innerlijke vrede en weet dat alles in de juiste volgorde vanuit de kosmos naar je toe komt en dat het universum weet wanneer het juiste moment is. Vertrouw erop dat alle gewenste resultaten zich in je leven zullen manifesteren, dus heb vertrouwen en geloof in je eigen talenten en vaardigheden en de kracht van het zelfvertrouwen. Je hebt veel te bereiken in dit leven en je wordt aangemoedigd om in je eigen kracht te stappen en je leven te leven volgens jouw principes en waarheden. Onthoud dat je krachtig, heel en compleet bent.

Wat vertelt de Drakenenergie ons over 2018?
2018 is een herinnering dat je gedachten, je overtuigingen, intenties, acties en houding de ervaringen van jouw leven bepalen. Als je van binnen gelukkig bent en tevreden, dan weet je dat jij alles in je hebt wat je nodig hebt. Vertrouw daar maar op! Je kunt je volledige potentieel aanwenden op welk gebied dan ook. Alles wat je nodig hebt om succes te behalen heb je het afgelopen jaar via de drakenenergie al mogen ontvangen, dus geef jezelf toestemming om te schijnen en te stralen! Een positieve houding en juiste actie helpen bij het manifesteren en aantrekken van positieve overvloed en succes op vele niveaus. Behoud deze positieve houding en perspectief op jouw levenspad en vertrouw erop dat je op veel manieren positieve resultaten, beloningen en zegeningen zult manifesteren. Wees wijs in je omgang met anderen en kom op voor dingen die juist en waar zijn. 2018 is grenzeloos, dus je kunt alles bereiken als jij er je hart en ziel in steekt.

Ik wens jou een mooi en gezond 2018, in liefde, vrede, harmonie en overvloed!
John Breukels

 

Één reactie

 1. Birgit schreef:

  De engelen en draken energie van 2018…. wauw is dat nu net wat ik nodig heb, wat ik verder mag uitwerken en waar ik nu aan werk om dit te bereiken…. past helemaal bij Sparkle Every Day en bij mij.
  Dankjewel, het is alsof je het voor mij geschreven hebt…
  Liefdevolle knuffel ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.