1:1:1 We Are One

 Mooie Zielenfamilie,

2017 is het jaar – om terug te keren naar 1:1:1
De Boodschap van Eén …en daar hebben we jou voor nodig!

2016 was voor ons allemaal een universeel ‘9-jaar’ met meerdere 9:9:9 poortdagen (ook wel stargates genoemd) met een belangrijke hoge frequentie: Bijvoorbeeld 9 september 2016 – Een 9-dag, een 9-maand in een 9-jaar, want… 2+0+1+6 = 9.
Het getal ‘9’ staat voor ‘the Flower of Completion’, ofwel de bloem van compleetheid. Wellicht is deze energetische dag bij jou ook voelbaar geweest?
Numerologie is de oudste en meest mythische vorm voor het begrijpen van onze eigen persoonlijke cycli van bewustzijnsverruiming groei en evolutie binnen onszelf, en tevens binnen het grotere geheel van Planetaire en Kosmische evolutie. Heb je deze kans gemist? Niet getreurd, want het Universum doet zijn werk toch wel om bewust onze innerlijke cycli afstemmen op onze uiterlijke, Kosmische cycli en we zullen ontwaken tot de meest grootse versie van de grootse visie die we ooit voor onszelf hebben bedacht. In de numerologie wordt het getal 9 beschouwd als afronding, beëindiging. Zelf kijk en voel ik graag iets dieper: Ik zie het getal 9 als compleetheid, ofwel doordat we alles konden completeren zijn we ‘klaar’… Schrik niet, want ‘klaar zijn’ betekent niet dat iets is afgerond, ‘klaar zijn’ betekent dat wij er klaar voor zijn om een nieuw tijdperk te laten beginnen. Namelijk de 1:1:1 – ‘De Boodschap van Eén’.

1:1:1 – We Are One!
Nu het één en ander numerologisch helder is kunnen we naar ‘de boodschap van Eén!’ – de 1:1:1 Poortdagen van 2017. Het nieuwe jaar begon al direct een hele bijzondere “zondag”… namelijk de eerste dag van het nieuwe jaar: De 1:1:1 Sterrenpoort op 1 januari 2017, waarin ons wordt gevraagd ‘de boodschap van 1’ af te ronden… van dualiteit naar Eenheid!

De maanden januari en oktober zullen van essentieel belang zijn voor onze collectieve eenwording! Na 1 januari, de 1e 1:1:1 Sterrenpoort volgen nog 10, 19 en 28 januari, die numerologisch gezien allemaal 1:1:1 dagen vormen.
Hoe meer zielen we er bij betrekken, des te sneller bereiken we de collectieve Eénheid.

Tenslotte hebben we dan ons eindexamen op zondag 10-10-2017 = 1/1/1 …De dag waarop ons wordt gevraagd ‘de boodschap van 1’ af te ronden. De dag dat de afgescheiden mensheid op deze planeet aarde weer collectief zal samenwerken: van dualiteit naar Eenheid, met elkaar, met de natuur, met het dierenrijk, met sterren en planeten… Wowww, eindelijk!!!
Om dit bericht kracht bij te zetten wil ik je vragen: Deel dit, zoveel en zo vaak als je kunt!

Ik hoop je te ont-moeten op deze prachtige reis, in Liefde en Licht,
John Jagadiël Breukels

Eén gedachte over “1:1:1 We Are One

  • 11/01/2017 om 12:38
    Permalink

    De Universele boodschap van het getal ‘111’…
    “Een energetische poort heeft zich voor jou geopend, waardoor je gedachten zich snel zullen manifesteren in realiteit… Kies daarom uitsluitend voor positieve gedachten om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met je wensen.”

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.