Consult

Ben jij geïnteresseerd in een persoonlijk consult, een reading of coaching, of een massage dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend een informatief kennismakingsgesprek aan te vragen.

Wanneer het al helemaal duidelijk wat voor consult of sessie je graag zou willen, dan kunnen we direct starten door een afspraak in te plannen. In het eerste kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de doelen zijn, welke mogelijkheden er zijn en hoeveel sessies nodig zullen zijn om het beoogde doel te bereiken.

Afspraken kunnen worden gemaakt op diverse locaties in Nederland en België, maar een privésessie aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. In het submenu tref je diverse mogelijkheden aan, waaronder:

  • Engelentherapie – voor Engelentherapie Coaching, kaartreadings, power healing en overige sessies met de energie en begeleiding van de Engelen… Lees verder op Engelentherapie
  • Massage – van Engelen Massage tot Ida/Pingala Massage vind je op Massage
  • Love Coaching – deze sessies zijn bedoeld voor alles wat met ‘liefde’ te maken heeft, zowel zelfliefde, zelfacceptatie en alle andere vraagstukken op het gebied liefde, relaties en seksualiteit. Kijk voor alle mogelijke begeleiding op Love Coaching
  • Life Coaching – is een perfecte begeleiding voor het creëren van je eigen ‘droomleven’ en het geeft je duidelijke richting aan jouw leven: Werk, hobby, geluk & gezondheid, vrijheid en onafhankelijk volgens de bewezen en beproefde methode van BE YOU® Life-Changing
  • Soul Coaching – om je zielendoelen en je levensmissie helder te krijgen

Tarieven, ofwel de uitwisseling van energie:

  • Alleen kennismakingsgesprek, ongeveer 45 minuten, € 44,00
  • Sessies: Consult of Coaching, ruim 1 tot 1,5 uur, vanaf  € 88,00
  • Kennismakingsgesprek i.c.m. met een 1e sessie, € 111,00

De mogelijkheden en tarieven voor de massages staan vermeld op de pagina massage.

Wil je een éénmalig consult, massage of sessie dan is dat altijd mogelijk.

Zoek je hulp, inzicht? Of vraag je jezelf af: Wie ben ik? Wat is mijn missie?
Of zit je met bepaalde dilemma’s waar je leven vastloopt?

Steeds meer mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving.  Ook kan het zijn dat je gewoon zin hebt in een kopje gezelligheid met 2 lepeltjes liefde, een wolkje vriendschap en een flinke scheut geluk, om tot die inhoudelijke veranderingen te komen… Het begint met een lekkere informele kop koffie (of thee)!

Of je dit nu wenst via een Engelentherapie Coaching, of liever het aardse ‘Life, Love of Soul-Coaching’ …Het doel is altijd Inzicht & Bewustwording.

Wil je al direct een afspraak maken?
[contact-form-7 id=”777″ title=”Consult”]

Voor vragen en/of verdere informatie bel of mail mij: