Conscious Soul Connection Party

Door het recentelijke blog-artikel over ‘relaties of zielenconnecties’ zijn er vele vragen gekomen, waardoor we zullen starten met iets nieuws: Geen saaie lezing, en ook geen workshop, maar een Bewuste Zielen Connectie Party!

Voel jij je soms een vreemde in onze maatschappij en heb je jezelf weleens afgevraagd van welke planeet je komt, of waarmee je op kosmisch niveau verbonden bent? Of ben je nieuwsgierig naar je essentie: Pleiadische, Arcturiaanse, Sirius, Lemuriaanse of andere energie, dan is dit een unieke kans voor je om op zoek te gaan naar jezelf… de essentie van jouw aanwezigheid en je missie(s) op aarde.

In een gezellige en informele sfeer en op een leerzame, liefdevolle manier gaan we samen met gelijkgestemden veel van onszelf en van de andere aanwezigen ontdekken, zoals:

  • Wat is mijn essentie? …ofwel wie ben ik?
  • Wat zijn mijn Galactische Codes? …ofwel, welke planetaire afkomst heb ik?
  • Met welke kosmische straal ben ik verbonden? …ofwel, wat zijn mijn lessen op aarde?
  • Met welke zielen op aarde ben ik verbonden? …leer al je aardse relaties kennen, door ze om te buigen naar de afspraken die je met hen hebt gemaakt, voordat je naar aarde kwam.

Na een korte introductie over galactische codes, kosmische stralen en zielengroepen gaan we in deze party met gelijkgestemden vele oefeningen en korte testjes doen, waaronder:

  • Ontdek je galactische codes met de awareness essences
  • Ontdek je kosmische straal met de 7 elohimstralen
  • Ontmoet je zielsverwanten door oefeningen met elkaar te delen, zoals 3e oog verbinding, hart-connecties, zielenknuffels en non-verbale interacties.

Voel je tijdens deze zielenconnectie party vooral veilig en op je gemak… Als je een bepaalde oefening niet wenst mee te doen, mag je dit gewoon aangeven. Niets is verplicht, jij bepaald zelf wie er in je energieveld mag komen en wie niet. Tijdens de inleidende introductie zullen ook collectief samen enkele afspraken maken, zodat iedereen op zijn/haar manier mag ontdekken op deze zielenreis!

De uitwisseling van energie voor deze bijzondere bijeenkomst bedraagt, afhankelijk van de locatie slechts € 33,- tot maximaal € 44,- per deelnemer. De waarde van deze onvergetelijke ontdekkingsreis is onschatbaar voor de rest van je leven.

Kijk in de Calendar voor de eerstkomende CSC-party!