Calendar

aug
12
ma
2019
Sacred Feminine Balkan-tour met Piramide Energie-reis @ Balkan
aug 12 @ 10:00 – aug 24 @ 11:00

Door het enorme enthousiasme van de 1e Internationale Sacred Feminine Tour, organiseren we een 2e Internationale Sacred Feminine tour in de Balkan, met een onvergetelijke reis naar verschillende krachtplaatsen, watervallen, ruïnes en Red Rock, het Uluru van de Balkan.

Vertrek op 12 augustus vanuit Ljubljana (Slovenië), door Kroatië, Bosnië, Herzegovina en Montenegro

JE KUNT DEZE SACRED FEMININE TOUR VERLENGEN

MET 6 DAGEN PIRAMIDE ENERGIE!!!

Reisprogramma

Dag 1: We vertrekken per combi bus vanuit Ljubljana richting Kroatië. Een mooie rit vanaf Zagreb via Sveti Rok naar Split met fraaie uitzichten, om vervolgens vanaf de Makarska riviera Herzegovina binnen te rijden. In de namiddag komen we aan bij onze accommodatie in Mostar; een gastvrij 3-sterren hotel op slechts 5 minuten lopen van het oude centrum en de beroemde ‘Stari Most’.

We nemen onze intrek voor de komende 7 nachten, even opfrissen, en dan naar de oude stad in voor een welkomstdrankje en diner, op een idyllisch plekje in het oude Mostar.

Dag 2: We maken een excursie naar de oude ruïnes van de Illyrische stad Daorson, een sacred feminine krachtplaats, waar we de eeuwenoude energie en wijsheid van de vrouw nog duidelijk leefbaar kunnen voelen en ervaren.

Nadien dalen we af naar de Bregava rivier voor een lunch in de buitentuin, aan de watervallen en met verse wilde forellen.

Dag 3: Kravica watervallen… een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden

De Kravice Watervallen zijn gelegen in een mooi ongerept natuurpark, op enkele kilometers van het beroemde Maria bedevaartsoord Medjugorje. Wat Kravice zo bijzonder maakt is dat de immense watervallen worden gevormd uit zeven verschillende natuurbronnen, voordat het zich verzameld bij de watervallen. Deze 7 natuurlijke bronnen komen vanuit 7 energetische krachtplaatsen! Kravica verzameld al deze magische energie, voordat het met natuurgeweld naar beneden stort. Wie zijn/haar fantasie, of helderzicht de vrije loop laat, ontdekt al snel dat we omgeven zijn door natuurwezens: Deva’s, Elfen-energie en vele spirits of nature!

Wat tevens bijzonder is dat Kravice de energetische verbinding is tussen moeder aarde en de dolfijnen-energie. De watervallen vormen een natuurlijke rivier die uitmondt in de Neretva, welke vervolgens weer vanuit Herzegovina en Kroatië uiteindelijk in de Adriatische zee terecht komt… het domein van de Dolfijnen!

Dag 4: THE ARCHEOLOGICAL SITE OF CRVENA STIJENA (RED ROCK CAVE)Het Uluru van de Balkan!

Vanuit Mostar rijden we via Trebinje naar Montenegro… Alweer zo’n schitterende parel van de Balkan. Hier zullen we op zoek gaan naar de ‘red Rock’ die energetisch verbonden is met Uluru (Australië) en andere krachtplaatsen.

 

Dag 5: Dagje Kroatië… We starten met een boottocht op de natuurmeren van Bacinska Jezera, een ervaring in de natuur met flora, fauna en… waterschildpadden.

Na deze rustgevende ontspanning op het water rijden we een klein stukje door naar Gradac, gelegen aan de Adriatische zee, voor een late lunch aan het strand, met natuurlijk… zeezicht!

 

 

Dag 6: Het is weer tijd voor water, dus… we rijden naar Koćuša waterfall in het westen van Herzegovina. Heerlijk genieten, mediteren, wandelen, kajakken of gewoon lekker niets doen. Later rijden via het 15e eeuwse Pocitelj naar Blagaj: De bron van de kobaltblauwe watergrot, onder een mystieke berg… Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die zich verbonden voelt met Agartha, en de wezens van de binnenaarde.

Dag 7: Na een welverdiend ontbijt gaan we onze koffers pakken en rijden we per combi bus vanuit Mostar, Herzegovina, via Kroatië weer terug naar Slovenië… Nagenieten van een bijzondere reis, of: Verleng deze reis met 6 extra dagen in de energie van de Bosnische piramides, terwijl we overnachten in de energie van Anastasia… een rustige riante villa met schitterende kamers, restaurant en omring door oeroude pijnbomen en dat voel je!

Het programma, bij een 6-daagse verlenging ziet er als volgt uit:

Dag 7: We vertrekken na het ontbijt richting Sarajevo. Na aankomst rijden we met onze combi-bus naar de accommodatie waar we inchecken en even de tijd nemen om ons op te frissen. Wij nodigen je uit voor een welkomst-lunch met een traditionele Burek of vegetarische Zelenica bij onze lokale vrienden in Visoko.

Hierna gaan we naar ‘Tunel Ravne’ voor een eerste rondleiding door het ondergrondse labyrint van tunnels, die bijna tot aan de voet van de piramide van de Zon zullen leiden. Tijdens de eerste rondleiding volgt een uitleg over de ontdekking en het schoonmaken van de tunnels, maar ook ervaren we de verhoging van de boviswaarden in de tunnels, bezichtigen we de ‘double layer magalieten’ K1, K2 en K3, de diverse meditatieruimtes en healingchamber en tenslotte het genezende water dat in 2013 werd ontdekt.

Dag 8: Na het ontbijt starten we de dag met een excursie naar de Tumulus ‘Hram Vratnica’, de ronde stenen tempel die deel uitmaakt van de vallei van de Bosnische piramides. Hierna zullen we me de combi-bus zo hoog mogelijk naar de top van 222 meter hoge piramide van de Zon rijden. Het laatste stuk zullen we ‘in stilte’ te voet doen. Eenmaal op de top van de piramide van de Zon hebben we een fraai uitzicht op de piramide van de Maan, de piramide van de Liefde, de tempel van moeder aarde en de piramide van de Bosnische Draak. Vervolgens is er tijd voor een groepsmeditatie in de kring en krijgt ieder de gelegenheid om in het absolute middelpunt van de piramide het 0-punt te ervaren.  Deze piramide is verbonden met krachtige Yang energie.

Dag 9: Deze dag zal in het teken staan van de piramide van de Maan, de vrouwelijke Yin energie. Na het ontbijt zullen we eerst een bezoek brengen aan het plateau, ook wel het dak van de piramide genoemd. Daarna zullen we afdalen naar ‘Hladovina Debela kod Dzevde’, een idyllisch gelegen meditatie- en picknickplaats halverwege de piramide. De bijzondere plek ligt exact op het plateau waar zich ook de oorspronkelijke ingang van de maanpiramide bevindt. Hier zullen we ook de gelegenheid hebben om te lunchen.

Dag 10: Nadat we de voorgaande dagen de piramide van de Zon en de Maan hebben ervaren, gaan we deze dag een bezoek brengen aan de piramide van de Bosnische Draak. Deze piramide is tot voor kort ontoegankelijk geweest, echter één van onze lokale vrienden heeft kans gezien om een bijzondere meditatieplaats te creëren op een plateau, halverwege de piramide. Hier zullen we minimaal één uur in stilte of meditatie doorbrengen om een bijzondere energie te ervaren, voor sommigen een kundalini activatie, voor anderen een belevenis op het 3e oog chakra. Wees open en ontvankelijk en laat je positief verrassen, zonder verwachtingen!

 

Dag 11: Na de eerste reeks van 3 bijzondere en helende ervaringen op de 3 grootste piramides, gunnen we onszelf een relax-dag. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan doen, want we nemen je mee naar “Kamene Kugle”, een magisch park op ongeveer een uurtje rijden van Visoko dat pas in maart 2016 werd ontdekt. De grootste concentratie van steenbollen vinden we in de directe omgeving van Zavidovici, in een ondiepe vallei aan de rand van het dorp, in een droge bedding van een kreek. Tot nu toe zijn hier vijftien intacte en twintig halve steenbollen gevonden. De afmetingen van de stenen variëren van vijftig centimeter tot drie meter. Archeologen, wetenschappers en spirituele zoekers buigen zich nog steeds over de vraag of deze bolvormige objecten met de hand gemaakt werden door een verloren beschaving of dat deze enorme grote ballen een geschenk waren van Moeder Natuur. Wanneer wij dit Stone Sphere park zelf gaan ervaren, gaan wij gewoon genieten van de energie, de rust en de inzichten.

 

Dag 12: Onze laatste dag in de piramide-energie en aangezien ‘liefde’ alles overwint, zetten we deze dag in het thema van de Liefde. We parkeren onze wagen boven aan de Piramide van de Zon, waarna een wandeling zullen maken naar de Piramide van… de Liefde! We eindigen deze dag met de een meditatie/creatie in de tunnels van het ondergrondse labyrint (Tunel Ravne)

Dag 13: Na een laatste ontbijt in de energie van Anastasia, checken we uit en maken we een rit van enkele uren: Vanaf Sarajevo gaan we via de Bosnische binnenlanden richting Banja Luka, waarna we de grens oversteken richting het Slavonisch Kroatië en tenslotte aankomen in Ljubljana (Slovenië).

Compleet verzorgd programma (7 of 13 dagen)

  • 7-daagse Sacred Feminine Tour vanuit Ljubljana – € 799,00*
  • 13-daagse Sacred Feminine Tour, met piramidereis – € 1.355,00*

Inbegrepen in bovenstaande prijs:
– Alle hotelovernachtingen, op basis van gedeelde kamer.
– Elke morgen een uitgebreid ontbijt.
– Welkomstdiner op de dag van aankomst in een bijzondere magische locatie
– Toegangsprijzen, tickets en gidsen op bijzondere plaatsen
– Vervoer Excursies naar krachtplaatsen, energiepunten, watervallen en bezienswaardigheden.
– Persoonlijke begeleiding voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling in de vrouwelijke energie door Alenka Henigman
– Alle faciliteiten, vervoer ter plaatse, bemiddeling en vertalingen in het betreffende land
* Bovengenoemde prijs is op basis van 2 personen per kamer. Toeslag indien overnachten op een eenpersoonskamer gewenst is € 19,50 per nacht.

Mogelijkheden oo met een direct vlucht van Amsterdam (Schiphol) naar Ljubljana te vliegen, tegen een Early-Bird tarief!

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

  • Reserveren voor deze reis & prijs van 799,- (of 1.355,- voor 13 dagen) kan tot uiterlijk 30 juni 2019*
  • Indien later geboekt kan het zijn dat de voordelige kamers en kortingen niet meer beschikbaar zijn. Het prijsverschil wordt dan doorberekend.
  • Wil je zelf vliegtickets regelen? Boek nu online via Transavia.com tegen voordelige tarieven
  • de definitieve sluiting voor aanmelden is 31 juli 2019

Deze reis verlengen met 6 dagen Piramide Energie? …in dat geval bespreken we graag je wensen, vullen we samen de accommodaties en de terugreis is naar wensen en mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op, of vul op onderstaande boeking de tekst in: Graag verlengen met Piramide Energie!

We overnachten het laatste deel van de reis in de energie van Anastasia, op een hoger gelegen berg tussen de pijnbomen.

Mogelijke opties voor vervoer:

  1. Zelf je vliegtickets boeken – Amsterdam/Ljubljana – via Transavia.com
  2. Zelf rijden, met eigen vervoer naar Slovenië, en van daaruit mee in de combi-bus
  3. of meerijden vanuit Nederland, tot Slovenië en genieten van een mooie reis

 

okt
25
vr
2019
13D Activation Weekend, Slovenia @ Tešnak, domačija doživetij
okt 25 @ 18:00 – okt 27 @ 17:00

Miracle Light 13D Awareness is meant to give you insights behind the veils of the present world, to the new world and the New Human. In the Dutch language written paperback* of John Jagadiël Breukels, with the same title you’ll find a message for mankind, with which we can undergo a loving transition to the higher dimensions. By creating a higher cosmic consciousness and the integration of inner peace and Oneness in ourselves, we are all co-creators of the new world that many of us so deeply long for. Sacred keys and light coding for the new Being in the new world are provided!

The 13-D Consciousness comes from various channels as described in the book, but ultimately all from the Universal Source, in which we are all co-creators. As soon as you start reading the book, you quickly notice that themes and developments are described that go far beyond the concept of human consciousness and understanding, which may even make it impossible to put all these information and codes into words.
*At this moment we’re bussy to translate te book from Dutch language, to English language, but before that, you are able to join already the 13D Activation weekend: We have noticed that many conscious souls like to receive and experience the light codes first, and to read the book afterwards.

Miracle Light 13D Weekend!

In order to share all 13 attunements, with you and many interested parties, many 13D weekends are planned. These weekends are a warm bath for one person, for the other a feeling of coming home at the source! We will work in a circle to pass on the attunements according to the universal laws of reciprocity, flow and Unity, or once as you have received these attunements, it must be passed on immediately.
Before you sign up for a Miracle Light 13D Weekend, we advise you to read the ‘Reactions of Participants’ first, because your earthly life will change drastically!
 
The program of a 13D weekend looks like this
Friday evening – We meet and greet at the location between 5:30 pm and 6:30 pm
At 7:00 pm we start with Diamond alignments 1 to 3
• 1st: Healing of the Source
• 2nd: Consciousness of the Source
• 3rd: Program of the Soul
Saturday – from 10:00 am – 22:00 pm
We create the New Earth with the Diamond alignments 4, 5, 6, 7, 8 and 9
• 4th: The Inner Wisdom (Creating of Unity)
• 5th: Connection & Vision, with extension of the Pineal Gland, Pituitary and Hypothalamus, for the Inner Visionary
• 6th: The Twin Ray … The Magdalene Crystal
• 7th: The 7 Creative Forces – connect with the 7 Elohim Rays (Cosmic rays)
• 8th: The Whales and Dolphins – receive the ocean of Love, Joy and Harmony
• 9th: The Kingdom of the Stars & Unicorns … the message of children of the New Age
Sunday – from 10:00 am till 17:00 pm
Join us in the New World; Diamond alignments 10, 11, 12 and 13
• 10th: Elohim 10, opening of “Yahweh” in the higher Heart (Find God in yourself)
• 11th: Divine Principle, the return of the Goddess: “Shekinah” to Yahweh in the higher heart chakra … the ultimate Love spark in yourself
• 12th: The Unity Activation … We travel tot he crystaline palace of Shambhala and return with the 12-pointed star of remembered Mastery
• 13th: Keys & Light codings in 13D consciousness – the sacred key fort he next step!
Depending on the final number of participants, the times may change slightly.
 
Are you ready? Sign up quickly for a 13D Weekend!
For the entire weekend, including the 13 activations (initiations), materials, facilities, travel costs, PLUS 2x OVERNIGHT (FULL PENSION) and of course the earthly concept of ‘time’, an exchange of energy of € 411.00 is requested.
EARLY-BIRD with 10% discount: until 15th of August you can register for the Early-Bird rate at € 369,90

We are in a beautiful and serene accommodation ,in Slovenia, where we can come together to share these magnificent 13D Sacred keys and Light Codes. We are in a beautiful and serene accommodation, Tešnak, domačija doživetij, in Slovenia, where we can come together to share these magnificent 13D Sacred keys and Light Codes.

If you want to join, or be informed more, just sent me an Email, or subscribe here…