+31646294809
info@johnbreukels.com

SERVICES / AANBOD

JOIN ME NOW / DOE NU MEE

Gewoon liefdevolle coaching, samen jouw doelen stellen en bereiken, body & mind werk, meer balans en vrijheid in je leven creëren, financieel onafhankelijk worden, samen aan een mooiere wereld en een schone gezonde aarde werken met welzijn en doelgerelateerde marketing… Het kan allemaal samen!

BE YOU® LIFE CHANGING

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke één-op-één sessies en consulten, waaronder:
BE YOU® Love Coaching sessies zijn voor zowel Zelfliefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen en alles wat te maken heeft met liefde, relaties en seksualiteit.
BE YOU® Life Coaching sessies geven duidelijke richting aan jouw leven op aarde voor het creëren van je eigen droomleven: Geeft duidelijkheid en balans in geluk en gezondheid, werk en vrije tijd.
BE YOU® Soul Coaching is een bewezen en beproefde begeleidingsmethode van BE YOU® Life-Changing om je zielendoelen en je levensmissie helder te krijgen.
Wanneer jij er klaar voor bent, of je hebt de bovenstaande thema’s afgerond, dan heet ik je van harte welkom om deel uit te maken van het BE YOU®-TEAM. De ultieme ervaring naar jouw droomleven is BE YOU®

IK WIL MEER WETEN!

MIND AND BODY

Een positieve mind en een gezond lichaam zijn beiden net zo belangrijk, waardoor we niet alleen aandacht besteden aan het weten, maar ook aan het ‘doen’ wat we weten… en daar hoort lichaamswerk ook bij. Tijdens het lichaamswerk gebruik ik de duizenden jaren oude wijsheid en methodes uit de Ayurveda: 

Pechoti methode, een ultieme Ayurvedische healing via de buik en navel met essentiële oliën en geluidsfrequenties.
Abhyanga Massage, 
Energetische aanraking is de belangrijkste ervaring in de energie van liefde en van levensbelang voor de ziel, diep contact met jezelf, de ander, het universum. Soms heb je gewoon een beetje ondersteuning nodig. Het enige dat je nodig hebt is het loslaten van al je verwachtingen en mij ont-moeten met een open geest. Door je aan te raken, word je ook figuurlijk ‘geraakt’ en nodig ik je uit contact te maken met jouw eigen lichaam en te ervaren wat er gebeurt.

IK WIL MEER WETEN!

Binnenkort kun je meer ontdekken via de nieuwe pagina’s, formules en mogelijkheden van ‘Boundless Wealth 4 all’

HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

LIFE BALANCE – IMPROVE YOUR LIFE

In slapend rijk worden heb ik nooit geloofd, in een passief permanent inkomen wel: Overvloed hoeft niet altijd over geld en materiele zaken te gaan, je kunt ook een overvloed aan geluk, liefde, vrienden en sociale bezigheden hebben. Anderzijds is geld ook een vorm van energie die net even dat beetje meer van ons maakt, van wat we allemaal zouden mogen zijn: Compleet!

Wanneer we in staat zijn om minder dure en kwalitatieve tijd van ons leven in werken te steken, gaan we meer balans in ons leven ervaren. Wil jij ook meer balans in je leven?

Ik wil meer weten!

FREE TRIAL ONLINE ZOOM CALL

CONTACT VOOR GRATIS ZOOM CALL

BALANCE IN LIFE RELATED MARKETING

De hedendaagse technologie gaat ontzettend snel! Wellicht heb je al termen gehoord als Blockchain Technology, Smart Contracts en Artificial Intelligence? Het klinkt erg futuristisch, echter het heeft ongekende mogelijkheden: Mensen maken zich zorgen om robots die ons werk gaan overnemen, maar wat als deze robots voor jou werken, zodat jij meer vrije tijd hebt?
Daarnaast is er tegenwoordig ‘Gerelateerde Marketing’, ofwel marketing die aan een goed doel gerelateerd is zoals: Samen werken aan een schonere planeet, terwijl we profiteren van de opbrengst, of een community waar we onze ego-cultuur hebben omgeruild voor een ‘wij-mentaliteit’, omdat zorgen voor elkaar het beste in de mens naar boven haalt.

UITVINDING: PLASTIC AFVAL NAAR BRANDSTOF

Ontdek de uitvinding van de eeuw: Meer dan 18 jaar onderzoek naar de levenscyclus van plastic heeft ertoe geleidt dat we plastic afval nu op een duurzame en efficiënte wijze kunnen omzetten naar Advanced Bio Fuel, ofwel: de allerschoonste brandstof van de toekomst, waarmee niet alleen onze planeet en oceanen verlossen van plastic afval, maar ook nog kunnen mee profiteren van de opbrengsten uit de brandstof!

IK WIL MEER WETEN!

PASSIEF INKOMEN DOOR ACTIVA & TECHNOLOGY

Financiele educatie werd op school en van huis niet gegeven aan de gewone mens, zoals jij en ik, waardoor we geleerd hebben om te moeten werken voor ons geld, echter de huidige technologie maakt het mogelijk dat slimme software, computers en een groeiende community van bewuste mooie mensen elkaar helpen aan verschillende activa, waarmee we een eerlijk passief en wederkerend inkomen hebben gecreëerd.

IK WIL MEER WETEN!