+31646294809
info@johnbreukels.com

Bijzondere periode, Magische veranderingen

Bijzondere periode, Magische veranderingen

Gisteren, 22-2 was al een bijzonder energetische dag, vandaag 23-2 staat in het teken van de Blauwe aap toon 2 (kin 171), alweer zo’n magische dag. Een dag vol zelf-liefde, een dag om te oefenen met liefde in je hart bezig te zijn, voor jezelf en in contact met anderen. Bij alle situaties en uitdagingen stel je je slechts de vraag: “Wat zou liefde doen?”
Mocht je nu denken dat we er zijn… No way! Het is zojuist pas begonnen!!!

Zondag 12 maart, tijdens de Volle Sneeuwmaan, ben ik al met 3 andere mooie zielen in Bosnië en Herzegovina
Sneeuw Maan: Het moment om al je hartewensen kenbaar te maken!
In de periode van de sneeuwmaan kun je bedenken wat het waard is voor jou om de kiemkracht aan te geven en wat er losgelaten moet worden om de echte plannen de ruimte te geven. Voel in je hart wat je wilt laten groeien, is dit écht wat het moet zijn? Welnu, deze periode, tot aan de nieuwe maan van 28 maart 2017, kun jij er eens rustig voor gaan zitten! De maanenergie laat jouw echte plan ontkiemen.

Pasen… of Ostara, Eostre & Ishtar?

De daarop volgende volle maan die dit jaar op 11 april 2017 verschijnt heet de Volle Ei Maan.
Indianen noemde deze laatste volle maan van de winter de Worm Maan, verwijzend naar de wormpaden die in de onlangs ontdooide grond zouden verschijnen. De roodborstjes keren terug in de natuur en… deze maan wordt in andere culturen ook de ‘Sap Maan’ genoemd, omdat deze maan het moment markeert waarin de sappen van de Esdoornbladeren beginnen te stromen.

Hoe duidelijk heb jij voor jezelf de poorten van creatie en manifestatie geopend? Zijn jouw paden al zichtbaar gemaakt en ben jij klaar om alle sappen van je nieuwe leven te laten stromen? Het heeft geen zin om plannen te maken in je hoofd… Okay, het maakt je wellicht gelukkig voor even, echter zolang de intentie niet duidelijk in hart en ziel gegrift staat, zul je minder resultaten zien.

Exact in dezelfde week van de eerste volle maan van de lente, het midden tussen de winter zonnewende en de zomer zonnewende vieren we de Ostara Blessings, de vruchtbaarheid van de Godin. En, ik geloof niet in toeval, ook in dezelfde week valt ons paasweekend, waarbij het Ei symbool staat. Ter ere van Godin Ostara vond ieder jaar een feest plaats, dat ze ôstartage noemden. Ôstartage is het meervoud van ôstarâ. Het feest duurde twee dagen.  Het Engelse Easter ontleent zijn naam dus aan  de Godin Eástra, en in het Duitse Ostern aan Godin Ostara. Vroeger vierden wij in Nederland en België ook Ooster, maar de verhalen omtrent Godin Ostara werden door de kerk gelijkgesteld aan het Joodse Pesach. Vandaar dat het hier nu Pasen word genoemd, afgeleid van het Pesach feest.Het is echter nu wel de tijd om eens juist te gaan vieren wat er gevierd moet worden: ‘De wederopstanding van de Godin’ in iedere vrouw!

Op dinsdag 11 april, de volle Ei-maan vertrekken we met bewuste vrouwen die de verandering willen zijn vanuit Nederland, België en Duitsland naar Bosnië Herzegovina voor een internationale ontmoeting met bewuste vrouwen uit de Balkan (Slovenië, Kroatië, Bosnië en Servië). Deze reis is dus met name in de vrouwelijke energie van de Godin, dus zorg dat je erbij bent!  Uiteraard zijn zielen in een mannelijk lichaam die de kracht van de Godin kunnen begrijpen en accepteren ook welkom.

zie ook mijn Blogbericht: De man als stuwende kracht, naast de leidende Godin!

 

Tijdens deze 10-daagse reis (8-daagse voor de Balkan vrouwen), is er een mooi, liefdevol en krachtig programma samengesteld voor de nieuwe vrouw die de Godin in zichzelf weer helemaal claimt en haar podium neemt in de nieuwe wereld.

Het reisprogramma kun je vinden op: OSTARA FULL MOON CRYSTAL TOUR

Wellicht denk je nu: Wat dit allemaal kosten? Wel, in de nieuwe tijd denken we niet meer in kosten, maar in waarde, dus daarom kunnen de geïnteresseerde mensen die op onder bijstandsniveau moeten leven een MDR Aanvragen. Klik op de button om jouw Mee-Doen-Regeling aan te vragen voor deze ultieme ervaring die ook jouw leven voorgoed zal veranderen!!!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.