+31646294809
info@johnbreukels.com

DRAKEN ENERGIE & DOLFIJNEN

Dragon & Dolphin Unity combined together

“Weinig mensen weten dat Ljubljana is gebouwd op zeer krachtige Ley Lines, zo krachtig en uniek dat ze nog steeds Dragon Lines worden genoemd. Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië is in feite een oude site van de Bogo Mila, de Ancient Ones die heersten over de aarde vóór de heerschappij van de mens.”
Draken symboliek is daarom één van de onderdelen die centraal zal staan tijdens de Dragon & Dolphin Unity tour door Slovenië! 
Door geheel Slovenië zullen we de drakenenergie en de krachtige lijnen kunnen volgen, zelfs tot in Strunjan (aan de kust), waar de drakenlijn het energetisch Dolfijnen-centrum ontmoet… een ervaring die je beslist eens moet ervaren in je leven!
Daarnaast zal deze Dragon & Dolphin Unity Tour je de schoonheid van Slovenië laten zien: naast alle natuurschoon, bossen, meren en bergen, geven we veel aandacht aan de thema’s: Eenheid, Samensmelting en de energie van onbaatzuchtige liefde!

Dag 1: Nadat we zijn ingecheckt in ons hotel, nemen we je mee naar Rakov Škocjan, het fenomeen van de natuurlijke bruggen in de natuur… In deze magische omgeving ontdek je dat zelfs moeder natuur in staat is om natuurlijke verbindingen te creëren!
Optioneel: Bij een vroege ochtendvlucht gaan we vervolgens naar Cerknica lake & Slivnica mountain, de plek die nog steeds de coven van de wijze heksenbijeenkomsten herbergt.

Dag 2: Op deze 2e dag nemen we je naar ‘The field of living energies’ in Tunice. Hierna een kort bezoek aan de imposante kerk van Sv. Ane, en tenslotte naar de zuivere bron van ‘Kamniška bistrica’, waar je alles wat jou niet langer dient in liefde mag laten gaan.

Dag 3: We gaan richting de Sloveense kust… Strunjan, Piran & Portorož. Slovenië staat bekend om de krachtige drakenlijn die vanuit de hoofdstad Ljubljana naar de kust voert. Op een 2-tal plaatsen, te weten Strunjan & St. Bernadine ontmoet de drakenlijn het centrum van de dolfijn-energie, de ideale plaatsen om de vrede in jezelf te verwelkomen.
We eindigen deze dag in Portorož, letterlijk vertaald: »Harbour of Roses« …Een thuishaven vol rozen en natuurlijk een Italiaans ijsje op de boulevard met zeezicht: Wat hebben we nog meer te wensen?

Dag 4: Nadat we de vorige dag op zeeniveau zijn geweest, gaan we vandaag de grote hoogtes opzoeken in het Noorden van Slovenië: De Vršič Bergpas! We gaan omhoog aan de noordkant in de mannelijke energie, we maken een stop bij de ‘Ruska Kapel’ en dalen af aan de zuidkant in de vrouwelijke energie om de ‘source of Soča river’ te bezoeken…
Deze dag staat in het teken om de harmonie te vinden tussen het mannelijk en vrouwelijk principe in jezelf en deze met elkaar te verbinden.

Dag 5: We bezoeken eerst de meer dan 90 meter diep gelegen ‘Škocjanska caves’, een natuurlijk fenomeen van grotten met een ondergrondse rivier die vanuit 7 bovengrondse rivierbronnen, door de ondergrondse grotten uiteindelijk naar open zee gaat… een korte kennismaking met Agartha, de binnenaarde!
Het middagprogramma wordt nog nader ingevuld

Dag 6: We nemen je mee naar een afgelegen ‘Maria Magdalena-kerkje’, op de top van een heuvel en verbonden met een 2-tal lager gelegen grotten. Na een bezoek aan het kerkje wandelen we in stilte naar beneden, door bospaden, natuur en wonderbaarlijke omgeving…
Beneden aangekomen bezoeken we 2 grotten: 1 droge grot in het reliëf en de energie van Maria Magdalena, en de andere grot waarover een sereen watervalletje stroomt.

Dag 7 :  We bezoeken ‘Lake Bled’ om een wandeling rondom het meer te maken: Bled, de plaats die bekend staat om vreugde, liefde en romantiek. Een straatbeeld dat gevuld is met paardenkoetsjes op de weg, gondeliers op het meer, en nieuwsgierige bezoekers van het eiland: Blejski otok. Indien mogelijk – afhankelijk van beschikbaarheid – doen we een boottocht naar het energetische eiland, Blejski Otok, waar heilige geometrie, een oude kerk, en veel meer te ervaren is.

Dag 8 – Ljubljana & the Dragon Bridge is een optie indien we een late middag-vlucht hebben. We checken in ieder geval uit, we verlaten onze kamers en het hotel om richting luchthaven te gaan. Indien we een vroege vlucht hebben, dan vervalt Ljubljana & the Dragon Bridge niet! Wanneer de meerderheid van de deelnemers Ljubljana wil bezoeken, dan passen we dit eerder aan in het programma.

KIJK HIER VOOR ONZE REISDATA & PRIJZEN!

Plaatjes zeggen meer dan 1.000 woorden!