+31646294809
info@johnbreukels.com

BOUNDLESS WEALTH 4 ALL

BAH! WAT BEN JIJ COMMERCIEEL!

…je zou je moeten schamen!

Als therapeut en/of Life-style Coach mag je toch helemaal geen geld verdienen! Stel je voor dat je winst wilt maken met je praktijk, je passie en je bewustzijn! Dat is toch niet spiritueel!
Sinds ik mijn (spiritueel) bewustzijn heb ingezet voor het verbeteren van onze levens op aarde, de wereld, onze planeet en oceanen leefbaarder wil maken voor mezelf, maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen, is er financieel ook behoorlijk wat veranderd!


Meer dan 20 jaar lang werkte ik uitsluitend met Engelentherapie, spirituele coaching en begeleiding, maar om eerlijk te zijn was dat geen vetpot. Elke maand moest ik de eindjes aan elkaar knopen om alle vaste lasten te betalen en in mijn levensonderhoud te voorzien.Toen ik 2,5 jaar geleden mijn mooie dienstbare werk ging combineren met ‘doel gerelateerde marketing’, zoals het universeel basisinkomen voor iedereen, en daarnaast het project om plastic afval drastisch op te ruimen van de stortplaatsen, stranden en oceanen, om Advanced bio fuel te kunnen maken, begon mijn financiële situatie ook positief te veranderen! Voor mij zijn beide assets hetzelfde als werken aan goed karma opbouwen, en het universum weet, voelt en ziet dat!

Echter, toen ik op mijn Facebook tijdlijn schreef dat mijn situatie zo overvloedig is geworden dat ik zelfs niet meer hoef te werken voor geld, werd daar direct negatief op gereageerd: “Zo voelt je beroep wel heel commercieel!” zei 1 van mijn ‘vrienden’ op Facebook.

Stel je voor dat je als therapeut/coach een passie hebt voor je werk, en dat je er ook je beroep van wilt maken en lekker van wilt kunnen leven. Dat kan toch niet!
Ik vind het wonderbaarlijk hoe mensen denken. Voetballers verdienen miljoen per jaar, de farmaceutische industrie miljarden. We geven jaarlijks honderden euro’s uit aan zorgverzekeraars maar therapeuten, coaches en spiritueel begeleiders, nee die mogen niet verdienen!
Gek is het, dat de mensen die juist zulk prachtig werk doen zo ondergewaardeerd worden. Want dat is het, onderwaardering, of het niet waarderen van wat mensen doen die werken aan gezondheid, welzijn, geluk, harmonie en balans, en een schonere leefbare planeet! Want als het waardevol is wat je doet als Life-style coach en begeleider, waarom zou je er dan geen waarde voor terug mogen krijgen?

Het lijkt er op alsof dat veel mensen die het spirituele of alternatieve pad bewandelen, tevens geloven dat ze het niet verdienen, of dat ze geloven dat hun collega’s het niet verdienen (zoals de dame die zo fel reageerde op de berichten van mijn tijdlijn), om geld te ontvangen voor onze diensten.
Verdienen, een mooi woord, iets krijgen door te dienen. En dat is precies wat ik als Life-style coach doe; andere mensen dienen! Als er mensen zijn die het zeker verdienen om geld te verdienen dan zijn dat in mijn ogen coaches en therapeuten! We zijn hier tenslotte op aarde om ook van de menselijke, de stoffelijke en materiële mogelijkheden te kunnen leren en genieten, toch?

Maar misschien heb ik het wel mis en verdienen we dat helemaal niet. Wat vind jij?


Wellicht even toelichten: de ‘wat vind jij-vraag’ stel ik hier om jou en anderen nog wat meer bewust te maken van onze denkwijze, onze levensstandaard en mogelijkheden. Want, als je vindt dat we dat niet verdienen, ga ik daar voor mezelf niets aan veranderen: Ik vind namelijk dat ik het wel verdien!

FIN-FLUENCER – financial influencer

My Story of Success… 

INNOVATIONS FOR A SUSTAINABLE FUTURE!
Nog nooit eerder voelde het zo fijn om je GELD TE VERDIENEN, terwijl al meer dan 35.000 mensen uit meer dan 40 landen samen werken aan een mooiere, schonere en leefbare planeet.
Want hoe UNIEK is het? …samen deze wereld mooier maken, terwijl het je ‘golden ticket’ naar financiële vrijheid kan zijn!
Wellicht komen er nu gecompliceerde vragen bij je op, echter de antwoorden zullen helder, simpel en duidelijk zijn, als je even klikt op de button hieronder!


Op de volgende pagina (onder de button) kun je lezen hoe mijn eigen leven veranderde: Als spiritueel coach zat ik in dezelfde energie als veel anderen met de overtuiging: Echter, toen de mindset veranderde en ik ook accepteerde dat geld, materie en financiele overvloed net zo goed een energie is van datgene wat we al zijn, maakte het mijn leven nog completer!


Van Spiritueel Coach, naar FINFLUENCER!

IK WIL MEER WETEN!