Engelentherapie Weekend

Engelentherapie is de integratie van persoonlijkheid, Ziel en Geest. Vanuit het Hart door de lagen van je beperkingen, ga je met de Engelen, zelf op zoek naar jouw ware authenticiteit… in één weekend!

Tijdens het weekend, dat vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag duurt, worden 3 modules doorlopen, te weten;

1e module: Hoe is jouw persoonlijkheid ontstaan?
Tijdens deze module gaan we de eerste stap maken naar een hoger bewustzijn. Dit eerste niveau is geheel bedoeld voor jezelf. In dit niveau ontvang je een afstemming (blessing) van de Engelen van Bewustzijn en leer je jezelf met hen te verbinden. Zonder dat er vastomlijnde regels of richtlijnen zijn, is dit niveau bedoeld om jouw kanaal te openen, en af te stemmen op de Engelen. Zij zullen je helpen in het Bewustzijn van je je Aardse Persoonlijkheidslagen, welke jou gevormd hebben vanaf je kindertijd tot wie je nu bent en geven je inzichten in het werkelijke pure Zelf op zielniveau, door samen met jou de laagjes af te pellen die werden gecreëerd door situaties, personen en omstandigheden van buitenaf.

2e module: Karmische Banden & Het Goddelijk Plan
In de 2e module starten we met het uitnodigen van de energieën van de Engelen van het Licht en leer je de (25) kwaliteiten van de engelen te integreren in je eigen systeem. Kortom, het bewustzijn groeit en het proces van je denken veranderd. Aartsengel Michael helpt je de karmische banden te verbreken, en je ontvangt een 2e afstemming, dit maal op de energieën van de Engelen van Liefde & Licht. In deze 2e module wordt veel persoonlijke aandacht besteed aan het loslaten van emoties, angsten, twijfels en geloften die je in dit leven, of vorige levens hebt opgebouwd. Vervolgens gaan we met Aartsengel Michael de verbinding maken voor ieders persoonlijk Goddelijk Plan, waarmee je inzicht krijgt op de vraagstukken; “Wie ben jij werkelijk”, en wat is jouw levensmissie hier op Aarde.

3e module: Leven in Liefde met de Engelen!
De laatste dag van het weekend wordt gewerkt aan Zelfacceptatie, het onvoorwaardelijk accepteren en liefhebben van jezelf. De afstemming op de Zilver-Violette Vlam en Lord St. Germain helpt je de laatste emotionele en mentale restjes te transformeren. Dan gaan we uiteindelijk starten met ‘jouw bewuste keuze’ om een kanaal voor de Engelen te zijn en zetten we samen jouw Engelen-Hartlink op. Je gaat ervaren hoe het is om de energieën van Liefde en Licht aan te roepen en rechtstreeks in jouw spirituele Hart te laten stromen voor jouw eigen spirituele zelfzorg. Daarna gaan we je leren om deze straal van Engelenlicht en Engelenliefde vanuit jouw hart door te zenden naar het hart van de ander en krijgen de deelnemers enkele beginselen van Engelentherapie coaching aangereikt om, nadat je jezelf bewuster bent geworden, je omgeving, familie, vrienden, kennissen en collega’s te coachen naar een hoger bewustzijn. Een voorproefje op de beroepsopleiding Engelentherapie Coach®.

Wil je aan een Engelentherapie weekend deelnemen?

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: